Şimdi Ara

2. DH Hearthstone Turnuvası [Sona Erdi] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
2
Favori
5.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    Aynen, benim de aklıma farklı bir şey gelmiyor. Bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek kurallar hakkında.
  • Bukadar sıkıntıya ne gerek var burda herkes birbirini biliyordur zaten 100lerce kişi yok :)
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten o konuda sıkıntı yok ama yinede herşeyin bir kural dahilinde olması daha iyi olur.Ayrıca bu 4 class sistemi ve banlama olayı her turnuvada kullanılan birşey maçlarında daha keyifli geçmesi için önemli açıkcası böyle kontrol oyuncularınla oynadıgım maçlardan gerçekten zevk alıyorum kaybetsemde önemli olanda bu ama bir zoo decki veya aggro hunteri yensemde zevk almıyorum o oyundan ki bazı kişilerinde çekindiği diğer classlar vardır.
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    Anladımda misal başka biride senin yenmeyi hoşlanmadıgın ile oynamaktan hoşlanıyorsa ? Bence sacma birşey herkes ne istiyorsa onla oynasın class bazında kısıtlamanın mantıgı nedir bana mantıklı gelmedi yani op destemi hepsi e onları yenen nasıl yeniyor ozaman bir op deste varsa oyunun nekadar sacma bir yapıda oldugunu gosteriyor bence kuralların konması ben bilgili degilim turnuva vs konusundada class sınırlaması vs sacma gelde yani bir oyunda oyunun var olan şeylerini neden kısıtlansınki turnuvada
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    Hocam turnuvaları izlerseniz normal olanı bu sonuçta bu karşlıklı sende benim warriorumu veya handlockumu banlayabilirsin karşılıklı herşey yani bi gariplik yok.Bi nevi strateji zaten.
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    Ben başka birşey den bahsediyorum ben bu böyle degildir kimse böyle yapmıyor demiyorumki başkalarını izliyim.Neden ban yapiyorsun o cok mantıksız isteyen istedigi destesi ile katılsın kime ne mantıgı nedir yani bu fifada mac yaparken ronaldo ile oynama demek gibi komik geldi bana adamın cok iyi oynadıgı xxx hero var sen onu banlıyorsun adam daha kötü oynadıgı ile turnuvaya giriyor ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chronos1121

    Merhaba arkadaşlar. Bayram öncesi burda konuştuğumuz gibi yeni turnuva yapalım diyorum :)
    @ANDREI hocamız da bu fikri destekliyor zaten.

    Kural olarak da biraz profesyonel turnuvalara benzeyelim artık.
    Önerilerim şöyle:
    * Turnuva haftasonu tek veya en fazla iki güne bölünecek şekilde oynanacak.
    İki güne bölüncekese 1. ve 2. Eleme turları Cumartesi, Çeyrek, Yarı ve Final Maçları Pazar günü oynanacak.
    * Turnuvanın kesin tarihi ve başlangıç saati belirlenecek. O saate ve tarihlerde herkes online olacak, 15 dk içinde ilgili günün ilk turuna katılmayanlar diskalifiye olacak.
    * Tüm maçlar BO3 (3 oyunun galibi) sistemiyle oynanacak
    * Tüm katılımcılar bu konu içinde katılım mesajıyla beraber turnuvada oynayacakları 3 Kahramanı (class) belirtmek zorunda. Aynı Kahramana ait iki farklı deste olmaz. 3 Kahraman - 3 deste.
    Bu bilgileri kullanarak bir tablo oluşturulacak ve konu içinde yayınlanacak. Belirtilen class haricinde deste kullanmak yasaktır. Rakibinizi farklı class kullandığını tespit ederseniz, anında SS ile birlikte burada paylaşın. İlgili kişi diskalifiye edilir.
    * Oyun daveti kabul edildikten sonra, deste seçim ekranından çıkmak ve daveti iptal etmek yasaktır. Deste içeriği değiştirilemez. Davet ekranından çıkış tespit edilirse, SS ile birlikte burada paylaşın. İlgili kişi diskalifiye edilir.
    * Kaybeden taraf Kahramanı (desteyi) değiştirmek zorunda. Kazanan taraf Kahramanı (desteyi) değiştiremez.
    * Tüm katılımcılarhttp://binarybeast.com/ üye olmak zorunda. Turnuva braketi bu sitede yayınlanacak ve herkes maç sonrasında kendi sonuçlarını braketlere işaretleyecek (kazanan tarafın işaretlemesi yeterli). Aynı zamanda braketteki rakibinizi anında görüp bir sonraki maça geçebilirsiniz.
    * Maç sonuç ekranının SS'ini mutlaka alın. Herhangi bir tartışmalı durumda sonucunuzu ispatlamanız gerekecek.

    Ödül konusunda söz ANDREI hocamızındır. Turnuva katılımını 32 kişi ile sınırlayabiliriz. Ayrıca henüz oynamaya başlamış arkadaşları direk ezmemek için katılımcılardan tüm klasslardaki seviyelerin en az 25/30 olmasını isteyebiliriz.

    Şu anda aklıma gelenler bunlar. Diğer eklemeleri/değişimleri konuşabiliriz.

    Uygundur. Ödülümüz sabit zaten; 1 ay süreyle geçerli "Hearthstone Turnuva Şampiyonu" rütbesi. Ek olarak katılım için en az Teğmen rütbesi şartı da ekliyorum bu sefer. Konuyu açıp, kayıtları almaya başladım.

    http://forum.donanimhaber.com/m_98459716/f_//tm.htm#98459716




  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Hocam bence siz bilirsiniz ama teğmen olması oyun içi bi kriter değil quest logları paylaşalım en azından katılımcılar oyuna yeni başlamış kişiler olmaz tabi karar sizin.
  • Katılıyorum, oyun için Hero seviyelerine göre sınırlandırma yapmak daha mantıklı
  • Beni yazabilirsiniz arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödül forum içi olduğundan ötürü rütbeyi es geçemem. Oyun içi seviyeye göre ayrıca bir kriter belirlenebilir. Teğmen meselesi harici bir kriter. Sadece turnuva için üye olmuş, bölümden ve forumdan uzak; sıfır mesajlı bir üyeye kazanması durumunda rütbe vermek garip kaçar. Önceki turnuvalarda bu tarz katılımları, menfii de olsa yaşadık.
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Tabi o konudada haklısınız ama oyun içi bi kriter kesinlikle olmalı bence.Atıyorum total level 270 olmalı tarzında yine bir kriter olur oyun içi en azından
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Anladım, o zaman lütfen ana katılım konusunun şartlarına

    * Tüm katılımcılar, katılım isteği mesajında BattleTag, oynayacağı 3 kahramanı ve kahramanların seviyesini gösteren questlog SS'ini eklemek zorunda.
    Katılım için tüm kahramanların minimum seviyesi 25 olmalı.


    ekleyebilirmisiniz?

    Hepsini 30+ yapan belki fazla kişi yoktur. Ama varsa 30 da yazılabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chronos1121

    Anladım, o zaman lütfen ana katılım konusunun şartlarına

    * Tüm katılımcılar, katılım isteği mesajında BattleTag, oynayacağı 3 kahramanı ve kahramanların seviyesini gösteren questlog SS'ini eklemek zorunda.
    Katılım için tüm kahramanların minimum seviyesi 25 olmalı.


    ekleyebilirmisiniz?

    Hepsini 30+ yapan belki fazla kişi yoktur. Ama varsa 30 da yazılabilir.

    Tüm sınıflara level şartı koymak mantıksız bence. Tamam, sadece 1-2 sınıf oynamış adamı almamamız mantıklı da herkesin her heroyu oynamış olmasını beklemek gereksiz bence. Sadece oynanacak sınıflara veya toplam levele sınır getirilmesinden yanayım.
  • gokg kullanıcısına yanıt
    Olabilir, ben zaten kuralları tartışmaya açtım, ama pek hızlı geşişti herşey :)) tartışamadık
  • Tarih falan da belirsiz zaten, turnuva başlayana kadar kurallar üzerinde tartışıp değişiklikler yapabiliriz lakin katılımları almak adına konuyu açınca, taslak olarak da olsa kuralları eklemek istedim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.