Şimdi Ara

2 çukulata ve soda alip uzun market kuyrugunda bekleyen erkek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 çukulata ve soda alip 15dk uzun market kuyrugunda bekleyen erkek hakkinda ne dusunuyorsunuz

not: marketten ciktiktan sonra geri gelip sodanin kapaginin acilmasini istiyor

not2: bu bir Marcus Glory konusudur mesguldu rica etti actim  

@Marcus Glory

• Beklemeyi ve bekletmeyi hiç sevmem. Uzun kuyruklar, işi aksatan yetkililerden kaynaklanıyorsa durumu derhal federal yetkililere bildiririm defalarca üşenmeden bildirmişliğim ve yaptırım uygulatmışlığım vardır. Aksatan yoksa bırakır çıkarım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • isimgerekmez kullanıcısına yanıt

iyiki firma ismi vermemişsiniz hocam  

• Bazen markete gidiyorum alacağım şey stokta yoksa veya zam geldiyse alamayacaksam hırsız sanmasınlar diye 2 tane ucuz ürün alıp çıkarım marketten

• kuyruk varsadamı  

ben çogu kez elimdekini kasanın oralara bırakıp çıkıyom

iyi günümdeysem götürüp yerine koyup öyle çıkıyorum

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Firma ismigerekmez hocam :))

• isimgerekmez kullanıcısına yanıt

size yakışanda zaten bu hocam  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amerikada insanlar kuyrukta beklemeyi seviyorlar. Sosyalleşme aracı olarak görüyorlar. 2 çikolata 1 soda alan kişi de sosyalleşmek, insan arasına karışmak için yapıyor olabilir.

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    şaşırdım okuyunca. ben çok defa bişey almadan çıktım, gerçi genelde hep aynı marketlere gittiğim için artık kasiyerler tanıyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de kasa kuyruğu = zırcahil görgüsüz mahalle insanının nefesini koklamak

çünkü çoğu teyze-dayı şöyle yapıyo: sırada benim arkamdayken dibime giriyolar sosyal mesafe gözetmeksizin, ve sıra bana gelince daha kasiyer benim ürünleri okutmaya başlarken arkamdaki kişi benim önüme geçip önümde beklemeye başlıyo, yani ürünleri poşete koyacağım yerde bekliyo dayı/teyze. uyarıyorum bi saniye diye, busefer de suratıma bakıyolar bön bön "noldu ki" dermiş gibi, ama genelde çekilmiyolar. bauhaus'da bile bunu yaşadım, adama dedim abi sen sırana geç ben bu alanı kullanacam ürünlerimi çantama yerleştirmek için dedim, adam hemen cevap verdi ben sana engel olmuyom ki diyo, bunu derken yaslanmış benim kullanacağım alana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 5 Ocak 2024; 19:51:35 >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

nezaman metroda yuruyen merdivene binsem sol tarafta biri beklio

hep banami denk gelio nedir  

• aynen ama bi yaştan sonra da vücut anatomisi o kadar değişemez hocam.

haha yanımda bekleyen denk gelmiyo ama arka basamaktaki kişinin bir boş basamak aralık bırakmadan hemen altımdaki basamakta durması denk geliyo.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

blitz de 1800 puanlara indim napcaz  

ben de bullet'da 1700'e çıktım ilk defa :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.