Avea geç yakalıyor,diğerleri daha erken kapatıyor,olay bu
quote:
Orijinalden alıntı: Caferhan
Avea geç yakalıyor,diğerleri daha erken kapatıyor,olay bu
Eğer bu foruma yazdıysan bitmiştir olay.Pazartesiye kadar kapanır.DonanımHaber'de ciddi bir uğursuzluk var bu tür konuları yazınca , direkt başa bir bela geliyor !
quote:
Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs
Eğer bu foruma yazdıysan bitmiştir olay.Pazartesiye kadar kapanır.DonanımHaber'de ciddi bir uğursuzluk var bu tür konuları yazınca , direkt başa bir bela geliyor !
Alıntıları Göster
IP adresini tespit ettik. Türk Telekom'dan IP'den bağlanan MAC adreslerini bulduk Apple ile iletişime geçip MAC adresinden IMEI numaranı bulduk Yarın mesai başlar başlamaz sabah çayından sonra kapatıyoruz Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: SiNaPSiS
IP adresini tespit ettik. Türk Telekom'dan IP'den bağlanan MAC adreslerini bulduk Apple ile iletişime geçip MAC adresinden IMEI numaranı bulduk Yarın mesai başlar başlamaz sabah çayından sonra kapatıyoruz Teşekkürler
Yurtdisindan aldigim cihaz 1 hafta gecmeden kapandi, kayit ettirdim 1 gun sonra acildi. Arkadasim 3 aydir kullaniyor ve hala acik... Sans isi biraz galiba.
Elbet kapanir
Bizzat basima geldigi icin yaziyorum, kayitsiz tam 6 ay kullandim, btk imei kaydini iptal ediyor yanliz iptal işlemi telefon ilk sinyal cekiste oluyor, yani telefona baska hat i takdiginiz dakikada iptal olacak, dedigim gibi aynisi basima geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: venomvenom
Bizzat basima geldigi icin yaziyorum, kayitsiz tam 6 ay kullandim, btk imei kaydini iptal ediyor yanliz iptal işlemi telefon ilk sinyal cekiste oluyor, yani telefona baska hat i takdiginiz dakikada iptal olacak, dedigim gibi aynisi basima geldi.
sorgulama yaptığınız için yakında kapanabilir :)
Emir
kullanıcısına yanıt
kartını cıkartıp taktın mı hıc yakın zamanda? ya da telefonunu kapatıp actın mı merak ettım ?
quote:
Orijinalden alıntı: gallerkrali
kartını cıkartıp taktın mı hıc yakın zamanda? ya da telefonunu kapatıp actın mı merak ettım ?
arkadaşım ve eşi iki adet iphone 5 aldı telefonlardan bir tanesi hattı taktıktan bir gün sonra kapandı digeri ise kapanmadı bir-iki hafta kullandı daha sonra pasaport olmadığı için piyasadan gecici kayıt yaptırmışlardı ve su anda telefonun bir tanesi neredeyse 1 yıl olmasına rağmen hala gecici kayıt olarak kullanılmakta digeri ise hemen tespit edilip kapandı malesef ve pasaporta kayıt yaptırdı yani bu olay tamamen BTK ve oparatör kaynaklı ve birazda şans isteyen bir olay çevremde buna benzer 2-3 tane örnek var kayıtlı olmamasına rağmen uzun bir süredir telefonlarını kapanmadı ve kullanmaktalar
şunuda söylemek lazım her an ekranda "servis yok" yazabilir bunun korkusuyla yaşayacaksın ve bu korku seni telefonun kapanana kadar takip edicek