Şimdi Ara

2 adet yerel ağ bağlantısı SORUNU!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Son 1 haftadır internetim oldukça yavaş. Facebook yüklenirken Youtube'da video izlerken vs. takılmalar ağırlıklar yaşıyorum. Oyunlarda da ping birden 900 oluyor sonra yavaş yavaş düşüyor. AKK ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Bir de bu sorunu araştırırken bir şey gözüme takıldı görev yöneticisini açtım,ağ iletişimi kısmına girdim 2 adet yerel ağ bağlantısı gösteriyor. Yıllardır sadece 1 tane vardı bu. Bunun ne olduğu hakkında bir fikri olan var mı? Bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

2 adet modem kullanıyorum biri Wi-Fi için birisi bilgisayara internet sağlıyor ve alt kata bağlantı gönderiyor. Ama yıllardır böyle ve 1 tane vardı.
    Yardımcı olursanız sevinirim...
     2 adet yerel ağ bağlantısı SORUNU!

• 2 tane yerel ağ bağlantısı olmasının sebebi kurmuş olduğunuz programlardan kaynaklanıyor. hotspot shield , vpn programları veya connectify gibi ağ paylaşım programları kullanıyorsanız bu programlar çalışma esnasında bağlantıyı kendi sanal bağdaştırıcılarını kullanarak sağlıyorlar. eğer o şekilde kullandığınız program varsa programı çalıştırdıktan sonra diğer yerel ağ kısmının aktifleşeceğini göreceksiniz.
  • Cevap için teşekkürler. Zenmate kullanıyordum Google Chrome üzerinden ancak onu kaldırdım 2 gün önceye kadar. Bir çözümü yok mu bunu teke düşürmenin? İnternetimin bu yüzden yavaşladığını düşünüyorum..
    o bağlantının size hiçbir etkisi olmaz. sadece programı çalıştırdığınızda devreye girer. nasıl kaldırılır bilmiyorum ama programı sildiğinizde kalkar diye düşünüyorum. veya aygıt yöneticisinden ethernet bağdaştırıcısının driverini silip tekrar yüklemeyi deneyin
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.