Şimdi Ara

[SATILDI] 2 ADET SATILIK/TAKASLIK RX9070XT Sıfır, RTX 5080 Sıfır gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 2 ADET SATILIK/TAKASLIK RX9070XT Sıfır, RTX 5080 Sıfır gibi

Merhabalar dostlar.

2 adet ekran kartım vardır. 13.000-16.000 tl arası ekran kartıyla takas yapılabilir. 7800xt, 7700xt, 4060ti, 4070 gibi kartlarla yani.

SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT PULSE GAMING 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı

https://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-radeon-rx-9070-xt-pulse-16gb-gddr6-256bit-amd-ekran-karti.html

Sıfır açılmamış, denenmemiş, kontol edilmemiş tamamen sıfır bir ekran kartıdır. 2k için istiyorduk;

Arkadaşa aldık sonradan 4k'ye geçilince 5090'a karar verdi. Öyle kaldı kenarda.

Fiyat: 34.000 TL'dir. Vatan bilgisayardan 06.03.2025'de sipariş edilmiştir.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZOTAC GeForce RTX 5080 GAMING SOLID 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı

https://www.vatanbilgisayar.com/zotac-geforce-rtx-5080-gaming-solid-16gb-gddr7-256bit-dlss-4-ekran-karti.html

Tam kutu/fatura/garanti vardır. Vatan bilgisayar 04.02.2025'de aldım.

Kendi kullandığım karttır. 3-4 tane oyun bitirdim. Sadece haftada 3-4 gün akşamları 18:00-22:00 arası 4k'da single player oyunlar oynadım. Eksik rop, cw ıvır zıvır yoktur. Dört dörtlük karttır. Dereceleri harikadır. Hiçbir sıkıntı, sorun yaşamadım 2 aylık dönemde. 4k 240hz monitör aldığım için 5090'a geçeceğim. Takas yapabilirim, üstünü tamamlarım. Gözünüz kapalı alabilirsiniz. Her türlü testi yapabilirsiniz. Zaten referanslarım bellidir.

Fiyat: Satış için 56.000 TL.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 34000 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 6 Mart 2027 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yanlış anlamayın piyasayı bilmiyorsanız diye yazıyorum, Sıfırından yaklaşık 300tl alta kimse almaz hocam burada, forumda daha yeni faturalı 30000 e satılıyor ve halen satılmadı(https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161322326 ) 33 civarıda sıfır gigabyte satılıyor revize etmeniz lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • parraking kullanıcısına yanıt

merhaba.

Birincisi fiyat verirken pazarlıksız diye belirtmedim. Takas seçeneği de olduğu için çok düşük fiyat yazmak istemedim. Adam Rx6600 ile takas yapalım üstüne 10.000 olur mu yazabiliyor.

İkincisi 9070xt açılmamış kutusunda olan bir kart. sıfır gibi değil. sıfır. Birçok şeyi değiştirir bu.

Üçüncüsü acil satış değil. Al sat fiyatına vermeme gerek yok.

Saygılar herkese...

• mcake± kullanıcısına yanıt
    Merhaba genelde piyasayı bilmeyenler bu şekilde ilan koyuyor uyarınca revize ediyor o yüzden yazdım bilerek koyduysanız sizin tercihiniz hayırlı satışlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 9070XT kartım Neso nickli arkadaşımızın 7800xt ekran kartıyla takaslanmıştır.

rtx5080 ekran kartımı da sadece 5090'larla takaslayabilirim. Satış olarak da 55000'den verebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.