Şimdi Ara

2.7 mi 3.0 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3.0 işlemci alacaktım adam bana 2.7 daha hızlı dedi.Bende inandım ama içim rahat etmedi bi size sorayım dedim 2.7 mi 3.0 mı diye ama galiba adam haklı çünkü 3.0 lar çok çabuk ısınıyorlar diye duydum

• handi 3.0 hangi 2.7 böyle soru sorulmazki..

bi düşün sana soruyorlar 1.9motor arabamı dahaiyi yoksa 2.5mi die diebilecek hiç birşeyin yok belki 2.5 motoru olan araba bi minbüstür 1.9 ise spor bi arabadır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atrinn

handi 3.0 hangi 2.7 böyle soru sorulmazki..

bi düşün sana soruyorlar 1.9motor arabamı dahaiyi yoksa 2.5mi die diebilecek hiç birşeyin yok belki 2.5 motoru olan araba bi minbüstür 1.9 ise spor bi arabadır..

katılıorm amd mi intel mi kaç çekirdek
  • arkadaş ne alakası var bu tip işlemcilerin tamamı bir tabakadan (wafer dan) elde edilir işlemciler arasında yapısal bir fark yoktur sonra bu işlemciler çalışabildikleri en yüksek hızlarda test edilir ve sorun çıkartmadığı en yüksek hızda etiketlenir yani 2.7 ghz 3.0 la aynı işlemcidir sadece wader ın biraz daha kenarında kaldığından dolayı hızı daha azdır hiçbir zaman 2.7 3.0 dan hızlı olamaz tabii işlemciler arasında mimari bakımdan fark yoksa 3.0 daha hızlıdır ama ben owerclock edeceğim diyorsan 2.7 al işlemcinin modelini bilmiyorum ama sanırım pentium d veya p4 onu sen çok raha 3.0 a çıkarırsın ekstra masraftan kurtulursun ısınmaya gelince sen o 2.7 işlemciyi 3.5 ghz a çıkartsan 3.0 ı da 3.5 e çkarsan aralarında ısınma bakımından hiçbir fark olmayacaktır o nedenle hızlı işlemci daha çok ısınır die bir kaide yok tabii 0.3 ghz farktan dolayı belki 1 derece falan daha sıcak olabilir ama ısınma hızları aynı olacaktır o 2.7 ghz 3.0 dan daha hızlıdır diyen adam birazcık uydurmuş 3.0 ghz saniye başına daha çok işlem yapabilir ama aradaki fark çok azdır 2.7 ile
    eğer ben daha az ödiyim sonra owerclock ederim diyorsan 2.7 al
    eğer owerclock ta ne yenir mi diyorsan 3.0 al

tabii işlemcilerin markasını ve modelini de verseydin daha faydalı olabilirdim

• evet marka model çok benzerse yani kodları yakın işlemcilerse adam uydurmuş
  • ben adamı döwmeye gidiyorum by size bide yardımlarınız için sağolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: anndzone

ben adamı döwmeye gidiyorum by size bide yardımlarınız için sağolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: anndzone

ben adamı döwmeye gidiyorum by size bide yardımlarınız için sağolun

benim için de döw

bişey değil görevimiz

• biri E6700 diğeri P4 531 olmasın sakın
  • eğer p4 3.0ghz mi yoksa core 2 duo 2.7ghz mi falan sorsa tabi 2.7 iyi.
  • valla çift çekirdek filan değilse
  • quote:

Orjinalden alıntı: sokrates94

arkadaş ne alakası var bu tip işlemcilerin tamamı bir tabakadan (wafer dan) elde edilir işlemciler arasında yapısal bir fark yoktur sonra bu işlemciler çalışabildikleri en yüksek hızlarda test edilir ve sorun çıkartmadığı en yüksek hızda etiketlenir yani 2.7 ghz 3.0 la aynı işlemcidir sadece wader ın biraz daha kenarında kaldığından dolayı hızı daha azdır hiçbir zaman 2.7 3.0 dan hızlı olamaz tabii işlemciler arasında mimari bakımdan fark yoksa 3.0 daha hızlıdır ama ben owerclock edeceğim diyorsan 2.7 al işlemcinin modelini bilmiyorum ama sanırım pentium d veya p4 onu sen çok raha 3.0 a çıkarırsın ekstra masraftan kurtulursun ısınmaya gelince sen o 2.7 işlemciyi 3.5 ghz a çıkartsan 3.0 ı da 3.5 e çkarsan aralarında ısınma bakımından hiçbir fark olmayacaktır o nedenle hızlı işlemci daha çok ısınır die bir kaide yok tabii 0.3 ghz farktan dolayı belki 1 derece falan daha sıcak olabilir ama ısınma hızları aynı olacaktır o 2.7 ghz 3.0 dan daha hızlıdır diyen adam birazcık uydurmuş 3.0 ghz saniye başına daha çok işlem yapabilir ama aradaki fark çok azdır 2.7 ile
    eğer ben daha az ödiyim sonra owerclock ederim diyorsan 2.7 al
    eğer owerclock ta ne yenir mi diyorsan 3.0 al

tabii işlemcilerin markasını ve modelini de verseydin daha faydalı olabilirdim

şimdi sen 2.7 alırsın o/c ile 3.0 yapmak istersen extra sogutucu masrafları yapacaksın en basiti daha iyi bir fan? sen 2.7 ile 3.5 GHz yaparsın ama 3.0 ile 3.6 Ghz yaparsın birde boyle birsey yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illeg@l -- 28 Ocak 2007; 22:37:21 >

• tam olarak işlemcilerin kodu markası modeli nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.