Şimdi Ara

2.500 tl civarı Laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.500 tl civarı laptop arıyorum +- 300 olabilir biraz esneğim genelde oyun oynarım ama çokta iyi bir bilgisayara gerek yok bana şunları önerdiler sizler ne dersiniz ? (genelde lenovo ve asus iyiymiş ve asusu daha çok önerdiler)
    -lenovo g5080
    -lenovo ıdeapad 300
    -asus k555ub

• Hocam asus k555ub almayın menteşe sorunu var Monster Abra A5 V6.2 önerimdir size bu fiyata en iyi ki şuan yaz indiriminde bir daha bu fiyata zor bulursunuz 2700 civarı Asus X550VX var Msi GL62 var inceleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolun hocam cevap için, asus ve lenovo al diyor çevremdeki herkes başka markalara bakma sorun çıkarsa zor olurmuş g5080'i baya övdüler birazda ucuza alacağım alırsam onun hakkındaki fikriniz nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rene-Neuer

sağolun hocam cevap için, asus ve lenovo al diyor çevremdeki herkes başka markalara bakma sorun çıkarsa zor olurmuş g5080'i baya övdüler birazda ucuza alacağım alırsam onun hakkındaki fikriniz nedir ?

X550VX var hocam aynı ayarda oyun oynayacaksanız lenovo önermem

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550vx-dm254dc-i7-6700hq-8gb-1tb-4gb-gtx950m-156-freedos-pmu353843

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bilgisayar çok hoşuma gitti alabilirsem almaya çalışayım birde aklıma şu takıldı oyun için lenovo almayınmı diyorsunuz ?
  • kardes gir moonstera abra serisinden al kafan rahat etsin asus ş7 kullanan arkadaşm var o bile geçmeyi düşünüyo monster a bil. müh okuyo
  • dostum kimi diyor fiyatına göre süper bilgisayar kimi ise toplama bilgisayar alınmaz arza çıksa istanbul dışında yaşıyorsan çok uğraşırsın ama asus'a kötü diye daha az, ben pek anlamam ama bilgisayarcılara soruyorum ya da kullananlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rene-Neuer -- 14 Ağustos 2016; 20:09:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50.000 TL'ye Kadar Laptop Önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.