Şimdi Ara

2,5 inc 1 tb harici disk kutusu veya devre kartı öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba benim 2,5inc 1 tb harici bir diskim var.yere düşmesi sonucu micro usb içine kactı garantiye girmedigi için kkendim yapmaya karar verdim.arastırma yaptım hdd kutularla cözüm oluyormus.
    piyasadaki harici disk kutuları bnm kartıma uymuyor cünkü harici disk kalınlıgı 1,4 cm acaba uyacak bir öneriniz kullandıgınız bir harici disk kutusu var mı ? veya baska bir öneriniz

şimdiden tesekkürler.
    ürün resmi bu
     2,5 inc 1 tb harici disk kutusu veya devre kartı öneri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmen1078 -- 31 Temmuz 2012; 19:36:22 >

• Boyutlarına göre olması lazım.Aldığın markanın servisinden kutusunu ücretli istesen sana yardımcı olurlar.Ama harddisk yere düşmüş harddiskin sağlamlığından emin olman lazım.Dediğim gibi piyasada bulamazsın kolay kolay servisinden ücretli olarak iste.

Orijinalden alıntı: sezeraltun

Boyutlarına göre olması lazım.Aldığın markanın servisinden kutusunu ücretli istesen sana yardımcı olurlar.Ama harddisk yere düşmüş harddiskin sağlamlığından emin olman lazım.Dediğim gibi piyasada bulamazsın kolay kolay servisinden ücretli olarak iste.

istedim ama cvp vermediler suan ücretli yapın dedim 120$+kdv istediler

3,5 inc alsam ne sıkıntı yaratır aynı işlevi görmez mi sadece büyük olur 2,5inc 1,4 cm kalınlıkta hdd kutu yok
  • burda kargo parasını nasıl ödeyecez belli degil
    3,5 " Harddisk Kutusu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • acaba 2,5 inc harici diski 3,5 inc kutuya koysam sıkıntı yaratır mı ? calısır mı
  • Verdikleri fiyat normal dışarda daha pahalıya da yaptırabilirsin daha ucuzada ama ucuz daha az ömürlü olur.Kargo ücretide genellikle garanti içi ürünlerde servise gönderirken alıcı servisten alıcıya gönderirken şirket ödemekte ama garanti dışı ürünlerde her ikisini de ürün sahibi ödemekte....
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.