Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 2*4= 8 GB DDR3 PATRİOT VİPER XTREME DİVİSİON2 2133 MHZ CL11 Satın Al 12 Temmuz 2018 06:01 1 1 2*4= 8 GB DDR3 PATRİOT VİPER XTREME DİVİSİON2 2133 MHZ CL11 Başlıkta yazan 4+4 = 8 gb ram kiti satılıktır. Kutusu vardır garantisi yoktur anakartınıza uyumlu ise 2133 mhz de ayar yapmadan xmp profoilde sorunsuzca çalışır. Daha üst mhz de kullanmaya gerek duymadım performansı gayet tatminkardır . Piyasada fazla bulunan bir ürün değildir olsa idi bir set daha alıp 16 gb a tamamlamak isterdim .Olmadığı için satıp farklı bir markanın 16 gb lık setini almayı düşünüyorum.Fiyat 240 tl dir. Türkiye nin her yerine kargo alıcı ödemeli itina ile gönderilir. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Intel 1200 pin 4 lü set. Satılık Biostar Racing Z490 GTA Evo İzmir içi Takaslık Asus Rx 580 Dual 4 GB Satıldı.
Güncel. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Intel 1200 pin 4 lü set. Satılık Biostar Racing Z490 GTA Evo İzmir içi Takaslık Asus Rx 580 Dual 4 GB Satıldı.