Şimdi Ara

2.1 SES SİSTEMİ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Kaç gündür araştırıyorum vallahi bunaldım :P 2.1 Bir ses sistemi almak istiyorum bütçe 400 TL EDM-House tarzı dinliyorum yani bass lar önemli fakat kusmasını istemiyorum.Bİldiginiz bilgisayara baglanan 2.1 iyi bir sistem varsa atarsanız sevinirim

• berbatsi07 B kullanıcısına yanıt
    http://www.webdenal.com/logitech-z623-980-000403_561950.html

90 lira daha zorlar isen olur araştırmana gerek yok sıfır şun piyasada pc için bu fiyatlara yakın en İ Y İ S İ

dinlediğin müziklede uyumlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun yanına önerdiginiz ses kartı varmıdır peki 40 50 TL yi geçmicek mahsat bişeye yarasın
  • http://www.amazon.com/Logitech-980-000402-Speaker-System-Black/dp/B003VAHYTG

100 dolarlik bir sisteme 500 tl vermeyi kabullenebiliyorsaniz alin.
    yurdışı alabiliyorsan al ama lamıyorsan boşuna bakma yurtiçi tek çare olur.

ses kartına gelince creative aydigy 2zs bakabilirsin. ama 8.1 de çalışırmı bilmiyorum win7 ise sorun olmaz.

• 109 doları amazondan sipariş etsem takılır sanıyorum gümrükte çünkü baya şanssız biriyimdir.bide kardeş şimdi logitech yerine kendim toparlasam 400 500 tl lik bişey olur mu daha önce yapan var mı sub + uyduları falan uydudan çok monutör hoparlörler de dikkatimi çekti
    bass sevdiğin için diğer sistemlerde bu paralara zevk almassın.

• şimdi tamam bass seviyorum da sonuçta basslar aşırı bastırırsa zevk alamassın bide 109 dolar takılırmı sizce
    100 $ üstü ve kutusu büyük takılır büyük ihtimalle

z2300 de basslar bastırır bu z623 de bass ı yarının az altına getirince çok iyi bir bas ses alırsın

• evet takıldıgını ögrendik yapcak birşey yok demekki ucuz yollu birşeye bakıcaz artık :(
    Trust GXT38 kullanıyorum önerebilirim. Bu da çektiğim bir video hoşuna giderse al dostum ben memnunum http://www.youtube.com/watch?v=hrqtaDXM_z4
  • kardeşim bende bunu istiyordum da :) peki f/p ına deger mi yoksa bide tahtaya vurur gibi bassları var diyorlardı tytan modeli için bunda nasıl bass yumuşak ve uzun süreli verebiliyormu? bilgilendirirsen severim
    Artık hiçbir ürün gümrüğe takılmıyor. Şöyle ki, amazon ve ebay gibi siteler artık gümrük masraflarını peşin olarak alıyorlar ve bu oran genellikle 50% civarı oluyor. Yani 101$'lık ürün için yaklaış 20$ kargo + 50$ gümrük ücreti çekiliyor karttan. Gümrükte mesela vergi 80 tl tuttuysa yaklaşık 32 lira karta geri iade ediliyor. Sipariş verildikten sonra TC kimlik numarası istiyorlar. Yasalara göre bir şahıs yılda 5 defa italat yapabilir. 2015'e girmeden hakkınızı kullanıp alabilirsiniz.

Düzenleme: hesaplama hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treecan -- 3 Kasım 2014; 23:40:12 >
  • treecan T kullanıcısına yanıt
    o kadar para alıyolarsa yurtiçinden al aynı hesap
  • aynı hesap degil kardeş bir 650 tl var bide 180 dolar var yani aynı olamaz :)
    webdenal com dana alabilirsin. nası olsa günrükte vergi vericen kargo ücretidşr aynı para oluyor 500 lira bulabiliceğin bir sistem

• furkantonya F kullanıcısına yanıt
    Hesaba bağlı. Dediğim rakamlar aşağı yukarı doğrudur, tabii satın almadım kesin konuşamam ama diyelim ki doğru; 170$x2.25 = 383 TL ediyor. Yaklaşıl 120 TL, benim için önemli bir miktar. Ben aynı hesap demezdim ama bu kişiden kişiye değişebilir tabii.
    babam kullanıyor kendi pc sinde trust tahta gibi basslar boşuna alma :) yumuşak bass alamazsın ama z623 ve z906 kullanmış biri olarak logitech z2300 z623 z5500 z906 serilerden güzel bass alırsın özellikle bütün frekansları duyarsın.Bende senin dinlediğin tarzda dinlerim arada gayet güzel vuruyorlar
  • ahmetoguz10 kullanıcısına yanıt
    Logitech çokmu güzel. Creative en iyi marka bence. Z906 da dinledik ne farkı var decoderinin kalitesi sıfır x600 ondan iyidir.
  • furkantonya F kullanıcısına yanıt
    burda dekoderin kalitesine bakılmıyor bass konuşuyoruz konuyu dağıtmayın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.