Şimdi Ara

2.0 turbo motor ve 10 ileri oto. şanz. ile Accord baya iddaalı gibi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bassat gözel araba enüşte. Senin duployu satakta bassat alah.
  • 320ied 180 ile giderken 3000 devir çeviriyor 8zf ile. Heralde bu araç 180 ile giderken 1500 çevirecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün makyajlı 308 in videosunu izledim hocam, 2.0 dizelde 8 ileri tam otomatiğe geçmişler.İlerleyen zamanlarda psa grubunun diğer modellerine de koyacaklarmış bu şanzımanı.Şanzıman savaşları kızışacak anlaşılan 🙂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu nedir bu passat düşmanlığı yeter diyorum. Adam boşline arabaya 150 160bin para istiyor yok satıyor. Insignia bi araba yapmış çok güzel ama donanımı kısmış kafadan kayıp edecek bence onların hesabı düşük donanımla aynı satışı yakalamak ama yapamayacaklar. Honda da accord u tekrar çıkarsa bile boşa daha bide 2.0 motor bence intihar ediyor. Mondeo desen öylesine.

    Hayır yani madem bu arabanın karşısına rakip bi araba yapamıyorsunuz o halde full donanım uygun araba yapın. Adamlar yine kendi arabalarıyla rakip araba yapıyor bugün passatın en iyi takibi süperb. Sonra insignia gelir. Vel hasıl kelam bizim millet passatan vazgeçmez.

    Yoksa civic bile passat a rakip olabilir ama turkiyede değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toros7 T kullanıcısına yanıt
    Eskiden ben de sizin gibi düşünürdüm ama artık öyle olmadığını anladım. Anormal bir fiyat farkı olmadıkça - ki imkansız bu- bu millet passat varken fiyat avantajı da olsa başka d sınıfı marka seçmez. Diyelim ki gırtlak passat dizel at 150 bunun karşısında gırtlak insignia dizel at 130 olsun. 20K az mı? Değil ama bu insanımız yine de passat alır. İnsignia aynı donanımla 100e satılmadıkça insanlar passat alır çoğunlukla. Peki niye? Bence cevap motor çeşitliliğinde değil. İnsanımız geri kalmış kafa yapısı nedeniyle başka insanların tercihlerini zevklerini aşağılamak hor görmekten hoşlanıyor adeta nefes alıyor bu şekilde. Dolayısıyla böyle düşünmeye alışmış kafa 100 üstü rakama araba alırken inanın MİLLET NE DER diye epey kıvranıyor. Çünkü bi başkası o rakama insignia alsa kendisinin 3 5 vs daha koyaydın passat alaydın diyeceğini çok iyi biliyor. Velhasıl bu kısır döngü makul fiyat avantajıyla kırılmaz. 40 50K fark olmadığı sürece böyle devam eder.



    Not: Bahse konu insignia yeni kasadır. Yerine mondeo falan da yazılsa düşüncem aynı.

    Not 2: Yukarıda bir arkadaş 1.6 Mazda 6 da satmazdı demiş. Katılıyorum. Lakin bu motor ile gelse bir dakika düşünmez 6yı alırdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babıesrar82 -- 24 Haziran 2017; 22:45:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Avrupaya gelmeyecek. Downsizing olayina el attilar ama artik cok gec.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • honda crv de ki dizel 1.6 motorunu koysana buna hem ötv den yırt hem de milleti yıllık yüksek vergiden kurtar... süzükler yaaa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratalagoz -- 24 Haziran 2017; 23:6:52 >
  • babıesrar82 B kullanıcısına yanıt
    Ben insigniaya biniyorum

    Bende herkes gibi passat alacaktım ama hem daha yüksek donanım hem 30bin tl eksiğine insignia görünce dayanamadım aldım. Ama şu bir gerçek aynı donanımla 20bin lik bi farkla kesinlike passat alırdım neden derseniz el ne der bilmem ama bugün satarken prim yapan tek araba passat olduğu için passat alırdım ama inanın aldığım arabaya 5 6 sene binme niyetiyle alırsam o zaman insignia diyebilirim.

    Fakat bugün insignia süperb den sonra tutuluyor c5 mondeo 508 'in zaten sadece adı var kendileri yok.

    Diğer markalar süperb ve özellikle passat karşısında araba satacaksa kesinlikle full donanım ve eksik fiyatla piyasaya girmeli. Opel yeni insignia da passat ı taklit etmiş donanım azalmış fiyat artmış yanlış politika. Fiyat artsa bile donanım düşmemeliydi.

    Passat 2 konuda kayıp ediyor biri sorunlu DSG diğeri servis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.0 motor ile sahalara ancak taraftar olarak döner. Ben olsam bu arabayi turkiyeye hic getirmem, fuzuli masraf.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben talismandan ümitliydim. Özellikle 1,6 litre 160 hp versiyon makul fiyat ile passat hegamonysını kırar demiştim ama olmadı. Passatı alt etmek için passattan daha iyi araba üretmek yeterli değil. Uzunca süre piyasaya dip fiyattan girip yerleşmesi, kabul görmesi lazım. Bu da en az 5 yıl.



    Kaldı ki Doğuş otomotiv dediğiniz firma her ne kadar bu platformda yerden yere vuruluyor olsa dahi işlerini çok iyi bilen , piyasa şartlarına hızlı tepki veren , şartları iyi okuyan bir firma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murderer_utku

    320ied 180 ile giderken 3000 devir çeviriyor 8zf ile. Heralde bu araç 180 ile giderken 1500 çevirecek.

    Araç sizin mi ? Eğer öyleyse 180 de 3000 devirde giderken anlık tüketimi nedir ?



    Bide 2000 devirde kaç hızla gidiyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim ne derse desin Passat
  • ridleyscott kullanıcısına yanıt
    Talisman dan ben de ümitliydim, ta ki ilk günlerde bayilerde aracı inceleyen insanların "bu paraya Passat alırım" ya da "2.el Mercedes alırım" dediklerini duyup acı gerçeği hatırlayana kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motor hacmi 2.0 lt olunca nasıl lüks oluyor, aynı araba 1.6 lt olunca ne değişiyor da lüks olmaktan çıkıyor.. ulan bu arabalar ülkeye aynı fiyattan giriyor ferrari değil ki farklı olsun vergi arttırmakta bahanesi olsun. adamlara da niye bize 1.6 lt üretmiyorsun diye lafta söyleyemeyiz keyif onların, küçük pazar için uğraşmazlar haklı olarak.. bu güzel araba yine ülkemde devlete tosladı, ziyan oldu, yazık.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.