Bu ürün Vatan Computerda World karta %18 indirim ve 5 taksit imkanı sağlıyor ve 301 TL. Hepsiburada.com da 340TL
Benim size soracağım Vatan computer dan alışverişi önerirmisiniz, daha önce ordan alışveriş yapmadım adını cok duydum ama sonuçta verilen hizmeti bilmiyorum. Acil yardımlarınızı bekliyorum. Bugun alacağım.
10 numara mağaza. Tavsiye ederim. Bir çok alışverişim oldu. Teknik servis yönüde çok iyi.
cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Siparişimi verdim şimdi birde E-Sata kablo almam gerek sanırım kutudan çıkmıyormuş..
Seagate marka HDDlerinn kutusundan malesef E-Sata kablosu çıkmıyor. Ayrı alman gerekecek. Fiyatı 18-25 tl arası oluyor genelikle.
Sanırım tek e-sata kablo ile bitmiycek:) Kontrol ettim benim anakartın arkasında e-sata girişi yok. Bi tanede Sata - E-sata konnektor lazım :D Kontrol etmeden aldık HDD yi.
Sorun değil. Sende Sata - Esata kablo alırsın o zaman.
Yarın ilk işim o olacak :) çok teşekkür ederim ilgilendiğin için ExECaLiBuR çok saol.
Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme