Şimdi Ara

1TB HDD Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar SEAGATE 1TB 3.5" 32MB 7200RPM FREEAGENT EXTREME taşınabilir harddisk ini Vatan Coumputer'den almayı düşünüyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/ProductDetails.aspx?I_ID=35031

Bu ürün Vatan Computerda World karta %18 indirim ve 5 taksit imkanı sağlıyor ve 301 TL.
    Hepsiburada.com da 340TL

Benim size soracağım Vatan computer dan alışverişi önerirmisiniz, daha önce ordan alışveriş yapmadım adını cok duydum ama sonuçta verilen hizmeti bilmiyorum. Acil yardımlarınızı bekliyorum. Bugun alacağım.

• Öneririm.

Şüpheniz olmasın, rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz.
  • 10 numara mağaza. Tavsiye ederim. Bir çok alışverişim oldu. Teknik servis yönüde çok iyi.
  • cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Siparişimi verdim şimdi birde E-Sata kablo almam gerek sanırım kutudan çıkmıyormuş..
  • Seagate marka HDDlerinn kutusundan malesef E-Sata kablosu çıkmıyor. Ayrı alman gerekecek. Fiyatı 18-25 tl arası oluyor genelikle.
  • Sanırım tek e-sata kablo ile bitmiycek:) Kontrol ettim benim anakartın arkasında e-sata girişi yok. Bi tanede Sata - E-sata konnektor lazım :D Kontrol etmeden aldık HDD yi.
  • Sorun değil. Sende Sata - Esata kablo alırsın o zaman.

1TB HDD Yardım.
  • Yarın ilk işim o olacak :) çok teşekkür ederim ilgilendiğin için ExECaLiBuR çok saol.
  • Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.