Şimdi Ara

1'İNCİ J. EĞT. TB. K.LIĞI - GÖLKÖY / KASTAMONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
0
Favori
95.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben de 2 yaptım komple, şimdi sıra sakal tıraşında
  • ben toptan 3
  • Hepimize hayırlı olsun o zaman...
  • Tertipler biraz özel biraz manevi bir durum öyle sofu falan değilim ama ikindiyi kılıp bi güzel tövbe edip yasin okumak niyetim.. kendim için sevdiklerim için ve sizler içinde dualarım.. belki arkadaşlarıma da vesile olurum gönülleri huşu içinde huzurla gelirler birliğe..allah hakkımızda hayırlısını eylesin.. sizleri tanımasamda gönüllerimizi bir bunu biliyorum..
  • arkadaşlar birlikte acaba oruç tutabilir miyiz ne düşünüyorsunuz hem iftaar verirler mi ki acaba düşünceleriniz neler kardeşler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apache85


    quote:

    Orijinalden alıntı: Surveillance

    Saçları kestirdim geldim, arka ve yanları 4 numara üstleri de makasla kestirdim. Yalnız yüzüm tatilde hafif bronzlaştığı için favorilerin altı beyaz kaldı şimdi. :D

    Allahtan güneşlenirken sakalları kesmiştim de yüzün yarısı başka renk yarısı başka renk, doğal kamuflaj olmadı.


    biraz uzun olmuş gibime geldi saç.
    neyse olmadı orda bi daha keserler


    Valla bir kaç yerde de biçimsiz kestirilince (2 yada 1 numara) komutanların söylendiklerini duymuştum.

    Daha önceki dönemlerin uzunluğu kadar kestirdim ben de, beğenmezlerse bir daha traş oluruz orada sorun değil...

    Oruç konusunda gelince bazı yerlerde sahur yemeği verildiğini falan duymuştum ama açıkçası ben tutmayı düşünmüyorum. O sıcakta bütün gün yürüyüp bedeni susuz bırakarak işkence çektirmek mantıklı gelmiyor. Allah izin verirse askerlik bittikten sonra kışın kaza ederim...




  • Herkesin gölköy'e gitmesindei hayır.Hepimi dogu yolcusuyuz arkadaslar.asayiş timleri için hazır olun :-)
  • bende aynı şekilde düşünüyorum ama eğitim zorlayıcı olmazsa da tutmayı düşünüyorum havalar biraz daha düzelince bi bugün tutabiliyorum ramazan garip geçmesin hem zaten biz askerde çok sıcaklarda eğitimde askerden muaf oluyor muyuz acaba ama dediğin doğru kendimize de eziyet etmek doğru değil duruma göre bakıcaz artık yarın görüşmek üzere izmitten hepinize selamlar....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ankguven

    Herkesin gölköy'e gitmesindei hayır.Hepimi dogu yolcusuyuz arkadaslar.asayiş timleri için hazır olun :-)


    Hazır olmasak zaten askere gitmek için değil askerden kaçmak için uğraşırdık ama söylediğin şey çok mantıksız.

    Bu zamana kadar kısa dönemler içinde hiç bir jandarma birliği şehir dışına asker dağıtmamış. 333. dönemde Kastamonu'ya 15 KD düşmüş o 15 kişi de eğitim birliğinde kalıp dağıtılmamış, önceki dönemde ise yaklaşık 250 tane ayrıntıları yukarıda arkadaşımız eklemiş. Şu anda o bölgedeki karakollarda kısa dönem asker kalmadı... İnsanlarla iletişim için eğitim ve eğitimli asker şarttır. Dolayısıyla jandarma karakollarının en çok ihtiyaç duyuduğu askerler biz olacağız.

    Bu forumda niye böyle kalabalığız dersen, mesaj yazanların çoğunun mesaj sayısı 15'i geçmeyen arkadaşlar. İnsanlar düştükler yer hakkında bilgi edinmek, gitmeden önce kaynaşmak için internetin nimetlerinden faydalanmak istiyorlar ve karşılarına çıkan ilk ve en kapsamlı forum da burası. Tahminen 300-400 kişi civarında oluruz maksimum...




  • merhaba arkadaşlar bende yarın gölköy yolcusuyum , face de 335. dönem gölköy jandarma olacaklar ile ilgili bir grup var.
    Şuan gölköyde askerlik yaptığını söyleyen biri bir soruya aynen aşağıdaki cevabı yazmış. Bende kısa dönemlerin il dışına dağıtımı olmaz diye biliyordum ama kafam karıştı

    A: piyadelere göre erkenmiş anlaşılan , sanırım bu seneki gölköyde acemiliğini geçirecek olan bizler biraz fazlayız (aşağılarda 2000 sayısı geçmiş , o ka dar da değildir heralde), ustalık zamanında çevre illere dağılma ihtimalimiz var mı onu bilmiyorum işte.???
    B:kardeş buraya gelen lerin hepsi asayiş eğitimi alıp başka illere dağılacak ve doğrudur 2000 kişi geliyosunuz ve bunlardan maksimum 50 si kastamonuda kalır
  • birader biraz gerginlik var haliyle, haklısın. biraz düşünmeden yazmışım. kusura bakma. siliyorum mesajı. görüşmek üzere.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apache85

    birader biraz gerginlik var haliyle, haklısın. biraz düşünmeden yazmışım. kusura bakma. siliyorum mesajı. görüşmek üzere.

    Dostum inan ben kendi adıma askerliği nerede yapacam diye çok endişe duymuyorum ama ailem ve özellikle annem için üzülüyorum.Kastamonu çıktığını söyleyince nasıl mutlu olduğunu söyleyemem.
    Alişveriş yapmak için çarşıya çıktığımda bir anne ve oğul alışveriş yapıyordu ama üzerlerinde bir tuhaf hava vardı,sanki çökmüş gibiydiler.Satıcı çocuğa nerde askerlik yapacaksın diye sordu,çocuk annesine baktı sonra hakkari dedi,duruşlarından bile endişe akıyordu.Kısacası ne yazıkki nerde askerlik yapacağımız belki bizim için çok sorun olamaya bilir ama sevdiklerimiz için tam bir ızdıraba dönüşebiliyor.

    Neyse bende bundan sonra 7 dakika banyo yapacağımız için banyoya girdim ve yarım saat suyun altında kaldım,traşımı oldum,kolanyamı sürdüm artık hazırım.

    Bu arada zarfımı çantaya koydum sizde unutmayın sakın ha.




  • bende kimseyi kırmak istemem doğrusu, Gölköy , Jandarma ne kadar rahatta deseler sanırım hepimizin üzerinde bir gerginlik merak var,
    yarın görüşmek üzere....
  • Arkadaslar dagitimlariniz dogu bolgesi il jandarma komutanliklarina olacak. Endiselenecek bir durum yok 333. Donem olarak Agrida gayet rahat bir askerlik yapiyorum su anda:) Hepinize hayirli teskereler.
  • Arkadaşlar giderken sürücü belgesini götürmesek olur mu? Görüşmek üzere. Herkese hayırlı teskereler.
  • Selam Tertipler...

    Arkadaşlar ilk olarak kafalarınızı karıştıracak bir kaç soruyu burada kaldıralım. Acemilik süresi toplam 1 ay olarak göze alınır bunun 20 günü yanaşık düzen eğitimi ( sağ, sol, eğitimi. rahat, hazır ol, filan) ondan sonra yemin töreni olacak. Bende sizin kadar yeni oldugum için kardeşimden ögrendim ve çevremden :)

    Ben istanbuldan kastamonu özlem ile gelecegim bugun saat 8 otobüs kalkacak 3 numaralı arkadaşları zaten tanıyabilecek kadar kabiliyetliyim :).

    şimdiden Hayırlı görevler ( İyi teskereler.)

    Şafak karanlık ama Bir gün Güneş bizim için doğacak...
  • %99 umuz doğu illerine gönderilecek. Van, Şırnak, Hakkari, Diyarbakır, Erzurum, Ağrı, Bingöl, Bitlis vs.. 23-27 il belirlenmiş. Ayrıca 1200-1500 kapasiteli Gölköye 2000 in üzerinde KD gelmiş. Tam bir karmaşa hakim ve heryerde sıra var.

    Tüm devrelerime morallerini bozmamalarını ve hayırlı tezkere diliyorum.
  • Sıra ve kalabalık dışında bize hitap şekli falan oldukça iyi sayılır, zira bazı yerlerden kulağımıza hoş olmayan davranışlarla ilgili duyumlar geldi.

    Doğrudur %99'umuz Doğu ve Güneydoğu'ya gidiyor, kapıdan girdikten 1 saat sonra herkes şok olarak gideceği yeri öğrendi. Sistem bundan sonra da bu şekilde işleyecekmiş, acemilik toplu şekilde geçirilip dağıtımlar yapılacak. 2. Bölük'ten selamlar... Sorusu olan varsa yazsın, müsait olup nete girince cevaplarız...
  • Gelin ata binmiş: -Ya nasip. demiş
  • Doğuya gidiyoruz galiba. Şehir içi diye ümitlenmeyelim bari. Durumu metanetle karşılayalım

    Gidince direk öğreniliyormuş düşeceğin yer sanırım. 28 gün beklemeyeceğiz.

    Yakın diye sevindiydim uzaklaşmak kötü olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskolnikov -- 10 Aralık 2010; 9:40:33 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.