Şimdi Ara

1gbit sadece telefonda kullanabiliyorum tv ve taptopta 100 mbit (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam buna benzer birşey taktım. Ama sadece 100 mbit oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hadi diyelim bağlattınız, yahu 10 senelik cihazlar kullanan adamın zaten pek bi teknoloji merakı yoktur. tv'de 1 gbit ile ne yapacaksınız ki? tv'de 1 gbit, local ağdan 4k bluray izlerken lazım olur e 10 senelik tv + laptop kullanan biri 4k bluray indirip izleyecek biri gibi de görünmüyor.

10 senelik laptopta günümüzün oyunları da oynanmaz. hadi oyunu geçtim 4k video izleyeceksin diyelim, onu da izletmez. ee orada 1000 mbitin amacı ne?

arada fiyat farkı yok diye bağlattınız, tamam bu şekilde kullanıp geçin işte. teknolojiye adam akıllı yatırım yapmadığınız sürece, boş bu işler.

bende de 2016 model lg 55uh850v var. bunun da portları 100 mbit. 4k buffer yapıyordu bazı filmlerde, usb ethernet aldım onda da en fazla 150 mbit aldı. niye? e çünkü işlemcinin ya da anakartın canı o kadar, o yüzden 100 mbit koyuyorlar. ne yaptım sonra? gittim nvidia shield tv pro aldım, oldu sana 1 gbit android tv'm. şimdi canavar gibi 4k bluray oynatıyorum buffersız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilkoc -- 11 Kasım 2025; 20:18:32 >

• anilkoc A kullanıcısına yanıt
    Konudan bagimsiz 4k bluray nereden izliyorsunuz? Kaynak olarak yani?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: turco8181

Konudan bagimsiz 4k bluray nereden izliyorsunuz? Kaynak olarak yani?

yabancı trackerlara üyeliğim var, oralardan indiriyorum.

• ek bilgiler daha vereyim, youtube'un hızı 200 250 mbitle sınırlı superonline'da. benim gibi evinde her cihazın 1000 mbit alabilecek durumda olsa bile yine de hep 1000lik hızı dibine kadar alacaksın diye bir kural da yok. 90 gb film indiriyorum şu an, indirme hızımın ortalaması 700 mbit. niye? hem bölgesel yoğunluk hem yurtdışı çıkışları vs.

Hocam haklısınız, aslında 1gbita geçiş amacım sadece 650 tl verirken 700 tl vermekti iyi de oldu şimdi de maksimum nasıl verim alabilirim bunu araştırıyorum :) şu an sadece telefondan o hızı alabiliyorum. Tv ye cat 6 kablo taktım şu anda 100 mbit. Laptop 50 mbit :(

Hocam 90 gb filmi izlemek için ne yapmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 12 Kasım 2025; 0:25:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

o cihazlara ne takarsanız takın, kablo değil sorun. cihazların desteklediği hızların limitindesiniz. dediğim gibi cihazları yenilemediğiniz sürece daha yüksek hız alamazsınız, usb filan gereksiz işler şu anki senaryonuzda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.