Şimdi Ara

1GB RAM’li General Mobile 8 Go modeli geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Google’ın giriş seviyesindeki akıllı telefonlara bir standart belirlemek için hayata geçirdiği Android One programına bölgesinin ilk katılan üreticisi olan General Mobile, Android Go programında da yer alacak.


     


    GM 8 Go özellikleri


     


    Sızdırılan görsellere göre firma GM 8 Go adında yeni bir akıllı telefon hazırlıyor. Görsellere bakıldığında telefonun küçük boyutlarda ve nispeten kalın bir kasaya sahip olduğunu görüyoruz.


     


    5 inçlik 1440x720 piksel çözünürlüğünde bir ekrana sahip olan model 18:9 görüntü oranı sunuyor. Modele 4 adet Cortex-A53 çekirdeği barındıran MediaTek MT6739 yonga seti eşlik ediyor.


     


    1GB RAM ve 16GB arttırılabilir kapasite ile desteklenen modelde 13MP çözünürlüğünde arka kamera, 5MP çözünürlüğünde ön kamera yer alıyor. Batarya kapasitesi 3500mAh iken işletim sistemi ise kırpılmış Android 8.1 Oreo Go sürümü.


     


    Ayrıca Bkz.Tim Cook: Hiçbir firmayı takip etmiyoruz, kullanıcılarımız denek değil

    Bilindiği üzere Android Go sürümü 1GB ve altında RAM ile 16GB ve altında depolama kapasitesi barındıran akıllı telefonlar için geliştirildi. Önceki yıllarda yapılan tahminler 1GB RAM ve altı Android telefonların pazardan tamamen silineceğini işaret ediyordu ancak beklenen olmadı. Aksine gelişmekte olan ülke pazarlarında halen çok popüler. Bu gerçek nedeniyle Google da strateji değiştirmek zorunda kaldı.


     


    Android One programını Xiaomi Mi A1 ve HTC U11 Lifestyle gibi modellerle biraz daha orta seviyeye çeken firma Android Go programını da giriş seviyesine koydu. Yani aslında Android Go programı Android One programının yerini almış oldu.


     


    Android Go programı için şimdiye kadar hiçbir resmi telefon tanıtımı olmadı. Google’ın MWC 2018 fuarında sahne alarak ilk telefonları tanıtması bekleniyor. GM 8 Go modelinin yanında Asya kıtası için Micromax Bharat ve Avrupa kıtası için de Nokia 1 modelleri görücüye çıkacak.


     



  • + Niye media tek diye sorarlar firmaya

    - Çünkü savan.avi

  • 399 TL
    diye umalım zaten umulan fiyattan yüksek oluyor.

  • General Mobile almayın aldırmayın. Bu telefonun ederi maksimum 500 tl. 700 tl fiyat çekecekler.
    Şubat bitti hâlâ android one cihazı gm5plusa oreo verilmedi. Çöp bile alınmaz bunlardan
  • 299 TLye çıksa bravo GM derim. Maalesef bu üç kuruşluk cihazı tekno marketlerdeki çenebaz promotörler 500 tl üzeri fiyatlara teknolojiye uzak insanlarımıza satacaklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteriyi yolmanın diğer yönü de Go versiyonu çıkarmak sanırım. İteliyorlar 1GB RAM'i sonra telefonum neden kasıyor ediyor.

  • Üst model cihazlarının kalitesi bile yerlerde,bunun ki kimbilir nasıldır!? Her zaman olduğu gibi kartsız,elden 6 taksit kakalayarak satarlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android go'nun amacı eski telefonları hayatta tutmak mı, yoksa firmaların ellerinde kalmış eski parçaları toplayıp müşteriye satmak mı? yıl olmuş 2018 1gb ram 16 gb bellek telefon mu üretilir? 4-5 sene önce ki samsung galaxy s3 gm elite gibi düşük donanımlı eski telefonlar değerlendirilsin diye. firma android go güncellemesi verse canımı yesin, ama yeni telefon al ama donanım 4 sene öncesine ait olsun, bu bildiğin artık malzemeleri insanlara itelemek oluyor ki bunlardan fahiş karlar elde edecekler

  • Koca Google projesini GM icat ediyor gibi bu ne yav diyenler dolmuş. Hatta neden 1gb ram var şayomi 4 koymuş tayfa damlar. Herkes zengin değil, 24 ay taksitle en iyisini almak zorunda değil. Google da bu kitleyi hedef almak istiyor. GM kronik sorunlu telefon üretmemeyi bir zahmet başarırsa uygun fiyata peynir ekmek gibi satılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • derser1 kullanıcısına yanıt
    Üstat senin şu devirde ürettiği telefona 1 gb ram koyan üreticiye giydirmen gerekirken herkes zengin değil 24 ay taksitli cihaz alamıyor diyorsun. Bak ben afrikada yaşıyorum fakirliğin çok olduğu bir bölge, piyasada zibil gibi çeşit çeşit telefon var 80-90 dolara 2gb ramden aşağı gördüğüm çok nadir. 1gb ram fazla koymanın maliyeti şirketi batırmaz, giriş seviyesi cihazların rami en az 2 gb olmalı daha aşağısı insana hakarettir resmen benim nazarımda.

    Gm ise bu modelde yine fiyatı kanırtacak hakkettiği fiyatın çok daha üstünde olacak, e durum böyleyken aynı fiyat civarlarında xiaomi gibi bir f/p rakibi varken avcunu yalayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Önceki yıllarda yapılan tahminler 1GB RAM ve altı Android telefonların pazardan tamamen silineceğini işaret ediyordu ancak beklenen olmadı. Aksine gelişmekte olan ülke pazarlarında halen çok popüler.


    Ülke olarak kategorimiz belli.
  • gelmese iyidi

  • 499? den fazla olursa aklımızla dalga geçtiklerini düşüneceğim

  • 1GB RAM’li General Mobile 8 Go modeli geliyor

    Bilesenleri cok cok eskimis elde kalan seylerden .


    https://www.notebookcheck.net/MediaTek-announces-launch-of-its-new-low-end-MT6739-SoC.251750.0.html

    Wi-Fi 802.11a/b/g/n Wifi C yok yani wifisi C li modemlere baglanamaz anca N olan dusuk hizlardaki modemlere baglanabilir.

    Islemcisi cok guc harciyor ki 3500 mah batarya koyulmus...


    300 TL ederi var.
  • Nokia 1 geliyor. O varken bu alınmaz. Android One ile gördük güncelleme hızlarını. 6 ayda güncelleme verdiler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağır çöp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunun yerine eski cihazlara bi güncellemeyle şahlandirsalardi; ne bileyim ver işte s3 mini ye s4 mini ye filan android go, millet kullansin



    Fiyat 500 lira bile olsa hayatta alinmaz

    Cebimde 500 liram olsa biraz daha para biriktirip gidip 800 e 2. el note 4 alir cayir cayir kullanirim yine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakir+cahil.avi
  • Telefondan anlamayan emekli amca ve teyzelere verirler. Operatör de bir TL diye itekler ama faturada çakar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hiç gelmesin. Kalsın olduğu yerde :D

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.