Şimdi Ara

1e1:Haber 'Doping Etkili Teknoloji Programı' 27 Nisan 2012 video şov (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
35.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Güzel Bir Video Olmus Saol DONANIM HABER
  • Yine her zaman ki gibi güzel bir video olmuş
    Ben f2p oynamıyorum.Pay to play olan eve online oynuyorum
    Bu arada TTnetten herkes şikayetçi yapılacak tek şey ya yurtdışından bağlanacan ya da değiştireceksin burda isyan edip durmayın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    ben sizi anlayamıyorum geçen haftalarda oyunlar artık ekran kartlarının gücünü kullanamıyor diye ağlıyodunuz şimdi ne olduki amd 5000 serisi önceki ekran kartlarındaki desteği kesince destekliyorsunuz bir de alaycı bir biçimde 'güle güle' diyorsunuz.şu anda bende radeon 4890 var ve güncel tüm oyunları full olarak akıcı bir şekilde oynuyorum.

    +1 amd bir daha almiycam hd4670 var zaten driver sorunumuz var hepten gelmiycek artik bir daha tovbe adamlar geforce6xxx e bile driver cikariyor senin 4890 cikali yanlizca 3 sene oldu amd nin yaptigi terbiyesizliktir!
  • Dün gece 1e1 i izleyip uykuya dalmadan önce aklıma bir şey geldi ve bunu bir söze döktüm. Eğer daha önce kullanılmadıysa bu söz bana ait ama izin veriyorum her yerde kullanabilirsiniz.

    ''Ben oyunlara göre donanım alacağıma oyunlar benim donanıma göre üretilsin.''

    Bu sözün mantığında konsollar yatıyor. Bir pc oyuncusu bir oyunu en iyi grafikte oynayabilmek için zaman zaman donanım parçası değiştirmek zorunda kalıyor. Ama bir konsol oyuncusu bu sorunu yaşamıyor çünkü sabit donanımlı konsollara oyun firmaları oyunlarında en iyi optimizasyonu yapmak için ayrı çaba gösteriyor. Yani o oyunu en iyi şekilde oynamak için ben para ve emek harcayacağıma onlar para ve emek harcıyor. Konsol her zaman avantajlı oluyor. Yazı bilgisayarda yazılır oyun konsolda oynanır.




  • o bunu boşverin mario müthişti!
  • Bağımlılık yaptı artık bende izlemeden olmaz :D
  • Oktay Sinanoğlu
    Bye Bye Türkçe


    Okuyun okutun.

    Tarzanca konuşmayı da bırakın artık.

    Eyemdi. Cipiyu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • league of legends super oyun tavsiye ederim
  • Call of Duty serisinin kopya olduğu görüşüne katılmıyorum. Tamam, elbette bazen çok benzerlikler oluyor. Fakat genel olarak bakıldığında bütün COD oyunlarının her biri oynanılacak kalitede diye düşünüyorum.

    Ayrıca şu da var ki; kategori aynı,oyun aynı, yapımcı aynı, seri aynı, olay aynı. Dolayısıyla nasıl bir değişiklik isteniyor da bulunamıyor anlamıyorum. Bence yapılabilecek olanın en iyi olmasada çok iyisini yapıyor Activision.
  • ttnet kullanıcısıyım, donanım haberde izlediğim hiç bir videoda kesinti yaşamadım gayet hızlı yükleniyor videolar, kesinti yaşayan arkadaşlar öncelikle ttnet çağrı merkezini arasınlar hattınızda yoğunluk varsa kanal değiştirebilirsiniz.
  • bu videoları telefonundan html5 olarak oynatabilen var mı? Bende oynamıyor loading Şeyi dönüyor da dönüyor. telefonda sorun var desem google html5 video test yazdığımda cikan videolar da sorun yok.
  • İlk inceleme videolarını hatırlıyorum bundan birkaç sene önce ne kadar amatördü, şimdi ise konuşmalarınız diksiyonunuz dahil herşey profesyonelleşti. Tebrikler doğrusu. Stüdyonuz yoktur şuan için inşallah olurda böyle dar açıyla değilde Eskiden Giga.de izlediğimiz gibi programlar yaparsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rouvax

    İlk inceleme videolarını hatırlıyorum bundan birkaç sene önce ne kadar amatördü, şimdi ise konuşmalarınız diksiyonunuz dahil herşey profesyonelleşti. Tebrikler doğrusu. Stüdyonuz yoktur şuan için inşallah olurda böyle dar açıyla değilde Eskiden Giga.de izlediğimiz gibi programlar yaparsınız.


    bunun stüdyolarının olmaması ile alakası yok sohbetlerde izleyicilere daha samimi,yakın olmak için böyle yerlerde video çekiyorlar...
  • iSheep doğru tespit adamsın Samsung arkandayım. Ağır mağır olmamış doğruya doğru demek cesarettir.

    Crysis'in eski sevdiğimiz tadına dönmesi fikri heyecan verici. Çıkar çıkmaz orijinalini satın alacağım.

    Baştaki grafiğe bakınca DH'in neden mobil cihaz sitesine döndüğünü anlamak zor değil. Çok da yüklenmeyin adamlara yahu ;)
  • 1Dksını bile sıkılmadan izlediğim program sizin bir tvde iş yapmanız şart :)

    cidden kutluyorum..



    Ayrıca Samsung çok güzel noktayı koymuş :)
  • Firmaların 2. el oyunlar konusundaki serzenişlerini anlamak mümkün değil. Oyun/Yazılım bir üründür. Kutusuyla satılan bir ürün. Satın aldıktan sonra BENİM MALIMDIR. İster atarım, ister satarım, istersem dinamit koyar patlatırım! Araba aldığınızı varsayın. Satamayacak mıyız yani? Bir arabayı 1 kişi kullanır diye bir kural çıksa mantıklı olur mu? Oyun firmaları korsandan darbe alıyorlar evet ama bir oyunun fiyatının 150-200TL olması da bize insafsızlık olmuyor mu? 1 oyun bir insanı ne kadar meşgul eder ki fiyatı o kadar? Firmalar kendi maliyetlerine göre fiyat belirleyip kullanıcılardan buna uymalarını bekleyemezler. Maliyetlerini düşürmek onların sorumluluğu benim değil. Bunu bana zarar vererek yapamazlar. Yaparlarsa korsanı teşvik ederler, DH admini adam bile kalkar "orijinalin üstüne crack kuruyorum" der.. Bu böyle...
  • Sorulara cevap verelim hemen

    Free To Play oyunlarda para harcıyor musunuz?
    Yeterince fazla harcıyodum zamanındaki taa ki world of warcraft'la karşılasana kadar
    Call of Duty oyunları birbirinin kopyası mı?
    6 7ayda bir oyun gelmesi insanın canını tabiki bozuyor oynanış olarak bire bir kopya fakat senaryo olarak oyunlar bir hayli güzel black ops 2 yi dört gözle bekliyorum misal ama konsolumda orjinal almıçağım oyunlardan biri neden diye sorarsanız multi-player özellikleri hemen hemen her oyunda aynı sadece senaryo için oynamaya başlıyorsunuz bi vakit sonra ve yabancı bi senaryo bizi zorunlu olarak pc versiyonun atıyor ve türkçe alt yazı bekletiyor böyle giderse firmanın sonu yakındır

    Her hafta olduğu gibi zevkle keyifle izledim tesekkür ediyorum
  • yaaa call of duty den need for speed den gta dan haber gelmiyormu siz
    GELİRSE BİZE HABER VERİRMİSİNİZ ÇOK TEŞEKÜRLER
  • TAMAM KUSURA BAKMAYIN ŞİMDİ BÖLÜM SONU CANAVARINA BAKTIM
    CALL OF DUTY DEN BİDE NEED FOR SPEED DEN HABER GELMİŞ
    CALL OF DUTY DEN YENİ SERİNİN ADI

    1-CALL OF DUTY BLACK OPS II

    NEED FOR SPEED DEN DE

    2-NEED FOR SPEED MOST WANTED II

    ÇIKCAKMIŞ

    ÇOK BEĞENDİM YAAA

  • herkez call of dutyden yani black ops II den gelen ve need for speed den yani mos wanted II
    nin görüntülerine bakabilirsiniz orda çıkıyorrr




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.