Şimdi Ara

1e1:Haber 'Doping Etkili Teknoloji Programı' 27 Nisan 2012 video şov (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
35.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yerimizi alalım
  • öncelikle video için teşekkürler.

    saygıdeğer dh editörleri videoyu izledikten sonra en son gelen yorumları da okumak adına sayfayı yenilediğimde video baştan başlıyor onu durdurup okumaya devam etmek zorunda kalıyorum bu da servera gereksiz bir yüklenme demek.

    directx 11 ile 10u 5 dk boyunca karşılaştırdınız fakat hiçbişey anlamadım, sanırım benim sorunum. amannn boşver. ben 11 10dan 10 da 9 dan iyidir diye bilmeye devam edeyim

    bu arada apple da kasıp kavurmuş ortalığı çok takdir ettim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: artcraft35

    öncelikle video için teşekkürler.saygıdeğer dh editörleri videoyu izledikten sonra en son gelen yorumları da okumak adına sayfayı yenilediğimde video baştan başlıyor onu durdurup okumaya devam etmek zorunda kalıyorum bu da servera gereksiz bir yüklenme demek.



    +1
  • TTNET 8 mbit 20 GB AKN kullanıcısıyım. 59.90 ödüyorduk galiba. Video Standart'ta 34. Dakkası doldu ve sayfayı açalı 5 dakika geçmedi. Ya arkadaşlar size nasıl inanmamızı bekliyorsunuz. Ne kullanıyorsunuz anlamıyorum ki. Bir de daha yeni ttnet sunucuları gitti. Yinede hız ortada. Harbiden inanmıyorum size.
  • Deminki yorumu yazana kadar TAMAMI dolmuş !
  • Bu sefer ki bölüm çok daha profesyonel geldi bana nedense, çok beğendim elinize sağlık.

    Bu arada internet veya çeşitli sorunlar nedeniyle izleyemeyenler neden "çekmeyi bırakın bence" tarzı yorumlar yapıyor anlamıyorum. Arkadaş izleyemiyorsan izleme veya git sorununu hallet TTnet'le bize ne. DH'den kaynaklanan bir problem yok onlar mı çözecek senin internet problemini?

    Bu arada ben de 8mbit kullanıyorum AKK nedeniyle 1mbite düşmüş durumda ama bugüne kadar hiçbir videoda sorun yaşamadım. Açtıktan birkaç saniye sonra başlıyor ve duraksamadan sonuna kadar devam ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mens Rea -- 28 Nisan 2012; 1:10:11 >
  • Donanım Haber ekibine naçizane bir fikrimi söylemek istiyorum: Aşamalı olarak öncelikle tüm haberleri videolu vermeye çalışsanız ve daha sonra ise (bu önümüzdeki 5 yıl içinde olabilir) bir Internet TV'si kurarak internet münevverlerine öncülük etseniz nasıl olur?

    Cevabı ben vereyim isterseniz :) SÜPER OLUR!!! Ama sizinde fikrinizi merak ediyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    Merhaba, Haklısınız! Kotanız dolduğu için biz başka işler yaplamıyız video çekmemeliyiz. Unutmadan internette gezerken video izleme olanağı sunan her siteye bu teklifi sunuyor musunuz? Malum kotanız doldu, interneti kapatsak yeridir. Sevgiler, Mesut Çevik


    Burada arkadaş TTNET'in rezilliğinden dert yanmış, siz üstünüze alınmışsınız.
  • PC'yi açık bırakıyorum video sabaha yüklenmiş olur, iyi geceler.
  • Bu sektörde reklam ve sponsor olmadan yol almak pek mümkün değil. Bu yüzden ne kadar şikayet etsekte Ttnet'in DH sponsoru olma gerçeği değişmeyecek. Bu yüzden şikayetler siteye sitem olacak şekilde değil de daha yapıcı olmalı.

    Hiç bir sponsor ve reklam almadan her hafta güncel haberleri sunacak ve videolar hazırlayacak başka bir site var mı?
  • Video için teşekkürler bu arada mario çok iyiymiş.
  • Görünen o ki DH, sunucularındaki problemi halletmiş. Artık videolar yurt dışından da rahatça izlenebiliyor. Teşekkürler DH!
  • Şimdiye kadar dh'de hiçbir sorun yaşamadım. gayet başarılı bir player var. 3 farklı seçenek sunulmuş Kaliteli, standart, düşük seviyede. çok güzel olmuş.
  • half life 3 çıkarsa diğer oyunlarda daha kaliteli olur gibime geliyor.iyi inceleme
    gtx 690 ve 7990 bekliyoruz
  • Abiler şuradaki gereksiz üç beş yoruma bakıp bize darılmayın siz bir numarasınız. keşke hergün yeni videonuz çıksa süpersiniz. dh ye benzer başka siteler ve videocular var ama hiç birine sizin kadar ısınamıyoruz ekibiniz siteniz herşeyiniz güzel. durmak yok yola devam....
  • Emeğinize tşk ederim güzel bir bölümdü :)
  • Video yüklüyorum bi arkadaş paint demiş bakalım sorun bendemi yoksa arkadaşın beynindemi

    mesut abi yardımcı ol izleyemiyorum

    firefoxta aynı sonuç ie de açılmıyo


    ve video
    [DHVideo=]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnLord -- 28 Nisan 2012; 2:47:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pardus Linux

    Yahu arkadaşlar vallahi pamuk adamı Mesut Abiyi bile sinirlendirmişsiniz, tamam sizlerede hak veriyorum Ttnet ile uğraşmaktan sıkıldınız biliyorum ama sizinde hatanız hakkınızı yanlış yerde aramanız, hakkını aramak isteyen ama iş gerçek hayata gelince susan bir topluluk var, halbuki herkes sesinin birden yükseltse sivil toplum kuruluşlarıyla, mahkemelerle birlikte hareket edilse eminim her şey kökten değişim gössterebilir çünkü Türkiyede 35 milyon civarı internet kullanıcısı var ve memnun olan kişi sayısı yok denecek kadar az, eğer insanlar gerçekten sağda solda boş boş şikayet savuracağına sanki bu DH yada farklı bir sitenin suçumuş gibi davranacağına elini taşın altına soksa gerçekten ne sorun kalır ne de insanların emeklerine saygısızlık edilmiş olur. Sonuçta buradaki insanlar sizlere tamamen ücretsiz ve gerçekten maliyet gerektiren işler sunuyorlar tabi ki hataların giderilmesi kuallnıcılarında yapıcı eleştirileri doğrultusunda olacaktır ama kırıcı ve aşağılayıcı eleştiriler zaten bu işten karşılık almayan insanların da kalbini kıracaktır buna hakkmız yok diye düşünüyorum, hak ettikleri şey ise en azından bir teşekkür olmalı. Ben kendi adıma Mesut ve Erdinç Abiye teşşekkürlerimi sunuyorum ve başarılı paylaşımlarının devamını diliyorum çünkü Türkiyede teknoloji alanında vizyon sahibi ve dünya ile eş değer hatta daha iyi işler çıkarabilen sayılı kişilerden olma özelliğine sahipler. İnşaalah DH gibi Türkiyede hep ileriye gidebilir ve bu tarz ivmeli bir gelişimi Türkiyedeki tüm kurumlar (Ttnet dahil:)) sağlayabilir...

    tşk ederim gerçekten içimden geçenleri yazmışsın :) +1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObjektifEye -- 28 Nisan 2012; 2:20:53 >




  • f2p oyunlara şimdiye dek tek kuruşharcamadım, fakat Warface beklentilerimi karşılayacak düzeyde olursa harcayabilirim.

    Cod serisi grafik olarak c.p. olsada senaryosu ile single player modunda keyif aldığım oyunların başında geliyor. Gönül ister ki multiplayer ve grafiksel olarak gelişme katetmek suretiyle oyuna istedikleri parayı daha çok hakederler.

    Crysis3 umarım Cevat Yerli'nin vaadettiği gibi PC platformunun artılarını hakkıyla kullanan ve daha heyecanlı oynanış sunan bir yapım olur. Crytek ve Crysis serisini sevmeme ve gözü kapalı satınalmama rağmen Crysis2 beni tam anlamıyla tatmin etmedi fakat gereğinden fazla eleştirildiğini düşünenlerdenim.


    Videoyu sorunsuz izledim, emeği geçen herkeze teşekkürler..




  • Acayip keyifli yorumlarla 50 Dk. güzel zaman geçiriyoruz. Ellerinize sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.