Şimdi Ara

1e1 Haber: '4. Bölüm' Yepyeni teknoloji programı! Yeni Bölüm! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
31.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semih611

    rakibiniz olmadığı halde bu kadar iyi olabilmek marifet işi bravo


    donanım incelemeleri konusunda onlar kadar iyileri yok. o konuda rakipsizler ama oyun incelemeleri açısından aynı şeyi söyleyemem.
    kesinlikle oyun incelemeleri konusunda konsolüssü bsc'den daha üstün
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihcanery

    ağzınıza sağlık keyifle teknoloji haberlerini izledik,bundan sonra haftada videonuzu izlemek yeterli olacak benim için.

    bu arada şirkete eleman alın,ingilizce tercümesini yapsın dünya'da eminim ilk 5e girersiniz bu kaliteli videolarla


    İngilizce tercüme konusuna katılıyorum. Kesinlikle yapılması gereken bir iş hatta.
  • Gerçekten bu bizim medya ve basın olayları çok abartıyor...geçen verilen haberde fifa 12 ve pes 12'de bizim ligin olmuyacağı türk takımlarının olmuyacağı yönündeydi...Ama ben falza kulak asmadım 1e1 bu konuya el atar dedim ve nitekimde öyle oldu bu haber beni çok rahalattı...Teşekkürler sağlam ve düzgün doğru haberler için..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoldPunch

    ipad de video oynatilamiyor hatasi aliyorum.


  • Keyifli bir program, umarım kalite bozulmadan devam edersiniz.
  • Şahsen donanimhaberin Facebook ve Apple konusundaki "toz kondurmayalim" hassasiyetini anlamış değilim. Bu iki firmanın adının geçtiği her konuda yere göğe sığdıramama yakın zamanda çeşitli konularda net dunyasına "ilk haber" veren donanimhabere yakışmıyor,ucuz reklam kokusu veriyor!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rayt hiyır rayt naow.
  • Paint Black: donanım incelemeleri konusunda onlar kadar iyileri yok. o konuda rakipsizler ama oyun incelemeleri açısından aynı şeyi söyleyemem.
    kesinlikle oyun incelemeleri konusunda konsolüssü bsc'den daha üstün

    Ben buna katılmıyorum. BSC'nin yanına yaklaşan inceleme sitesi yok TR'de. Konsolüssü'de iyi ama fazla geyik videoları. BSC'nin video incelemler sunumlar harika.
  • Artık baya uzamış ya, 52 dakika gerçekten iyi, kutluyorum, gayet yeterli. Çok fazla habere yer verilmiş, tam beklediğim gibi Gördüğüm eksikler:

    -fx57 adlı editörün ilk olarak donanımhaberde çıkan yazıları en azından "sitemizde, bakabilirsiniz" diye belirtilebilirdi. Misal http://www.donanimhaber.com/islemci/haberleri/AMDnin-Bulldozer-FX-islemcileri-detaylandi-Saat-hizlari-ve-diger-bilgiler.htm Teknolojiyi sadece sizinle takip etmek isteyenler için kesinlikle lazım.

    -Bay bay, hoşçakalın Erdinç ağabeyin Türkçe'yi desteklemesi çok güzeldi ama, bu

    -Erdinç ağabey laptobuna çok bakıyor, açıkçası merak ettim bültende bakılacak kadar önemli bir şey var mı diye

    -İlk başta o haftanın haberlerinin başlıkları bir ekrana koyulabilir, detayını isteyen siteden baksın denilebilir. Mesela:Prototype 2'nin videosu sitemizde hemde altyazılı, izleminizi tavsiye ederiz.

    -Bazı uzun yorumlar çabuk geçiyor, kısa yorumlar da uzun oluyor. Hepsi için demiyorum, tek tük vardı. Genel itibariyle iyiydi ama bazı uzun yorumları okuyamadım, Mesut ağabeyin bu zamanlamaya tekrar bakması iyi olabilir, çok uğraşılacak bir tarafı olmadığı için söyledim.

    -Şahsi bir tavsiyem, hiç vita haberi göremedim On yirmi saniye şu Bioshock vita olayını tartışsanız yeterli olurdu, veya Cevat Yerli'nin vita hakkında söylediklerini tartışabirlerdi.

    -Son olarak, ofisten başka kareler ile diğer editörlerin de yorumlarını ve en azından bir haber sunmasını görmek isterim. Mesela, Ersin ağabeyin bir haber sunması izleyicide merak uyandırır. IGN ps vita'yı incelerken öyle yapmıştı, dört editöre cihaz hakkındaki fikirlerini sormuşlardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar78 -- 16 Temmuz 2011; 17:13:53 >




  • Videoyu izlemek için kocaman ttnet reklamını oturup izlemek zorundasınız, benim gibi ttnetten tiksinenler için tam bir eziyet, sonra sitede bir sorun oldu, tıkandı ve sayfayı yenilemek zorunda kaldım, aynı yerden izleyemiyorsunuz, en baştan haydaaaa...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tahir40

    Videoyu izlemek için kocaman ttnet reklamını oturup izlemek zorundasınız, benim gibi ttnetten tiksinenler için tam bir eziyet, sonra sitede bir sorun oldu, tıkandı ve sayfayı yenilemek zorunda kaldım, aynı yerden izleyemiyorsunuz, en baştan haydaaaa...

    Sağ üst köşede reklamı geç butonu zaten mevcut.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.

    quote:

    Orijinalden alıntı: GoldPunch ipad de video oynatilamiyor hatasi aliyorum.


    aypediniz yoksa aypediniz yok demektir
  • Yine güzel bi program olmuş :)
  • Güzel bir program olmuş ama önceki videolara göre oyun konuları fazla uzatılmış donanımla tam dengeli değiller
  • Erdinç abi saçların karizma olmuş ha
  • Yine güzel bir bölüm olmuş. fakat şu video altındaki reklamı biraz daha aşşağıya kaydırırsanız iyi olur. çünkü player gizli olduğundan dolayı mauseu aşşağıya çekince kayboluyor ve üstüne reklam gelince player kullanılmıyor, video ileri alınmıyor, sesi ayarlanamıyor, videonun tam ekran olması vs ayarlanmıyor.
  • güzel bir haber söyleşisi olmuş gerçekten, elinize sağlık.
    ilgiyle izledim teşekkürler.
  • Son iki video iphone da oynatilamiyor. Lutfen bunu goz onunde bulundururmusunuz? Mp4 olsa herkes izlese ya da extradan youtube a konulsa? Tesekkurler
  • Öncelikle buffer beklemeden istediğimiz dakikadan başlamaya izin veren bir player kullanılsa on numara olacak fakat trafik, bant genişliği gibi konular zorluyor sanırım. Örneğin şirkette 22 dakikasını izleyebildim ama eve gelince devam edemediğim için komple başltan izlemek durumunda kaldım.
    Ayrıca haberleri çeşitli başlıklara ayırmanız daha hayırlı olacaktır. Donanım-oyun şeklinde değil de mobil-donanım-yazılım-internet gibi. Ayrıca bir genel bir oyun haberi vermek cidden özellikle uzun videolarda örn. 52 dakika gibi insanın beynini bulandırıyor muhabbet her ne kadar güzel ve sürükleyici olsa da. Kategori kategori veya 5-10 haberde bir geçiş yapılabilir.
    Aslında bana göre daha güzel olabilecek farklı bir sistem ise Erdi veya sunum yapabilecek farklı bir editör-sunucu önemli haberleri verebilir ve Mesut-Erdinç ikilisi, kimi zaman da özel konuklar bunu yorumlayabilir.
  • Reklamdaki Chun-Li'ye benzeyen ablanın adını bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.