Şimdi Ara

1e1: Creative Oyuncu Aksesuarlarını İnceledik!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1e1'in yeni bölümünde Creative'in oyuncular için geliştirdiği Fatal1ty ve Tactic serisi kulaklıklar ile dört çekirdekli ses işlemcisine sahip, harici giriş çıkış paneliyle gelen Recon3D ses kartını inceliyoruz.






  • quote:

    Orijinalden alıntı: saxblue

    Ses kartı benim içinde çok önemli... Zaten Creative Fatality Champion serisi ses kartı mevcut bende. Ama yazılımsal olarak çok ciddi sıkıntılar çıkartıyor başıma. Anlatmaya kalksam inanın anlatamam. Özellikle ses kayıt kısmı şu anda beni deli eder konumda. Gitar kayıtları yapıyorum ve artık çileden çıkartıyor. Sorunun ne olduğunu bir türlü çözemedim birine anlatamaya kalksam nasıl anlatacağımı bilemedim çünkü saçma bir olay yaşıyorum. Ses kalitesini tabi ki tartışmıyorum ama yazılımsal olarak çok ciddi destekler vermeleri gerekiyor. Ayrıca Türkiye'de Creative ile ilgilenen firma, teknik servis yada yetkili servis neresidir hiçbir fikrim yok. Ülkemizde gayet güzel ürünleri satılıyor ama google o kadar fazla arattım doğru düzgün bir telefon numarasına bile ulaşamadım. Bu mesajımı gördükten sonra bilen varsa bana özelden yazarsa çok sevinirim. Yaşadığım bir kaç teknik sorunla ilgili teknik destek almak istiyorum ama hiçbir kimseye ulaşamıyorum.

    creative facebook türkiye sayfasında soranlara şu iki adresi veriyor
    http://www.koyuncu.com.tr/contact.aspx
    http://www.multimedya.com/iletisim.phtml

    Kulaklık sigma almayı düşünüyorum ama garanti servisin nasıl oldugunu bilmedigimden karar veremedim sağlam malzemede olsa onun kablosu bir gün kopacak :) muhtemelen alpha modelinin yorumlarına baktığım da kulaklık kırıldığında kullanıcı hatası diye garanti kapsamı dışı göstermişler bir arkadaştan da kablosu koptuğunda yenisini gönderdiklerini söylemiş forumlarda diğer logitech gibi ne bileyim kvk :) gibi bir servis de değil isim olarak her tür ürün var sitesinden gördügüm kadarıyla




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.