Şimdi Ara

1e1: Creative'in oyunculara özel kulaklıkları video inceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
24.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • http://www.amazon.com/gp/product/B002KSPKRS?smid=ATVPDKIKX0DER

    ear force su an 200 dolardan 90 dolara indi haberiniz olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilker_xxx

    Merhaba Erdinç bey

    Bende ps3 ve pc için üretilen usb den bağlanıp dijital olarak kayıpsız iletişim kuran sanal 7.1 özelliğe sahip çok temiz ses ileten mikrofonu olan üzerinde ki tüm düğmelerin iyi düşünülerek tasarlanmış bu kulaklığı inceledim.

    Ses kalitesi gerçek 5.1 kulaklıklar kadar olmasada kendi sınıfında gayet yeterli seviyede

    Sizden ricam benim aşağıda linkini vermiş olduğum inceleme mi okuyup sizinde yorumlarınızla güzel bir inceleme videosu hazırlamanız. Bir de bu kulaklık ucuza satılırken talep olunca sony bayileri tarafından gereksiz yere pahalı satılmaya başlandı. Yurt dışından kargo dahil daha uygun fiyata temin ediliyor.

    Sizden bir ricam daha var. 1. mesajımı okuduktan sonra ilk sayfada aşağılara doğru ''Ürünle ilgili detaylı incelemem 1'' ve ''Ürünle ilgili detaylı incelemem 2'' mesajlarım var asıl bunları okumanız. Burada kulaklığın tüm detaylarını tüm deneyimlerimi paylaştım. İlerleyen sayfalarda da farklı paylaşımlar var.

    Keşke sizler gibi imkanım olsa da bu ps3 e özel üretilmiş aynı zamanda pc de de yeterli seviyede çalışan sony 7.1 ps3 kulaklığı videolu olarak inceleyebilsem.

    Benim deneyimlerimin üzerine deneyimlerinizi katarak bu kulaklıkla ilgili 1 e 1 videonuzu bekliyoruz. Sizde oyun oynarken kullanabilirsiniz geceleri çok işinizi görür.

    Official SONY PS3 Wireless 7.1 Surround Sound Stereo Headset deneyimim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_56279568/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56285250


    Benim sony 7.1 le ilgili genel görüşüm.

    Sony 7.1 bir Mercedes - BMW değildir. Ama bir Opel - VW - Honda - Toyota dır. Opel veya VW aldığınız da paraya kıyıp mercedes veya BMW almadığınıza pişman oluyorsanız veya olacak bir yapıya sahipseniz. Sony 7.1 almayın. Astro A40, Turtle Beach veya Sharkoon alın.

    Ama Sony 7.1 kesinlikle vasat bir kulaklık değil orta halli bir kulaklık. Her ürünün kendi içinde iyileri olduğu gibi bu ürününde daha iyileri var bu gerçeğide kabul etmek lazım.

    Eğer ilk kez oyuncu kulaklığı kullanacaksanız sony 7.1 den memnun kalmama şansınız yok çünkü yeterince oyuncu kulaklığı denemediğiniz için kulağınız bu konuda gelişmemiştir ve ayrım yapamaz. Sony 7.1 size çok çok iyi gelir.

    ileride yeni konsolların çıkmasıyla birlikte daha fazla kulaklık seçeneği göreceğiz üstelik astro 40 wireless system gibi konsollara ve bir çok cihaza tam uyumlu asil oyuncu kulaklıkları da ülkemiz de resmi olarak satışa çıkacaktır. Sharkoon gibi konsollarla tam uyumlu kaliteli kablolu oyuncu kulaklığı üreten firmalar da bir bir kablosuz versiyonlar üretip piyasaya sunacaklardır.

    Demek istediğim başlangıç kulaklığı için Sony 7.1 yeterli geldi bana açıkcası ama yeni konsollardan birini aldığımda bu muhtemelen ps4 olur. Yeni bir kulaklığa da terfi edebilirim.

    Sony 7.1 ps3 e analogdan değil usb girişinden dijital olarak bağlanıyor buda büyük bir artısı


    Öncelikle ellerinize sağlık.

    Ürünün temini için gerekli yerler ile irtibata geçtim. Ürün elimize geçer geçmez, detaylı bir incelemesi seve seve yaparız.

    İyi geceler,




  • Teşekkür ederim Erdinç bey incelemeyi bekliyoruz. Birde Erdinç bey bu aralar tüm 1 e 1 incelemeleriniz de ps3 ün grafik kalitesini gözler önüne seren exc. oyunlardan bahsederken hep Uncharted ve GOW dan bahsediyorsunuz. Gran Turismo 5 ve Killzone 3 ü unutmayın derim.

    Özellikle GT5 her hafta yeni sezonluk yarış güncellemeleri, çevrim içi 2. el araba galerisi ve bugüne kadar geçirdiği bir çok güncelleme ile yaşan bir oyun konumunda
    GT5 i sürekli güncellemelerle eskitmeden ayakta tutuyorlar. Sezonluk yarışlar ve çevrim içi yarışlar müthiş keyif vermeye başladı. Grafik ve ses kalitesine de diyecek bir şey yok.

    Mesut beyle iddalaşırken bu iki oyundan da bahsetmeniz yerinde bir karar olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 29 Şubat 2012; 1:20:26 >
  • Agzınıza, nefesınıze saglık sevgılı edıtorler, cok cok tesekkurler bılgılendırıcı sunumunuz ıcın..
  • cretive önce windows 7 için adam gibi sürücü çıkarsın satarken iyi ama sonrası, kendi ürününe destek vermeyen bir firma
  • x-fi + 5.1 analog kulaklıklıktan sonra tactic 3d omega kullanmak, ferrari den alfa romeo ya binmek gibi oldu. Tavsiye etmiyorum. Razer Chimaera alacağım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.