Şimdi Ara

1998 Renault Safrane hakkında neler düşünüyorsunuz? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
1
Favori
74.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Rahmetli başbakan Bülent Ecevit makam aracı olarak safrane kullanıyordu.
  • S.a.
    2.5 Otomatik BVA 1.5 yıl kullandım, haliyle Safrane uzmanı olup çıktık :) Motor volvo ,otomatik şanzımanı GM üretimi yani vectra ile nerdeyse aynı.Donanımı süper.Yakıtı (2.5 otomatik) şehir içinde biraz fazla kabulüm ama şehirler arası nerdeyse tofaşlar ile aynı idda ediyorum (600 km ye 175 lira)Parçalarına gelirsek ön takım laguna ile aynı.Diğer parçaları ise bir şekilde uyduruyorum (uydurma işinde çok iddalıyım)
    O paralara, o donanımda aynı modelde araç almaya kalkar iseniz ne alabilirsiniz bir düşünün.Mercedes mi Bmw mi? Mercedes derseniz 1999 modelin fiyatlarını bir araştırın yada Bmw nin.Birde Safrane nin Fiyatlarına bakınız , aralarında dağlar kadar fark var.2.0 almanızı tavsiye etmem. Alacaksanız 2.5 ini alınız ama 1999 model olsun.2.0 lar ile 2.5 lerin arasında donanım farkı mevcut ve 2.5 ler performans bakınımdan çok iyi ve vergileride 2.0 lar ile aynı(Kasko bedelinden dolayı 2.5 lerin vergisi 2.0 ların seviyesine düşültürüle bilirsiniz).
    Safrane ile sorunları olanlar veya parça ile sıkıntı çekenler, kafasına soru takılan arkadaşlar +90 505 488 43 23 nolu telefondan bana ulaşabilir.
    Sağlıcakla kalınız.Saygılarımla.




  • Safrane kullanmak herzaman bir ayrıcalık benim gözümde. Üst sınıfta kullanmadığım hiçbir araç kalmadı ama inanın safrane marka aracımdan çok memnunum 80 lt deposu olsa bile :)))))) daima 1999 yılında 2,0 motorunu aldığım ve ilk marşına bastığım andan itibaren bugune kadar bana çıkardığı masraf 3000 tlyi geçmedi emin olun .Bir okadarda sert kullandığım halde ve çok ilginçtir ki bazı zamanlar halen kullandığım x6 ile e 200 mercedes imde bile görmediğim o sürüş zevkini anlatamam.Belki çoğu kişi için çok inandırıcı değil ama gerçekten renault firmasının üretim paktında olabildiğince kaliteli üretilmiş ve 20 yıl sonra bile halen avrupada bir çok yerde fan cluplerinin kurulduğu yıllık toplantılarının yapıldığı bir araç olarak çok özel bir yapısı bulunmakta .ama ne ilginçtirki 40 000 mark verip zamanında aldığım araç yanlış tanıtım ların ve etkisiz satışın içersinde kalıp hakettiği değere hiç ulaşamadı .çoğu dönemin araçlarından üst segment ve konfora sahip aracımı halen garajımda 6 yıldır 3000 5000 kilometre yapmadan halen muhafaza etmekteyim.Bu araba alacaksanız satmaya değil gerçek manada sadece kullanmak için alın ve göreceksiniz ne kadar doğru bir seçim yapmışsınız volvo motorun s70 kasasıyla ki bu motora yapılan uygulama T5 ile tabiredilen turbo uygulamdır buda 210 beygir yapar uygun şekilde volvoda bile motifikasyon yapabilirsiniz ama maliyet artar. Çok rahat 230 görüdüğüm aracımda hernekadar kadran 270 yazsada lastik uygunsuzluğundan deneme cesareti bile yapmadım . Tüm safrane sahiplerine araçlarına iyi bakmalarını ve kıymetini bilmelerini tavsiye ederim. ALLAH kazadan beladan korusun daima.....




  • yaklaşık 2 yıldrı 1998 Renault Safrane 2.5 kullanıyorum. İnanın Renault gibi bir marka Safrane gibi bir aracı nasıl üretmiş aklım almıyor. Bugünkü modellerini de araba diye satıyorlar ya gerçekten kendimi kötü hissediyorum. İnanın lüks araçlar da kullandım.(tabiki safrane den daha iyileri vardı) ama fiyat/kalite açısından çok iyi buldum. performansı ve yoltutuşu harika. lpg ile kullanıyorum. yakıt şehir içinde yüksek olmasına rağmen şehirler arasında normal seviyeye düşüyor ve aracın uzun yolu harika. tabiki problemleri de yazmak lazım. birincisi aracın yeni modeli üretilmediği için en yenisi 11 yaşında ve eski araba olduğu için kötü kullanımdan dolayı sorunlar çıkabilir. bir de safrane olduğu için parça problemi var. parçası pahalı ve rahat bulunmuyor. ikinci eli düşünen arkadaşlar için araç artık en düşük fiyata geldi. bundan sonra alıp satarken yakın fiyatlardan gider. ama bu problemlere rağmen eğer orta üst sınıf bir araç alamıyorsanız kesinlikle öneririm. meganı falan beğenen arkadaşları gerçekten anlamıyorum bu araba onun yanında uçak kalır. konforu ve güvenliği düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.




  • ARKADASLAR BENIM 2001 MODEL SAFRANIM VAR RXE MODELİ ARACI İLK ALDIGIMDA TEREDDÜRLERİM VARDI.AMA INANIN MİLLETİN AGZI TORBA DEĞİLKİ BÜZESİN DİYE BİR LAF VARYA AYNEN OYLE ALMA DİYENLERİN HEPSİ MAHCUP OLDU ARABA COK YAKIYOR DİYORLAR ODA YANLIŞ 220 TL UZUN YOLDA 320TL SEHİR İÇİNDE YAKIYOR LPGDE İKEN BENCE ALINABİLCEK HARİKA BİR ATABA GÜVENLİK KONFOR KALİTE VE UYGUN FİYAT DAHA NE OLSUN AMA ALIRKEN DİKKAT EDİN MOTORU COK YIPRANMIS OLMASIN.AZICIK PARCASI PAHALI AMA ATIN İYİSİNE BİNCEKSEN KATLANMALISIN DOSTUM
  • evet
  • Laguna1 ve safrane, en beğendiğim 2 reno modeli. Hem konfor hem kalite hemde duruş olarak güzel araçlar temizi olur ve al-sat değilde kullanım için ise alınır bence.
  • @ Laguna1 ve safrane

    zaten ikiz kardes gibidirler benimde cok hosum giden iki model.
    Güncel Laguna ile Renault bir türlü dikis tutturamadi, daha dogrusu 1. laguna da ulasti basariyi yakalayamadi.
    Fluence ve Latidude sahane araclar ama sonucta Kore orjinli ve Fransa havasi pek vermiyorlar
  • şirketin vardı 5 yıl kullandım çok konforlu bir arabadır uzun yol için tasarlanmış makam arabasıdır ama parçaları pahalıdır.
    yoldaki hız sınırlarına uyulduğu zaman depo menzili 850 km yi buluyordu yol bilgisayarının verdiği rakam
  • Horrt!!! 95 1.6 SX A tempram var orta şeker bir araba yeni aldım su an memnunum ama bir tane 97 2.0 rxe safran var ne dersiniz takas yapayım mi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.0 v6 safrane kac bg idi ? ve donanim olarak iyimidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boldshark kullanıcısına yanıt
    LATİTÜDE BAZI ÜLKELERDE SAFRANE DİYE ÜRETİLİYOR VE ŞİMDİ YERİNİ TALİSMANA BIRAKTI EFSANELER SADECE İSİM DEĞİŞTİRİR ASLINDAN TAVİZ VERMEZ :) 1998 Renault Safrane hakkında neler düşünüyorsunuz?
  • konuyu hortlatıyoruz ama demekki yıllar geçse bile konusu bitmiyorsa safrane alınabilecek bi araç kim ne derse desin yok evlat olur yok satamazsın valla ALLAH PARASINA MUHTAÇ ETMESİN DE SATMAYAYIM DA lakin parça usta konusunda bilinçlenmeden de alınmaz diye düşünüyorum
  • türkiyeye gelmeyen 2009 kasa safrane var bi inceleyin bakalım 10 yıl öncesinde adamlar nasıl araba yapmış dandik reno diyenler 1998 Renault Safrane hakkında neler düşünüyorsunuz? 1998 Renault Safrane hakkında neler düşünüyorsunuz? 1998 Renault Safrane hakkında neler düşünüyorsunuz?




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.