Şimdi Ara

1991 civic? kullanan arkadaşların görüşlerine ihitiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. bende şu an 1997 civic lx ve 2000 civic ex var. kanada da yaşıyorum. bu yüzden donanım isimleri ülkemizdekilerden farklı olabilir. lx sedan kasanın en boşu ex ise en dolusu kanadada. geçenlerde tamircimin arkadaşının arabasının triger kayışı kopmuş . araç 1991 civic lx(klima ve sunroof hariç full olanı) . triger kayışı yenileme işçilik pahalı olduğundan aracı hurdaya vermek istiyormuş.(2.el piyasası; çok temiz ise en fazla 1200 dolar). hurdayada benim tamircinin çekicisi ile götürmesi için adam tamircime bırakmış aracı ne yaparsan yap die. tamircim aracı çekmeden önce çıkma parça satın aldığı yerde 100bim km motor bulmuş ve 250 dolar. bana bu motoru takalım, sen kullan elindekileride sat, paran cebinde klasın, buda iyi araçtır uzun süre binersin dedi. araca da 400 dolar falan veririrz dedi. zaten çöpe atıncada 350-400 dolar veriolar. aklımada yattı çünkü benim elimdeki iki araçta 240bin km de. ama 2000 model olan gayet iyi durumda özellikle sürüşü çok iyi. otomatik vitesi sorunsuz. motor sorunusz. tok bir araç. (2500 dolara aldım ve 250 dolar masraf yaptım fren balatası radyatör aldım. tahminimce 3500 dolara satarım).

    düşünülen araca(1991) dönersek tekrar aracın kaportası çok iyi durumda sadece sağ arka kapı ile lastik arasındaki yerde çok az pas var(halledilir kolaylıkla). içi çok temiz. burada sıcaklık çok yüksek olmadığından araçların iç malzemeleri ilk günkü gibi kalabiliyor yıllarca. bu araçta öyle. diğer iki aracım da öyle. buraya geldiğimde çok şaşırmıştım. bi ayrıntı amerikan arabalarının iç malzemesi her halükarda deforme oluyor :)

    şimdi buracı alıp diğerlerini satmama değer mi? kullanan arkadaşlar fikirlerini sunarlarsa çok mutlu olurum. şimdiden çok teşekkür ederim.

    91 civic lx modelin özellikleri ;

    1.5L D15B2 16V SOHC, 92hp
    4 vites otomatik
    Hidrolik direksiyon
    Cruise control
    4 cam otomatik
    Kapılar otomatik
    Aynalar elektrikli







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.