Şimdi Ara

1990 mercedes e200 ile ilgili.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
18.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sene 2002 yıllarında,76 model mercedesi olan bir bey amca,oğlunun almış olduğı sıfır bir peugeot 206 kullanmak istiyor.10 dakika sonra arabayı geri getirip "görünüşüne ve yeniliğine aldanmışım.konserve kutusu gibi takoz bir araba, 5 para etmez"deyip anahtarı fırlatıyor.bu olaydan sonra mercedes arabalara hayran kaldım.tank gibi ve bence dünyanın en iyi arabaları.

    simdi sadete gelelim.1990 model e200 temiz, dijital klimalı, full ve otomatik şanzumanlı bir araca 16.500 tl.para isteniyor.ben bunu almayı düşünüyorum.ama ailem "20 yaşındaki arabaya bu para verilirmi?dacia loganlar var 16.500tl sıfır.git onu al beyenmessen 3-5 biz veririz adamakıllı sıfır bir araba al. akıllı ol"diyorlar.
    bu mercedesleri en iyi kullanan ve tanıyan sizler olduğunuzu biliyorum.ne yapmalıyım sıfır arabamı "konserve kutusu"alayım.yoksa 90 model mercedes mi?90 model mercedes alacaksam nelere dikkat edeyim?







  • Kardeş bende bu forum sayesinde arabaları tanıdım. Birçok araba akıp gitti hayalimden. Şimdi ise 94 sonrası yeni kasa e200 bakıyorum. ama fiyatları bazı sıfır arabalar kadar. bakalım hayırlısı. kalite olarak 20 yaşındaki o araba senin 2010 model birçok arabandan iyidir. sağlamdır. insana güven verir ve rahat edersin. 20 yaşındaki mercedes 10 sene sonra yine kalitelidir. ama sıfır logan on sene sonra haşat olmuştur.
  • Öncelikle kendinize şunu sorun. Piyasa malı standart sıfır bir aile aracımı istiyorsunuz. Yoksa gücüyle , performansıyla , gözalıcılığı ve aerodinamiğiyle , kalitesiyle , müşteri memnuniyetiyle , konforuyla , klasıyla , Markasıyla dünya otomobil pazarında kendine hiç bir firmanın erişemediği ayrı bir yer edinmiş mercedes emi binmek istiyorsunuz. Önce bu soruya tam yanıt verin ona göre bizde yorum yapalım derim. selamlar.
  • üstad iyi seçim ama iyi araştırın yorgun mercedes adamın yüzünü güldürmez...
  • öncelikle şunu bilmende fayda var 1990 model e200 olmaz.olsa olsa 200 e olur.
  • Arkadaşlar ben de 1990 model bir 200E buldum.Füme rengi,ABS ,klima 4 cam elektrikli,deri döşeme,lpg vs.vs..Önceki sahibi motor ustası olup binmek amacıyla arabayı toplamış.Motor sıfır,kaporta ve boya düzgün,manuel vites bir araç.15.500TL. isteniyor. Sizce bu fiyat nasıl?Özellikle dtmmustafa bey ,sizin fikirlerinizi bekliyorum.Ayrıca herkese iyi bayramlar...
  • şahsi fikrimi sorarsan bana 15.500 çok gibi geldi. ben geçen sene 94 modeli 16 bine aldım. 124 kasa alacaksan sana makyajlı kasa olan 94 modelleri tavsiye ederim.tip olarak daha güzel. 90 modele bu fiyat bence fazla. 14 bin civarı araba temizse iyi. ama bir gerçek var. 94 e200 ü 16 bine de bulabilirsin 30 bine de. arabanın temizliğine ve aksesuarına göre değişir. ama enjeksiyonlu motorlar 93 yılında çıktı. hem 136 beygir, hem 16 valve hem de daha az yakar. biraz daha kat ve onları düşün derim. ama tercih sizin. ben 94 kullanıyorum ve bu arabadaki konfor, sürüş zevki ve sağlamlık yüksek model çoğu arabada yok. ama sakın ha sorunlu bir araç almayın mutlaka tamirciye götürün.
  • Arkadaşlar bnde bu arabadan almayı düşünüyorum e200 1990 model 16 bine arabada yok yok her şey var ama bu arbaların alım satımı nasıl alsam geri satılabilecek bir arabamı lütfen cevap verin ...
  • dünya üzerinde satılamayacak araç yoktur. hele ki bu araç mercedes ise. bu soruyu sormayın bile. benim arabayı yolda gören, yıkamacı da gören, tamircide gören herkes soruyor satıyor musun diye. mercedes hastalıktır ve her zaman alıcısı vardır. üç aşağı beş yukarı araç hele ki temizse mutlaka satılır. kafanıza takmayın. araç temizse hemen alın.
  • üstad o iş öyle değil maalesef artık karbiratörlü mercedesler yani; 1993 enjeksiyonlu sistem olmayanlar tutulmuyonr ve ben kimseye al diye tavsiye etmiyorum.. LPG de patlatma yapar çok yakar vs vs s...ha konfor sağlamlık konusunda sorun yok ama motor artık yeterince eskimiştir... 13 yıldır bill fiil mercedes kullancısıyız ki ailecek ben mercedes kadar tatlı bir araç daha da göremedim bu da bir gerçek...
  • dayım yakın zamanda e 220 88 model meco alacak özel seri dizel düz model siyah deri koltuk bir tane tamırcimiz var adama arabayı tarif ettim adam 18000 e alırım diyor bunu anlıyamadım kafamda şüpheler oluştu ayrıca tamıcı o araç için klasik diyordu ayrıca internetten aradım aynı modele hiç rastlamadım gerçekten özel seri mi acaba yardımcı olursanız sevinirim
  • Ben şahsi görüşümü şöyle söyleyeyim.
    2010 haziran ayında sıfır tourneo connect aldım.
    Araç mükemmel. Yakıtı harika. İnternette bakınırken w124 kasaları gördüm ve çok beğendim.
    Gittim konyada galerilere ve bir defa denedim. Yok böyle bir tat.
    Hemen 2011 başında 6 aylık aracımı sattım ve 1990 model 200e aldım.
    1990 model araçtaki konfor, estetik, güven, rahatlık 2010 modelde yoktu.
    Yani bundan sonra Allah ömür verirse mercedes.
    Neden 1990 model derseniz, üst modeller malumunuz çok pahalı iken ben hem deneme, hem ekonomik olsun diye bu aracımı almıştım.
    Zaten aracımı alalı 3 ay falan oluyor.
    Bunu satıp 1995 model E200 almayı planlıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.