Şimdi Ara

1987-1996 Death Metal turnuvasi [sonlandirilmistir] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
3
Favori
3.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • birisi yer yer doom'a, digeri thrash'e kayan (hatta bana sorarsaniz death degil thrash metal turnuvasinda yarismasi gereken) albumler. dinlerken kafamda birseyler olusturmustum yazmak icin ama uyuyo uyaninca unuttum

    the ten cogratulations +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En les ve pislik old skool dm babalarindan Autopsy'nin evlere senlik midenizi kopurtucu guzellikteki klasik albumu Florida'nin temiz yuzlu ama asi gencleri Malavuran ile karsi karsiya.

    In the Grip of Winter'in tadini bir kez aldiniz mi sonu gelmiyor. Reifert amca vokal davul performansi bir kenara, parca isimlerinden ve album kapagindan kime vermen gerektigini en basindan biliyorsun.

    Mezar kazicin var, kafanda deligin var, rahimde yirtigin var follofos olmussun; Berserk'teki yaratiklari andiran yaratiklar boy gostermis.

    20:50'de kadehi dolduran kanin sikirtisi her dinleyiste...

    *dalar gider*

    Autopsy 2
    Malavuran 3


    @Dumb Truck

    deaththrashhh



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 17 Eylül 2020; 17:26:33 >








  • rym de öyle bir tür yok fikrin gecersiz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu eşleşmede oy kullanamayacağım maalesef.
  • Adramelech:1 çünkü

    Vokal tarzı bana Demilich'i anımsattı, daha çok fısıldar gibi stili var ama. Oldukça değişik ve cezbedici bulduğumu söyleyebilirim. Yaptıkları death metal de gayet başarılı, o zamana kadar Fin grupların yaptıkları işi takip edip üzerine ekleyen bir albüm olmuş.

    Massacre'ın yegane klasiği şu günde dahi zevkle dinlenebilecek kalitede. Ancak Psychostasia'nın karşısında jenerik bir death metal albümü olarak sönük kalıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terrible Certainty -- 21 Eylül 2020; 12:14:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adramelech 2

    Ya bu doksanların başı death metal soundu birbirine çok benziyor ve beni rahatsız ediyor. Hep aynı atraksiyonlar, hep aynı ton, hep aynı Kerry King yedirmeli sololar, tabi arada farklı işler oluyor ama genel olarak aynı aynı.
  • Finlandiya topraklarindan bir baska buyulu bir is. Adramalech, 'Psychostasia' ile death metal muzik yaparak nasil farkli bir sey ortaya koyarim kafasinda yapilmis bir dm albumu oldugunu ilk saniyelerden hissettirirken; Massacre, bunun tam tersi; klasik bir dm albumunu hicbir ama hicbir ilgi cekici an yasatmadan dinleyicinin onune koyalim demis.

    Adramelech vokalisti Will Rahmer'i ornek almis gibi gorunuyor. Basta bana hatta zayif gelmisti ama tam tersi bu vokal tarzi yaparken kayitta volumu cok fazla acmadigin surece kaybolmaya yuz tutan bir stil. Bunu sonradan farkettim ve suan gayet takdir ettigim, cok az kisinin yapmaya yeltendigi(cunku tassak istiyor - ve canli performansda albumdeki gibi one cikartmak cok zor) bir brutal vokal tarzi ekstrem muzikte.

    Adramelech 3



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 23 Eylül 2020; 1:14:19 >








  • Pungent Stench'e bayıldım oyum ona
  • Been Caught Buttering'teki southern esintileri çok hoş. 94' çıkışlı Club Mondo Bizarre albümüyle iyice death metal tarzından uzaklaşsalar da o da çok sevdiğim bir albümdür.

    Atrocity'nin ilk albümü ise kendi yarattıkları death metal tarzları ile Coroner gibi thrash gruplarından etkilenmiş gibi bir sound'a sahip. Teknik açıdan nitelikli olsa da yaptıkları çiğ kompleks müziğin direksiyonunun anlaşılmaması sebebiyle death metal türünün içinde işaret edilerek gösterilebilecek kendine ait bir yere sahip değil. En azından kafamda death metal'i bir evren gibi düşündüğümde bu albümü bir galaksi içerisine koyamadım. Bu heveslerin daha çok nihayete erdiği 92' tarihli Todessehnsucht albümleri ise evrimini tamamlamış ve neye ulaşmak istediğini gösteren olgunlukta. Bu albüme göre çok daha akılda kalıcı şarkılar içeriyor.

    Pungent Stench: 2

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • iki albüm de oldukça vasat. oy vermeye elim gitmiyor
    bari ezilenin tarafında olayım.
    atrocity +1
  • Autopsy'den en iyi sekilde, hakkini vererek etkilenmis grup kimdir diye sorulsa suphesiz Pungent Stench derdim.
    Autopsy'nin lesliklerini baska bir boyuta tasiyan bu Avusturya asilli elemanlar albumun basindan sonuna kadar merak uyandirici potansiyelde parcalar bestelemeyi becermisler. Ama aynisini Hallucinations icin soyleyemeyecegim; her ne kadar sulandirmadan uzak, guzel bir tech death albumu yapmis olsalar da bir sure sonra dikkatimi vermekte gucluk cektigimi birden fazla sefer farkettim. Parcalarin kompleks yapilarindan kaynakli bu durum kisinin zevkine gore olumlu ya da olumsuz gorulebilmektedir.

    Atrocity 1
    Pungent Stench 3


    Terrible Certainty: Katiliyorum, siradaki Todessehnsucht albumu hem daha akilda kalici bir yapiya sahip hem de ve kanimca yapilmis en iyi; cogu prog death gibi masturbasyon olmayan, orijinal fikirlere sahip bir album. Sans verin derim.

    Dumb Truck: Son zamanlarda sanki fazla pop dinlemeye baslamissin? Kulaginin pasini at da gel.








  • bobafett kullanıcısına yanıt
    Top Scrobbles - Last Month
    Dead Can Dance (162 Plays)
    Swans (102 Plays)
    Waylon Jennings (82 Plays)
    Mercan Dede (80 Plays)
    Anathema (76 Plays) (neredeyse hepsi ilk albümden)
    William Basinski (59 Plays)
    LINGUA IGNOTA (56 Plays)
    Coil (55 Plays)

    burada bana 1 (bir) tane pop grubu göster abey
  • Bu ne layn biz papayla dalga geçmek için şarkı yapmıştık bu infester bizden daha kötü bir de tam death sayılmaz çok black tınlıyor, messiah kilise korosuyla açtı, sen bizi katolik mi yapacan yahu var böyle dönemler ve hiçbir şey inşaat ama hızlı bir şekilde çok anket baş bilmeniz gerekir messiah death metal kalitesinde bir modeldir. Yarışma iyi ki 64 albümlü bazıları o kadar sıkıcı ki sonu gelmiyor.

    Messi 1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbiden he Infester resmen Black Paradise çakması.

    Messiah - 2
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Mandalorian

    Bu ne layn biz papayla dalga geçmek için şarkı yapmıştık bu infester bizden daha kötü bir de tam death sayılmaz çok black tınlıyor, messiah kilise korosuyla açtı, sen bizi katolik mi yapacan yahu var böyle dönemler ve hiçbir şey inşaat ama hızlı bir şekilde çok anket baş bilmeniz gerekir messiah death metal kalitesinde bir modeldir. Yarışma iyi ki 64 albümlü bazıları o kadar sıkıcı ki sonu gelmiyor.

    Messi 1
    cumlenin ortasinda inme iniyor sandim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsviçreli Messiah'ın albümü albümü yer yer thrash'e göz kırpıyor. Baya thrash metal riff'leri geliyor kulağa. Infester ise black metale doğru kaymış bu albümüyle. Ancak turnuva kriterimiz death metal kulvarında da rakibi Choir of Horrors'a üstün geldiğini belirtmeliyim. Kirli sound'u temiz Choir of Horrors'a göre daha çok hoşuma gitti. Grubun yaptığı son iş olmuş olması üzücü.

    Infester: 1

    Ayrıca Infester'ın 92' tarihli 'Darkness Unveiled' demo'su da çok güzel bir OSDM kaydıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terrible Certainty -- 29 Eylül 2020; 19:20:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci tur plug gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.