Şimdi Ara

Once Upon a Time In Hollywood | Leonardo DiCaprio & Brad Pitt & Al Pacino & Margot Robbie

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
7
Favori
13.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Usta yönetmen Quentin Tarantino'nun yeni filmi Once Upon a Time In Hollywood filminin konusuna hoşgeldiniz. Baştan uyarayım, kemerlerinizi bağlayın uçuşa geçeceğiz


    Filmin Konusu

    Hippi yükselişinin yaşandığı 1969 yılında geçen Once Upon a Time in Hollywood'da, Western filmlerinin yıldızı Rick Dalton ve dublörü Cliff Booth artık tanımadıkları bir şehirde iş yapmaya çalışmaktadırlar. Dalton'un ünlü komşusu Sharon Tate, Charles Manson ve yandaşlarının işleyeceği korkunç bir suçun kurbanı olurken komşuları olan Dalton ve Booth'un yolları hiç beklemedikleri bir şekilde bu hikayeyle kesişecektir.
    [Kaynak: sinemalar.com]



    Fragman







    İncelemeler








    Röportaj





    Oyuncular - Filmde Yer Alacağı Rolleri
    (*) Damon Herriman - Charles Manson
    (*) Leonardo DiCaprio - Rick Dalton
    (*) Brad Pitt - Cliff Booth
    (*) Al Pacino - Marvin Schwarz
    (*) Margot Robbie - Sharon Tate
    (*) Dakota Fanning - Squeaky Fromme
    (*) Rafal Zawierucha - Roman Polanski
    (*) Damian Lewis - Steve McQueen
    (*) Emile Hirsch - Jay Sebring
    (*) Burt Reynolds - George Spahn
    (*) Kurt Russell
    (*) Tim Roth
    (*) Michael Madsen
    (*) Zoë Bell
    (*) Tim Roth
    (*) Michael Madsen
    (*) Zoë Bell

    Film Hakkında Detaylar

    (*) Bu film usta yönetmen Tarantino'nun 9. filmi olacak. Tarantino sinema hayatını 10 film ile bitireceğini açıklamıştı.
    (*) Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt ilk kez bir filmde beraber rol alacak.
    (*) DiCaprio bu film ile birlikte 2. kez Tarantino ile çalışmış olacak. Önceki filmi: Django Unchained
    (*) Margot Robbie ve DiCaprio bu film ile birlikte 2. kez beraber çalışmış olacak. Önceki filmi: The Wolf of Wall Street

    Charles Manson Kimdir?

    Charles Milles Manson, 12 Kasım 1934'te Cincinati'de doğdu. Gençliği akrabalarının yanında ve çocuk ıslahevlerinde geçti. 13 yaşında silahlı soygundan ceza aldı. 1967'de cezaevinden çıkan Manson, San Fransisco'da 'Hippie' gençlik kültürünün doruk noktasını yaşadığı sırada 'tarikatını' oluşturmaya başladı. Daha sonra Los Angeles'a geçen 'Manson Ailesi' komün şeklinde yaşamaya başladı. Grup arasında uyuşturucu kullanımı ve grup seks yaygındı. Manson ise karizması, sapkın spiritüalizmi ve saldığı korku sayesinde evden kaçanlar, dışlanmışlar ve suçlular için bir mesih figürene dönüştü.Manson, ünlü yönetmen Roman Polanski'nin hamile karısı Sharon Tate dahil 9 kişinin öldürülmesinin emrini vermekten suçlu bulunarak müebbet hapse mahkum edildi. Manson, 83 yaşındayken, 19 Kasım 2017 tarihinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.


    !!! Film hakkında ve Manson tarikatı hakkında bilgi edinmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz !!!

    Daha detaylı bilgi için tıklayın. (LİNK)

    Filmin imdb sayfası için TIKLAYINIZ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reid Rider -- 23 Ağustos 2019; 21:24:25 >







  • Charles Manson gibi bir karakteri sinemaya en iyi yansıtabilecek isim Quentin Tarantino idi, yine muhteşem bir film izleyeceğiz.

    Yalnız Jared Leto ne abi? Fiziksel olarak örtüşmeli biraz. Charles Manson, içinin pisliği yüzüne vurmuş bir adam. Jared Leto gibi bir "baby face" tarafından canlandırılmamalı. Ted Bundy değil ki bu.
    Çekimler, diyaloglar falan güzel. O dönemi çok iyi yansıtmış ama konu baydı beni. Gereksiz uzun, filmden çıkarsan hiçbir şey olmayacak bir sürü bölüm vardı. Bruce Lee veya filmde oynadığı gibi kısa bölümler fena değil ama konuyla alakası olmayan veya ucundan kulağından çok az alakalı yerler için yarım saati bulan bölümler ayrılmış.


    İtalya'ya bölümü, Margot'un sinemaya gittiği sahneler, hippilerin köyüne gittiği sahne vs. full gereksiz.


    Al Pachino yu komple çıkarsan bir şey olmaz. Filmden çok çeşitli insanların hayatlarından kesitler gibi. Tarantino'nun çoğunu sevmem bunu da sevmedim. Saçma sapan bir film.

    10/5
    Filmi çok beğenerek 2. defa izledim (Evet, buradaki çoğu "çok kötüydü vs vs." diyenlerin tam zıttı olarak.). Filmin ilk 2 saati, 60'ları sevenler, o dönemin Hollywood'unu ilgi duyanlar için, herkes için değil. Yani bir nevi 60'lar Hollywood belgeseli tadında gidiyor ilk 1,5-2 saat. Ancak son 45 dkda asıl Tarantino kendini göstermeye başlıyor. Özellikle Hippilerle olan Spahn Film Çiftliği sahnesinden itibaren.

    Çiftlik sahnesini çıkarmalıydı diyenler olmuş, komik. Belli ki, filmin açıklamasında dahi yazan Sharon Tate cinayeti ve Manson tarikatı hakkında pek bir bilginiz yok. Araştırmanızı tavsiye ederim.

    Film kötü bir film değil, sadece Tarantino'nun eski filmleri kadar geniş bir kitleye hitap etmiyor. Oyunculuklar ve ortam gerçekten çok güzel olduğu için onlardan bahsetmeye bile gerek yok. Cliff Booth için ayrı film çekilse gerçekten ilginç olabilir. Brad Pitt yaşlandıkça daha havalı olmaya başlamış.

    Ayrıca son olarak, Manson'un gerçek arabası olan Ford Galaxie'yi bulmaları çok şaşırttı zira çok nadir bir araç. Diğer araba seçimleri de gerçekten çok güzel.
  • daha yeni öldü bu manyak herif.






  • Konusu ne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film hakkında konuşmak çok erken sanırım Charles Manson'un işlemiş olduğu cinayetleri anlatacak veya hayatını anlatır. Lakin yönetmen Quentin Tarantino ise çok farklı bir film bizi bekliyor olacak.
  • Margot, Sharon Tate olacak sanırım
  • Batman kullanıcısına yanıt
    Margot ,ayaklarına dikkat et

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu güncellendi
  • 3 büyük oyuncu oynayacak merak ettim şimdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu filmin alacağı yorumları merak ediyorum. Tarantino çok büyük bir ihtimalle tıpkı diğer filmlerinde olduğu gibi dram kasmayacaktır. Tepki çekebilecek sahneler görebiliriz filmde. Acaba Roman Polanski proje hakkında ne düşünüyor?
  • Kalite geliyor..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sokratik Adam

    Bu filmin alacağı yorumları merak ediyorum. Tarantino çok büyük bir ihtimalle tıpkı diğer filmlerinde olduğu gibi dram kasmayacaktır. Tepki çekebilecek sahneler görebiliriz filmde. Acaba Roman Polanski proje hakkında ne düşünüyor?

    çok ilginç bir durum. karısını ve doğmamış bebeğini katleden adam daha yeni öldü ve yakın zamanında da bu konuyla alakalı bir film çekilecek. insanın duyguları depreşir herhalde.
  • listeden Jennifer Lawrence iticisinin çıkması dileğiyle.
  • Konuya hakim değildim biraz araştırdım değişik bir manyaklıktan haberdar oldum.

    Malum cinayeti nasıl göstericek acaba.
  • Charles Manson gibi bir karakteri sinemaya en iyi yansıtabilecek isim Quentin Tarantino idi, yine muhteşem bir film izleyeceğiz.

    Yalnız Jared Leto ne abi? Fiziksel olarak örtüşmeli biraz. Charles Manson, içinin pisliği yüzüne vurmuş bir adam. Jared Leto gibi bir "baby face" tarafından canlandırılmamalı. Ted Bundy değil ki bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Casablanca -- 4 Ocak 2018; 21:38:47 >
  • Umarım Jennifer Lawrence balonu yapımda rol almaz. Jared Leto'dan da bırak Charles Manson olmayı herhangi bir katil olmaz.
  • Kaliteli film geliyor ama umarım Jennifer olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vespucci

    Umarım Jennifer Lawrence balonu yapımda rol almaz. Jared Leto'dan da bırak Charles Manson olmayı herhangi bir katil olmaz.

    Aynen öyle jared hiç olmaz o role.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son filmi mi olucak bu? Öyle bir şeyler vardı sanki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan sonra Star Trek filmi çekecek. O son filmi olacak diye hatırlıyorum.

    Ama bana sorarsan çekmeye devam eder daha.
  • SON DAKİKA!!!

    Leonardo DiCaprio filmde oynamayı kabul etti. Konu güncellendi...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.