Şimdi Ara

1950 rp verip 11 kutu açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce mantıklı mı işe yarar bişeyler çıkıyor mu almayı düşündüm ama bilemedim varsa alan yorumlarını bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşe yarar bir şeyler çıkabilir ama öz işi sıkıntı gibi.Şans ya alıp pişman olanda var, iyi bir şeyler çıkartıp sevinende.

• şans işi bence mantıklı değil
  • Birbirinize kutu atmak yerine bu kutudan almak daha yararli.
    Cikan 3 tane 520liği bir tane kostume donusturunce o kostum öz gerektirmeden bizde oluyor.

• O kadar rp yi kutuya vereceğine indirimden 4 tane 975 lik skin alırsın. Kutulardan genellikle şampiyon özü çıkıyor uyarayım.
  • Valla sağlam şeyler çıkabiliyor riot kendi yoluna taş mı koyuyor yoksa

• Mantık açısından bence indirim>sandık>kutu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben 10 tane açtım 2 DJ SONA, 1 ZOMBİ BRAND, 1 EJDERHA TERBİYECİSİ TRİSTİNA Çıktı...

Dj sonayı kalıcı yaptım. Tristinanın itfayeci olanı var ayrıca pek oynamıyorum, o yüzden onu bekletiyorum. Şanş işi :)
  • Tüm şampiyonlar mevcut ama sandiktan sampiyon cikti yani riskli hemde sahip oldugun kostumlerde cikiyor

• şans işi. Ben olsam asla yapmam zaten oyun sonunda düşebiliyor neden rp harcıyım ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratOzdogan

ben 10 tane açtım 2 DJ SONA, 1 ZOMBİ BRAND, 1 EJDERHA TERBİYECİSİ TRİSTİNA Çıktı...

Dj sonayı kalıcı yaptım. Tristinanın itfayeci olanı var ayrıca pek oynamıyorum, o yüzden onu bekletiyorum. Şanş işi :)

dostum zombi brand gönderme şansın var mı? varsa parada anlaşırız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanbal

quote:

Orijinalden alıntı: MuratOzdogan

ben 10 tane açtım 2 DJ SONA, 1 ZOMBİ BRAND, 1 EJDERHA TERBİYECİSİ TRİSTİNA Çıktı...

dostum zombi brand gönderme şansın var mı? varsa parada anlaşırız :)

Yeni gördüm mesajı. Sahip olunan skin hediye edilmiyor. Ancak rp ile hediye gönderiliyor. Ayrıca zombi brandı da dönüştürdüm :)
  • Tamamen şans dostum.
  • bence gayet mantıklı. çok kişide destansı kostüm çıktığını gördüm bunlardan birisi de benim. öz işi de sıkıntı olmadı çünkü 3 kutuyu birleştirerek açtığımda kalıcı olarak açıldı dj sona. şampiyonların tümü açık değilse şampiyon da açabiliyorsun hem. bence tek sıkıntı sihirdar simgesi falan gelmesi onun dışında 1 tane destansı 2 tane efsanevi 1 tane 1350 lik 3-4 tane de 975 lik kostüm çıktı. ayrıca 2 tane de şampiyon açtım. şansım var diyorsan dene bence
  • geçen 375 rpye 3 anahtar aldım kutulardan çıkan dandik skinleri birleştirdim havuz partisi lulu verdi :p

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.