Şimdi Ara

1940'ta Antarktika'ya gittim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İkinci Binyıl'ın sonlarıydı. Sanırım yolculuğa çıkarken 38 yaşlarındaydım. Aradan geçen uzun zaman hafızamdan bazı şeyleri silemese de , eskitti.

Wehrmacht'ta yüzbaşı olarak görev yapmaktaydım. En son hatırladıklarım , bana Paris'i ele geçirmek için şiddetli şekilde Fransız topraklarına girmeye çalıştıgımızı söylüyor. Büyük ormanlık bir arazi hatırlıyorum. Malesef 1940'a dair hatırladığım tek şey bu.

Daha sonra gözümü açtığımda devasa bir araçtan indirildiğimi hatırlıyorum. Uzun zaman sonra üniformam yoktu. Kollarım tamamen mosmor ve dikişliydi. Şiddetli bir acı vardı. İndirildiğim yer sanki sonsuza kadar buzların uzandığı bir yerdi. Buranın Antarktika olduğunu daha sonra beni oradan kurtaran adını veremeyeceğim bir ülkenin gizli servisi açıkladı.

İlk aklıma gelen uzay çalışmalarının tamamlanmış olduğuydu ve o an Uzay'a gönderildiğimi düşünmüştüm. Ama gerçeği yaklaşık 53 yıl sonra öğrendim.

53 yıl sonra , yani benim kendi oluşturdugum takvimime göre Yeni Dünya'nın 53. yılında , Dünya takvimlerine göre ise 1993 yılında , yani savaştan tam 48 yıl sonra buradayım.

*Yazdığım ve yayınlatmak istediğim hikayemden bir kesit.*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain.America -- 9 Eylül 2012; 4:11:14 >

The First Avenger
  • Ailecek izliyoruz abi seni.
    Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
  • _____________________________
  • Sen bir laboratuvar deneyisin rogers seni özel kılan her şey bir şişeden çıktı.
  • Takip
    Daha Fazla Göster
    Captain America

The First Avenger
  • nazi zombisi adam

Compañero
  • takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: heytaxi

/>

bu nedir ya
    Zeki Alasya (Nuri), Cezmi Baskın (Osman), Levent Ülgen (Sinan), Nilgün Belgün (Eleni), Onur Şan (Seyit), Aslı Altaylar (Gülbin), Gülay Baltacı (Safiye), Timur Acar (Arif), Pınar Aydın (İpek),Tarık Ündüz (Emre), Alp Kırşan ( Çınar)
    Senaryo : Resul Ertaş Yönetmen : Yaşar Seriner Yapımcı : Erler Film
  • Takipteyiz.

Orijinalden alıntı: Captain.America

İkinci Binyıl'ın sonlarıydı. Sanırım yolculuğa çıkarken 38 yaşlarındaydım. Aradan geçen uzun zaman hafızamdan bazı şeyleri silemese de , eskitti.

Wehrmacht'ta yüzbaşı olarak görev yapmaktaydım. En son hatırladıklarım , bana Paris'i ele geçirmek için şiddetli şekilde Fransız topraklarına girmeye çalıştıgımızı söylüyor. Büyük ormanlık bir arazi hatırlıyorum. Malesef 1940'a dair hatırladığım tek şey bu.

Daha sonra gözümü açtığımda devasa bir araçtan indirildiğimi hatırlıyorum. Uzun zaman sonra üniformam yoktu. Kollarım tamamen mosmor ve dikişliydi. Şiddetli bir acı vardı. İndirildiğim yer sanki sonsuza kadar buzların uzandığı bir yerdi. Buranın Antarktika olduğunu daha sonra beni oradan kurtaran adını veremeyeceğim bir ülkenin gizli servisi açıkladı.

İlk aklıma gelen uzay çalışmalarının tamamlanmış olduğuydu ve o an Uzay'a gönderildiğimi düşünmüştüm. Ama gerçeği yaklaşık 53 yıl sonra öğrendim.

53 yıl sonra , yani benim kendi oluşturdugum takvimime göre Yeni Dünya'nın 53. yılında , Dünya takvimlerine göre ise 1993 yılında , yani savaştan tam 48 yıl sonra buradayım.

*Yazdığım ve yayınlatmak istediğim hikayemden bir kesit.*

Peki Kaptan. Ben sağda, müsait bir yerde ineyim.

• takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.