Şimdi Ara

190e (w201) sahibi olacağım, tecrübeliler yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Yarın nasipse elimde bulunan tata indigo ile takas ve üzerine para vererek 88 model bir 190e sahibi oluyorum. Arabayı gidip gördüm fena değil, isteyene link paylaşırım veya buraya paylaşırım yasak mı değil mi bilmiyorum. Şimdi sormak istediğim sorular şunlar yardımcı olursanız çok sevinirim;

    1- araç 88 model lpg li. Lpg sistemi sıralı sistem değil, adama dedim ki patlama oluyor mu hayır dedi bunun beyin büyük bunda patlama olmaz dedi ne kadar mantıklı bilemedim diyelim ki patlama oluyor ne yapmak lazım.
    2- araç hangi nesil motor bilmiyorum. Klima var otomatik vites fakat 88 de üretilen hangi modeli bunu bilmiyorum nasıl öğrenebilirim arabaya ilk bakışta anlayabileceğimiz bir püf noktası var mıdır? Mesela göstergeleri me bileyim konsolu vs.
    3- aracın konsolu deri gibi siyah olandan yani ahşap kaplama değil, 3 adet fan düğmesi üstünde klima havalandırma ayarı olan tuş ve altında radyo olan cinsten, bunu değiştirme gibi bi ihtimalim var mı?
    4- arabaya full restorasyon yapacağım, şimdilik sadece kozmetik için ayırdığım 2 binim var aracın boyaya ihtiyacı yok pırıl pırıl şuan. Kapı döşemelerini yenilemek istiyorum sadece önleri yapsam yeterli şuan. Aracın döşemeleri koltukları falan deri ama ben deri aevmiyorum kumaş olanları seviyorum, bunu değiştirmem saçma olur mu ya da çok maliyetli mi olur?
    5- araçta 20/50 yağ var bu yaştaki araç için normal ama acaba rektefiye zamanı yaklaştı mı diye de düşündürüyor ne dersiniz?
    6- kapıları kapatmak için sert vurmak gerekiyor yoksa yarım kapanıyor, düzeltmesi maliyetli bir iş midir?
    7- otomatik şanzuman nasıldır, bakımları için ne önerirsiniz, dikkat etmem gereken özel bir şey var mıdır?
    8- araçta silindir tüp var ama bunu bu hafta simit tank ile değiştirmeyi düşünüyorum, simit tankta bir sorun oluyor mu araç bunun için uygun mudur?
    9- haftasonu koltukları falan sökmeyi düşünüyorum detaylı temizlik için, halı yıkama makinemden basınçlı temizleyici, buhar temizleyicisine kadar evimde ekipman mevcuttur, yer döşemesini sökebilir miyim? Yeni döşeme yaptırmak isterim.
    10- dün aracı benzinde çalıştırmak istediğimde çalışmadı adam benzin yok ondan çalışmadı dedi sıralı sistem olmadığı için gaz da marş yapılabiliyormuş, bu doğru mudur? Sıkıntı olacak bir şey midir?
    11- yakıt nasıldır?
    Yardımcı olursanız çok sevinirim







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.