Şimdi Ara

19 yılın sonunda ilk defa operatörümü değiştirdim, elveda Türkcell (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
514
Cevap
5
Favori
37.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben de 15 sene sonra turkcelle geçtim



    İnternet kullanmadığım sadece konuşma vs sms için bi hattım var 750 dk 2gb (Kullanmıyorum) TT bunu 19tlden 29 tlye çıkarttı bi buna bi de çoğu yerde çekmemesine sinir olup turkcelle geçtim aynı fiyata 1000dk 100sms +1gb hediye ye geçtim

    Kaç kere yanımdaki turkcellinin hattının canavar gibi çekip benim mal gibi kaldığımı yaşadım

    İş gereği bi de normal bi yere gittiğim de çok oldu bu



    Yani biz kaliteye daha fazla para veriyorsak neden turkcell daha fazla para istemesin ki..

    Ama internet kullanan hatlarda fark çok fazla gerçekten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Kaliteli diyenler söylüyor heryeri gezdikleri için iyi biliyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KASAP1910

    İnsanların Turkcell'i pahalı olmasına rağmen kullanma sebebi çekim gücüydü. 2015 yılına kadar adam akıllı bir tek Turkcell çekiyordu. O reklamlarda yazan Türkiye'nin %99.9'unu kapsıyoruz diyen vf ve tt şehir merkezinde bile yer yer kesiliyordu. Tabi 2015'ten sonra ciddi adımlar atıldı çekim gücü yükseldi.. Şu an Turkcell hala pahalı olabilir ama hizmet kalitesi olarak en önde, çekim gücü,4.5G kalitesi vs.. 20-30 neyse fazla verip kaliteden ödün vermeyen insanlar Turkcell kullanıyor. Parayla rezil olma durumunu yaşamak isteyen TT'nin herhangi bir hizmetini kullanabilir (TTnet, mobil hat vs.)

    TTNet ile Türk Telekom mobile bir tutamazsin. Türk Telekom mobil i benzetecek olursak TurkNet diyebiliriz. TTnet fiyat ve kısıtlamalar çok fazlaydı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dergilik uygulaması aklımı çeliyor, o uygulamayı paralı yaptıkları anda ben ve benim gibi ölücüler direk başka tarifelere geçerler ama o uygulama tutuyor beni.
  • Hala ensarcell kullananlar varmış yahu bugunde utandık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 10seneden fazladır kullanıyordum.Hanımın 18 senelikti.Ama 2sinide vadafoneye geçirdim.Bile bile kazık yemekten bıkmıştık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1999 yada 2000 olabilir 18-19 senedir Turkcell kullanıyorum ve sözleşmem mayıs ayında doluyor anında başka operatöre geçicem. 2 gb internet + 500 dk konuşma için 35 TL ödüyorum, eşimde en az 15 senedir Turkcell kullanıyordı hattını Telekoma geçirdik 5 GB internet + 750 dk konuşma için 28 TL şu anda
  • En güzeli vodofone.

    5 gb 1000 dakika 1000 sms 24 tl
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vc1903

    En güzeli vodofone.

    5 gb 1000 dakika 1000 sms 24 tl
    Hangi tarife bu hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat5552

    Hangi tarife bu hocam

    Alıntıları Göster
    Devreden uyumlu 3 avantaj

    5 gb 750 dakika her yöne 1000 sms.

    Faturalı.
  • vc1903 kullanıcısına yanıt
    Şimdi fiyatı artmış heralde 29 görünüyor 3gb

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanirim bende aynisi yapacagim. Ozellikle mobil veri paylasimi konusundan sonra hernekadar geri adim atmis olsalarda, ucretleri hesaplayip birakcagim bu operatoru.
  • 2 TL fark ile (35 TL) 15GB + 1000dk + 1000 SMS faturalı tarifeye geçebilirsin. Sadece faturasızdan faturalıya geçişlerde geçerli. (Faturalıdan, yeni hat tahsisinden almıyorlar.)
  • Avea zamanında iyi çekmediği için markanın üstünde 'çekmiyor' gibi bir algı kaldı. Ben de turkcellden tt ye geçtim ve son derece memnunum. Evet turkcellin interneti daha hızlıydı ama 5 gb kotalı pakette 100 mbps hızı napcam,? Zaten mobilde kullanıyorum. O yüzden türk telekomun verdiği 40 50 mbps bile hayli hayli yeterli geliyor hız konusunda. Çekim gücü konusunda da izmirde eski evimde turkcell çekmediği için türk telekoma geçtim ve izmir için konuşursam türk telekom çekim alanında turkcellden daha önde. Memlekette de kırsalda kalıyoruz. Orda da sanırım tt turkcell ile anlaşmış aynı baz istasyonu üzerinden veriyor şebekeyi. Son 2 senedir turkcell ile aynı çekiyor böylece.

    Ben genel olarak fazlaca memnunum Türk Telekom mobilden. Hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT tarifenizin aynısını (2 gün önce) 28 tl ye yaptım. Yaptığınız paketi tekrar araştırın isterseniz fazladan ödeme yapmayın. (Faturasız)
  • Onaysız yapılan "FATURALI HAT"


    Benim üzerime kayıtlı (Vadafone servis sağlayıcılı), eşimin kullandığı faturasız hat haberimiz olmadan faturalıya çevrilmiş. Eşim faturalıya geçmekle ilgili herhangi bir konuşma yapmadım, herhangi bir onay vermedim diyor. Yaptığı tek şey gelen kampanyalarla ilgili mesajları okumak. Ki hat benim üzerime olduğu için o'nun bir işlem yapması da mümkün değil. Aralık ayının 4.dü veya 5.de kontör yükledik ve kampanyamız devam ediyordu. Ben memlekete gittiğimde hattın faturalıya çevrildiğini haber verdi. Ben de Vadafone müşteri temsilcisini aradım. Yönlendirmelerle bağlandığım yetkili hattın faturalıya çevrildiğini yeniden faturasız olarak devam etmek için işlemleri yaptı. Söylediği faturasız olarak devam edeceğimizi ve bize fatura gelmeyeceğini söyledi. Dün hattın durumunu incelediğimizde faturalı olarak devam ettiğini gördüm. Vadafone müşteri temsilcisini tekrar aradım. Önceki faturalı iptal başvurumuzu ve önceki konuşmalarımızı anlattım. Bizim devam ettiğimiz 23 TL'lik kampanyanın artık devam etmediğini 25 TL gibi fiyatı yüksek bir kampanya söyledi ki görüşme süresi, interneti çok düşük idi. Sürekli faturalıya geçirmek için ip cambazı gibi oynuyordu görüştüğümüz kişi.

    Sonuç olarak: hattımızı Avea sağlayıcıya geçmek için başvuru yaptık. Merak ettiğim bize bir aylık fatura gönderirler mi ? Gönderirlerse bu faturayı ödememek için ne yapmalıyız. Bizim kullanmadığımız kontürler ve kalan nakit paralarımız ne olacak?




  • Vodafone 6 GB + 750 DK + 1000 SMS 29 TL kullanmadıklarım bir sonra ki aya devrediyor. Geçen sene geçmiştim 2 yıl taahhütlü şuan geçenlere 35 TL yapmışlar
  • Kimisi diyor her yerde çekiyor. Kimisi hiç bir yerde cekmiyor diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende tarifemden memnunum valla fatutarasız hattımda 750dk heryöne 5000sms heryöne 8gb genel net paketine 29 veriyorum baska 1kuruş para vermiyorum acaba turkcell yapsa bu tarifeyi kaç tl isterdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 3 operetörü de farklı zamanlarda 6 ay 2 sene arası denedim. Fiyat performans olarak en iyisi vodafone. Türk telekom ile Adana ankara, Antalya ankara arası doğru düzgün müzik bile dinleyemedim. Deli etti beni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.