Şimdi Ara

19 yılın sonunda ilk defa operatörümü değiştirdim, elveda Türkcell (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
514
Cevap
5
Favori
37.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 30 liraya 10 gb 1000 dk 1000 sms alıyorum türk telekomda. Ama taahhüt biter bitmez türkcelle geçecem. 10 lira fazla vereyim düzgün çeksin en azından. 10 gb internetim var ama iş yerinde çekmiyor evde zaten wifi var boş yere duruyo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun bende turkcellden turk telekoma gectim. 46 tl 4 gb 1000 dk 1000 sms di. Artik paraya doymuslar. Bakin baska operatore gecicem uygun bir tarife yok mu diyorum. Diyo ki kusura bakmayin fiyatlar bunlar siz bilirsiniz. Turk telekomda 8 gb 1000 sms 1000 dk ivir zivir 43 tlye geldi. Turkcell kullanmak bana gore suan buyuk kerizlik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukardaki arkadaşa ithafen yazıyorum,ama herkes bilgilensin

    -geçiş sürecinde tarihlere dikkat edin geçiş işlemi 4 gün sürüyor başvurudan 1-2 gün sonra geçişin tam olarak hangi gün saat kaçta olacağını TT mesaj olarak atıyor. bu süreç yıl sonunda denk gelirse tarifelerin bittiği zamana denk gelir arada kalırsınız hatta o yüzden TT çalışanı bir kız 1 ocakta gelin o zaman başvuralım dedi. Tarifeler belli olun babında

    -taahhüdün son bir ayı cayma bedeli olmuyor.

    -geçiş için taahhüde son 6-8 gün kala başvuru yapmak en mantıklısı

    benim şuan Türkcellde 9 ocak fatura kesim tarihli son bir faturam var onu ödeyince iş bitecek. diye düşünüyorum.
  • Muhtemelen aynı paketi kullanıyoruz hocam bende aynısını yapmayı planlıyorum lifecell fırsat 34 liralık paketteyim benimde faturam bu ay 35 lira olmuş



    Bende sizin dediğiniz gibi lifecell hoş geldin paketine gecicem. Önceden tt kullanıyordum yalan yok şehir merkezinde 4g'si iyiydi ama şehirden uzaklaşınca bir hiç.



    Turkcell öyle değil dağ bayır dere tepe sorun yaşatmadı.



    Hep şehirde yaşayan birisi için tt iyidir. Gezen birisi için Turkcell daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hiddennas

    O zaman "Kekleri sağıyorlar" dememelisin. Artısıyla eksisiyle 3 operatörüde alacaksın önüne ve karşılaştırmasını yapacaksın. Turkcell gidipte sadece 900Mhz bandını alıpta bu fiyatları istemiyor. Adamların aldığı frekanslar yaptığı yatırımlar vs. ortada. E doğal olarak buna göre para istiyor.



    Nutella vs Peripella yani.



    Sırf daha ucuz olduğu ve işimi gördüğü için kullanıyorum demenin kötü yanı yok. Ama kalkıpta yapılan yatırımlar ortadayken sanki aynı seviyede yatırım yapmışlar gibi lanse edersen ve aynı hizmeti daha ucuza aliyorum dersen orada duracaksın.



    Burada Turkcell kullananlara enayi diyip turkcellde faturasız hat kullanıp tek kuruş yüklemeyen ve hediyeleri sömüren tip gibi nankör değilsinizdir inşallah.



    Umarım anlatabilmişimdir.



    Hocam ne artısı ne eksisi?
    Burada atomu parçalamıyoruz altı üstü operatör mevzusunu büyütmeyin bu kadar..

    Turkcell diğerlerinden daha pahalı olmasına rağmen havai fişekler çaktıracak kadar bir artısı yok..

    Bandırma da yaşıyorum, Vodafone kullanıyorum çekmemezlik yaşamadım nerdeyse, internetinden de herhangi bir sorun yaşamadım.

    Vodafone 50 mbit hız veriyorsa turkcell 60 mbit hız veriyor.
    Bu aradaki fark senin benim ne işime yarayacak?

    Turkcell’in 80 liraya verdiği hizmeti Vodafone bana 33 liraya veriyor.
    Salak değilim ki Turkcell diye gözüm dönsün...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • KASAP1910 kullanıcısına yanıt
    Düşünce yanlış

    Evde veya işyerinde zaten oradaki internet kullanılıyor insanlar internete para vermek istemediği için..

    Önemli faktör dışardayken internet bağlantısı.

    Mesela benim kuzenim Vodafone hat kullanıyor. Hattında 2 GB yani en düşük internet paketi tanımlı. Çünkü evde ve işyerinde sabit interneti kullanıyor. Spotify'da müzikleri cihaza indirme özelliği var. sabit internete bağlı olduğu yerde beğendiği müzikleri spotify'dan indiriyor. Hattında tanımlı 2 GB interneti de sadece whatsapp üzerinden mesajlaşma için kullanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 6 Ocak 2019; 14:1:32 >
  • john mclane kullanıcısına yanıt
    Vodafone 14 mbit verir turkcell 260
  • Parası iyi ama hizmet kötü. Hem çekmiyor hem de yeni bir sıkıntı ortaya çıktı. Banka smsleri telefona gelmiyor. Müşteri hizmetleri her seferinde 'Bir önceki seferde sadece şirketleri açmış bankaları açmamış ben şimdi açtım 72 saat bekleyin' diyor bekliyorum yine olmuyor. Böyle böyle 2 haftadır oyalıyorlar hiçbir banka işlemimi ve alışverişimi yapamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sunu soylemelıyımkı eskı bır turkcelli yenı tekekomlu olarak turkcellın cekım kalıtesı ve hızmetı mukemmel ana asırı pahalı eger sehırde yasıyorsanız kesınlıkle telekom hem turkcel gıbı her yerde cekıyor hemde fıyatı uygun devır ekonomı devir eger koyde yasıyorsanız mecburen hangı operator cekıyorsa ona yonlenın derım ayrıca telekom prıme uygulamasınada bı gozatın derım cıddı avantajları var mesela en onemlısı ayda ısparklar 3 kez ucretsız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jazzalyn

    Aynı data hattina 83 TL veriyorum, ve 1 sene sınırsız.



    Superbox'tan bahsediyorsun, onada değineyim.



    Git bak bakalım sabitte TT vs 100Mbps ne kadar istiyor ve upload'ı ne? Superbox konusunda 208/40 alan var. Ayrıca bu taşınabilir bir cihaz, buda büyük avantaj.Kendi evimde 90/30 aliyorum, sabit internetim olmasa 1 dakka düşünmeden ona geçerim.



    Dayımların evde Turkcell akşam üstü 310Mbps verdi, o cihazı orda kullandığını farzet? TT versin bakayım 300Mbps.
    Bu pakete bu fiyatı verenleri toplasan anca %25 eder. Herkes boş port bulacak diye bir kaide mi var?



    Data hattından konuşuyoruz TTnin sabit hattını ortaya sürüyorsun. Ne alaka? Sabit mı konuşuyoruz biz? Banane sabit internetten.



    Şuan paket almaya kalkışsak Lifecell Maxi bilgisayardan internet 50gb kota ile fiyatı sözleşmeli 150 TL. Kotali akkli bile değil 2-8 meselesi yok. 3gb ek paket 15 TL



    Tt evimde wifi 29 TL 20 GB. 10 GB ek paket 12 TL ve ay başından sonra ya da fatura kesim tarihinin ortasından itibaren ek paket güne oranlanarak para kesiyor mesela 10 gün kalmış 10 GB internet 10 günlük 4 TL. Ek paket siz senaryoda bile Turkcell GB başına 2 kat para alıyor. Ek paketler ile durum daha vahim. Bana boşuna ben 83 TL'ye alıyorum demeyin. Özel duruma giriyor ayrıca şuan boş port olanlara bile indirimli 120 TL'ye veriyorlar.

    Kotali internette belli bir noktadan sonra hızın NE ANLAMI VAR?

    300 değil 400 al istersen Turkcell Mobil sınırsız paket 270 TL. Superbox hattını çıkar taşı yanında başka bir yolu yok. AKK kalkması dolayısıyla 140 veya indirimli 80 TL'ye satılan Lifecell Pro paketinin sınırsız olması da özel bir durum.



    Kendinize göre konuşmayın genele göre konuşun. Data hattı noktasında şuan TT kat kat daha iyi Turkcelle göre. Kotali internette önce kota önemlidir hız değil.



    Benim tek internet kaynağım Turkcell'den kullandığım iki hat. 25 aralıktan beri 180 GB veri çektim interneti gayet de fazla kullanan biriyim beni vursalar tahahhüt bitince Turkcell ile devam etmem. 270 TL nedir bana bir açıklayın.

    Allah bilir onda da gizli bir kota vardır. Superonline paketlerinde çıktı çünkü

    Turkcell ancak dağ bayır gezen kırsalda çok dolanan kişiler için anlam ifade ediyor. Şehirde çok duranlar için aşırı pahalı.
    Benim kimseden para aldığım kimsenin fanboyu olduğum yok. Objektif olmaya çalışıyorum ama Turkcell'in yaptığı şuan bildiğin keriz soymak. Benim bulunduğum yerde 100 mpbs Turkfell çekiyorsa 50 mpbs en az TT çekiyor.
    Üstelik ikisinin de performansı iç mekanda rezalet. Cama yaklaşmak gerekiyor oda içinde farklı yerlerde bile sapıtıyor Turkcell. Memleketimde camın kenarı hariç internete giremiyorum. Allah'tan sadece memleketimde oluyor bu sorun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Burç -- 6 Ocak 2019; 14:10:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bende türkcellden memnun değilim çekmiyor güzel telefon sürekli telefonu ayarlardan sadece gsm yapınca konuşuyorum kesilmeler oluyor karşı taraf anlayanmama sorunları çıkıyor 30 tl ödüyorum 3 gb da tahhüdüm haziran 25 2019 da bitecek

    ilk üye olduğumda türkcele faturazsızdan faturalıya geçiş yaptım haziran 2018 de 1 yıl taahüttlü çekim gücü süperdi sonraları bozuldu kaç kere aradım eylül den beri bulunduğunuz bölgede baz istasyonu ihtiyacı var dediler baz istasyonu benim görevim mi siz takacaksınzı dedim

    en kötüsü gider 39 tl veririm 6 gb internet + 750 dk + 750 sms bimcell alırım çekim gücü bulunduğum yerde bimcell daha iyi çekiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

    Turkcell kalitesiz ise, kaliteli olan hangisi acaba... T-Mobile, O2, AT&T falan Türkiye'ye geldi de bizim haberimiz yok demek ki...
    Turk Telekom kesinlikle.

    Turkcell oturduğum yere geçen sene baz istasyonu dikti. Turk telekom 11 senedir 2g, son 2.5 senedirde 3g veriyor.

    Turkcell 1 senedir 3g var ama gelip kontrol etmekten acizler, çekiyor ama hiçbir şekilde internete girmiyor bu bölgede. Arada sırada bi giriyor, sonra yine kesiliyor. Zor geliyor çalışanlarına -30 derecede bakım yapmak herhalde başka bir açıklaması olamaz bunun.

    Turkcell'in Telekomdan iyi olduğu tek bir nokta var benim gözlemlediğim Çamlıhemşin/Ayder. Turkcell 4.5G verirken telekom 3G veriyor orada.

    Vodafoen hakkında bilgim yok turkcell ve telekom hatlarım var sadece.




  • john mclane kullanıcısına yanıt
    Senin için pek önemli olmayabilir ama sesli görüşme benim için oldukça önemli.



    6 yaşında ki kızımın ne dediğini anlayamayacaksam tükureyim öyle operatöre.. (Vodafone dan vodafone u aradığımda sorun yok)



    Turkcell'den Turkcell'i arıyorum ve her dediğini anlıyorum, dakikalarca kızımla konuşabiliyorum.



    Bu iş sadece GB'dan ibaret değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KASAP1910

    İnsanların Turkcell'i pahalı olmasına rağmen kullanma sebebi çekim gücüydü. 2015 yılına kadar adam akıllı bir tek Turkcell çekiyordu. O reklamlarda yazan Türkiye'nin %99.9'unu kapsıyoruz diyen vf ve tt şehir merkezinde bile yer yer kesiliyordu. Tabi 2015'ten sonra ciddi adımlar atıldı çekim gücü yükseldi.. Şu an Turkcell hala pahalı olabilir ama hizmet kalitesi olarak en önde, çekim gücü,4.5G kalitesi vs.. 20-30 neyse fazla verip kaliteden ödün vermeyen insanlar Turkcell kullanıyor. Parayla rezil olma durumunu yaşamak isteyen TT'nin herhangi bir hizmetini kullanabilir (TTnet, mobil hat vs.)
    son 10 yılda turkcell vodafonedan sonra çekinerek geçtiğim tt mobil hattıma bı zamana kadar neden geçmedik diye kızıgoeum kendime. Köye gittiğimde bile telefon LTE çekiyor. Eskidenmiş o çekmiyor işleri. 8gb+750dk+1000sms 28 tl ödüyorum ayrıca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • AMC A kullanıcısına yanıt


    Sana sadece gülüyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatın 30 tl olmasının manası yok
    ha 30 tl türkcelle ödemişim ayda
    ha 30 tl bimcele

    ama konuşamıyorum türkcel ile sorun burda her telefon konuşmadan önce sadece gsm yapamam mı gerekiyor


    türkcell pişmanlıktır benim için
  • Bende tahhüt biter bitmez Turkcell geçiş yapacağım. Tt ucuz ama hizmeti rezalettir. Şebekenin tamamen olmadığı yerler var. Bizim evde 3g'nin en düşük seviyesi var. Yani onun altı 2g, şaka gibi yani 2008 teknolojisiyle şuanda internete giriyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • john mclane kullanıcısına yanıt
    10 lira 20 lirayla zenginmi oldun hhahaahag

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KASAP1910 kullanıcısına yanıt
    Neye göre kiyasladin o şikayetleri.



    Türk Telekom adı altında üç farklı hizmet ile alakalı şikayetler var orada. Gsm, ev İnterneti, ev telefonu



    Turkcell in sadece gsm şikayetleri var senin gönderdiğin linkte. Ev İnterneti şikayetleri turkcell superonline kısmında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Murat Burç

    Bu pakete bu fiyatı verenleri toplasan anca %25 eder. Herkes boş port bulacak diye bir kaide mi var?



    Data hattından konuşuyoruz TTnin sabit hattını ortaya sürüyorsun. Ne alaka? Sabit mı konuşuyoruz biz? Banane sabit internetten.



    Şuan paket almaya kalkışsak Lifecell Maxi bilgisayardan internet 50gb kota ile fiyatı sözleşmeli 150 TL. Kotali akkli bile değil 2-8 meselesi yok. 3gb ek paket 15 TL



    Tt evimde wifi 29 TL 20 GB. 10 GB ek paket 12 TL ve ay başından sonra ya da fatura kesim tarihinin ortasından itibaren ek paket güne oranlanarak para kesiyor mesela 10 gün kalmış 10 GB internet 10 günlük 4 TL. Ek paket siz senaryoda bile Turkcell GB başına 2 kat para alıyor. Ek paketler ile durum daha vahim. Bana boşuna ben 83 TL'ye alıyorum demeyin. Özel duruma giriyor ayrıca şuan boş port olanlara bile indirimli 120 TL'ye veriyorlar.

    Kotali internette belli bir noktadan sonra hızın NE ANLAMI VAR?

    300 değil 400 al istersen Turkcell Mobil sınırsız paket 270 TL. Superbox hattını çıkar taşı yanında başka bir yolu yok. AKK kalkması dolayısıyla 140 veya indirimli 80 TL'ye satılan Lifecell Pro paketinin sınırsız olması da özel bir durum.



    Kendinize göre konuşmayın genele göre konuşun. Data hattı noktasında şuan TT kat kat daha iyi Turkcelle göre. Kotali internette önce kota önemlidir hız değil.



    Benim tek internet kaynağım Turkcell'den kullandığım iki hat. 25 aralıktan beri 180 GB veri çektim interneti gayet de fazla kullanan biriyim beni vursalar tahahhüt bitince Turkcell ile devam etmem. 270 TL nedir bana bir açıklayın.

    Allah bilir onda da gizli bir kota vardır. Superonline paketlerinde çıktı çünkü

    Turkcell ancak dağ bayır gezen kırsalda çok dolanan kişiler için anlam ifade ediyor. Şehirde çok duranlar için aşırı pahalı.
    Benim kimseden para aldığım kimsenin fanboyu olduğum yok. Objektif olmaya çalışıyorum ama Turkcell'in yaptığı şuan bildiğin keriz soymak. Benim bulunduğum yerde 100 mpbs Turkfell çekiyorsa 50 mpbs en az TT çekiyor.
    Üstelik ikisinin de performansı iç mekanda rezalet. Cama yaklaşmak gerekiyor oda içinde farklı yerlerde bile sapıtıyor Turkcell. Memleketimde camın kenarı hariç internete giremiyorum. Allah'tan sadece memleketimde oluyor bu sorun.

    Alıntıları Göster
    Sen mesajımı doğru düzgün okumamışsın bile.. en azından bir fiyat baz alınması için sabitten 100Mbps örneği vermek istedim. TT'nin 100 üstü hız verebildiği yerler çok nadir.. Ses hattı için hızın yüksek olmasının pek bir artısı yokken, data hatlarında (binevi sabit internet) durum öyle değil.



    Herneyse sorun yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.