Şimdi Ara

19 YAŞINDAYIM AMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • elime kız eli değmedi, bir kıza 1 metreden çok yaklaşamadım. rehberimde kız bile ekli değil. annem hariç kimseye sarılmamışımdır, hiçbir kızla arkadaş olarak bile konuşmadım.

    saçım çok kepekli, egzema var ve hiç geçmiyor.böyle garip oluyor, 2 gün yıkamazsam hemen kepek beliriyor.

    liseyi 2.5 sene okudum, sonra açığa geçtim pandemi vardı, üstüne mezuna kaldım.

    sürekli masturbasyon yapıp felsefi denemeler okudum ve bu beni mahvetti. hem vucuduma zarar veriyor hem de farkındalık kazanıyordum.

    şimdi her gece ağlıyorum, babam bi kere duydu ne oldu dedi hiçbir şey diyemedim. çünkü hep güçlü durmak istedim. sınava da 1 ay var, ben ailemi kaybetmedim; yatağa bağlı kalmadım ama keşke kalsaydım da bunları görmeseydim. basit gibi duran durumlar beni bitirdi, motivasyonum yok.

    sevgiye,paraya çok yabancıyım. dış görünüşüm de yok, kendimi sevmiyorum zaten. her şeyin başı bu. psikolojik yardım için lisede bunun çok kötü ilerleyeceğini söylediğimde ailem üzüldü. konusunu açmadım, sınavdan sonra da üzülürken yine dedim. maddiyatımız yok, terapi alacak kadar.

    her gece ağlamak iyi geliyor sadece. insan eline dokunmadığım için birine zarar vermekten korkuyorum. içimde fırtınalar koparken hiç dışa vuramıyorum. beni bu korkutuyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >








  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş işler takma kafana. Sen diğer insanlar birbirini seviyor mu sanıyorsun? Herkes birbirine yalan söylüyor.

    Ayrıca bu durumdaki tek kişi de sen değilsin.

  • ChristoBangalter kullanıcısına yanıt

    keske yalan söyleseler bana da.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayın sonunu getirecek kadar kimseye muhtaç olmadıktan sonra hiçbir şey için üzülmene gerek yok. Bunu sağlaman için de üniversite, meslek vs halletmen gerekiyor. Kendini bırakma, kendinden başka kimse sana yardım edemez.

    İlla da bu kız meselesi olsun istiyorsan yapman gereken şey yine meslek-para işini halletmek. O zaman ister istemez biri çıkar karşına ama dediğim gibi ben insan ilişkilerinin %95'lik kısmının yalan olduğundan eminim. Kimse kimsenin umrunda değil. Üzme kendini boşu boşuna.

  • ChristoBangalter kullanıcısına yanıt
    Okuluymuş meslegiymis falan filan bunlar sadece dh deki dertli adamlar icin gecerli dostum . Dışarda görüyorsun dotune alacak donu olmayan zirtapozlarin yanında isi gücü olmayanların yanında kimler kimler var böylesi için kızlar asla şart sormaz , beklemez ve istemez, her gecede pompalamasyon yaparlar . Sıra bizim dh liye gelince de iyi bir okulda oku , meslek edin, para kazan, ev al araba al diyerek akrabaları , çevresi tanıdıkları utanmadan tavsiye veriyorlar. laaa adam şartları karşıladığında 30 yaşına gelmiş olacak . Bu seferde şartları tamamladığında muazzam bir çevre baskısına maruz kalacak bu adam. Git uygun bir yaşıtını bul diyecekler veya çevredeki dul brazzers çıkması teyzeleri bizim dh liye tavsiye edecekler yanina yakistiracaklar . Ama yaşıtınin yumurtaları çoktan omlete dönmüş . Taksi çıkması milyon kilometreli , şase den işlem görmüş , geçmişinde kimlerle hangi pozisyondan pozisyona girdiği bile belli olmayan kişileri bu arkadaşımıza yakistiracaklar . Elin zirtapozu taaa lisede montaj işine başlarken bu işlere , sıra bizim dhliye gelincede şartları karşıla yoksa vermemkine vermem diyorlar , adam yerine koymuyorlar . bu adam 30 yasina gelipte daha mala vuracak laaa adamı böylemi motive ediyon.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Sosyal ol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka bu ne? Paraya ihtiyacı olan birine git zengin ol demek gibi bir şey şu an yaptığın 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 12 Mayıs 2022; 15:57:29 >
  • İyide başka çaresi yokki arkadaş ortamı yapmadı lazım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka arkadaş yapamıyoruz ki zaten sorun bu. Mesela ben asosyal biri değilim ama asosyal durumdayım 

  • Niye hocam sorun yapamamakmı yapma ortamımı yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şahsen sevilmiyorum hocam. Birçok kez sırttan bıçaklandım 

  • Anladım hocam o yüzden çekiniyosunuz biraz  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekiniyorum çekinmesine de arkadaş ortamı hiç kalmadı hocam. İstesem bile yazabileceğim biri yok. Hayatı akışına bıraktım, takılıyorum bilgisayar başında 

  • Kendi kararınız hocam çokta takmayın amaaann  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O egzama illeti bendede var kaşıntıda yapıyor, sebirox şampuan yazmıştı doktor şampuan bittikten sonra 1-2 ay idare etmişti ama yine başladı tekrar alıcam eczaneden

  • up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepkazanan kullanıcısına yanıt

    Lo hem asosyalim karı kızla konuşamam kafamda bok var çok tipsizim diyonuz, hem para kazanmam meslek sahibi olmam... eee bu kızlar sizin neyinize gelecek olum o zaman. evde bilgisayar başında çay sigara yaparken kucağınıza mı oturacak kızlar. bi şeyler yapın o zaman harekete geçin ki hayatınızda bi şeyler değişsin.

  • mind of a madman M kullanıcısına yanıt
    Torpagim sen mesaji anlamamışsin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.