Şimdi Ara

19 yaş futbolculuk için geç mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bende sahildeki ufak sahalarda veya halısahada joga bonito yapıyorum ama prof futbolculuk çok farklı birşeydir alt yapı ister, kondisyon ister düzenli yaşam ister, zihinsel olarak hazır olman lazım vs.. vs... çok kapsamlı bir olaydır. Ayrıca yaşında oldukça ileri o yaşa kadar hiç bir klübe gitmemişssen seni almaları çok zor, seçmelere dahil 19 yaş ve üstünü almıyorlar diye biliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DrMobile

    quote:

    Orijinalden alıntı: denito

    quote:

    Orijinalden alıntı: DrMobile

    quote:

    Orijinalden alıntı: eltürco

    grafiteyi örnek al amatör takımlardan başla şanslıysan yükselirsin

    Sokakta karton toplamaya şimdiden başla sen

    sanırım zenci olma şansı yok

    Irkçılık yapma dostum

    dostum bu ırkçılık değil adamlar fiziki açıdan biraz daha üstün. Evrim gerçeği

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu işin içinde yer almış birisi olarak çok zor diyebilirim. Ha ben zorda olsa bişeyler yapacağım diyorsan gideceksin iyi bir Prof futbol kulüp altına konuşacaksın hocalarla böyle böyle denerler seni diğer türlü çok zor. Sakın amatör kulübe fln gidiyim deme.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bey Efendi

    Çok ciddi konudur dalga geçmeyin lütfen.
    19 yaşındayım ve profesyonel futbolcu olmak istiyorum. Oyun zekam çok üst düzeyde, kimsenin görmediği boşlukları görüp mükemmel paslar atabiliyorum. Çalım yeteneğim neredeyse hiç yok. Şutlarım çok iyi ve iki ayağımı birden kullanabiliyorum. Forvet oynamak istiyorum bu nedenler.
    Ne yapabilirim?

    Ben basketbol konusunda canlı gördüğüm en yetenekli kişilerden birisiydim. (Amma reklam oldu be) Kötü bir kulüp macerasından sonra erken sayılabilecek yaşta (15) basketbol konusunda kendime güvenimi kaybettim. Ondan sonra şartları hiç zorlamadım. O zamanlar benden daha kötü olan arkadaşlarımdan bazıları milli takım seviyesine kadar yükseldi. 16-17 yaşlarında ikinci lig takımlarından ufak tefek teklifler almıştım. Fakat hep geç kaldım diyerek fırsatları teptim. Onları kabul etseydim büyük ihtimalle ben de iyi bir noktaya gelirdim. Hala arkadaşlarımla arada bir basketbol oynarım ve hepsi kariyerimi ne kadar kolay harcadığımı söyler. Pişmanım ama bu saatten sonra fayda etmiyor. Elinde az da olsa şansın varken bunu dene bence 19 yaş geç ama imkansız değil. Süper bir yıldız olmasan bile belki ikinci ligde oynayacak seviyeye gelebilirsin. Bana sorarsan oyun zekası yüksek birisi geri kalanı çalışarak halledebilir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: UltrAslan MCMV

    Bende sahildeki ufak sahalarda veya halısahada joga bonito yapıyorum ama prof futbolculuk çok farklı birşeydir alt yapı ister, kondisyon ister düzenli yaşam ister, zihinsel olarak hazır olman lazım vs.. vs... çok kapsamlı bir olaydır. Ayrıca yaşında oldukça ileri o yaşa kadar hiç bir klübe gitmemişssen seni almaları çok zor, seçmelere dahil 19 yaş ve üstünü almıyorlar diye biliyorum.

    uzun zaman sonra geçen hafta haslısahada maç yaptık. 1 saatte geberdim bir daha ne sabriye ne selçuğa beceriksiz demeyeceğim dedim.
  • 9 Yaşından beri bir kulüpte top koşturuyorum bu yaşlarda başlanır dostum artık çok geç
  • yaşıyorsan hiçbirşeye geç kalmamışsındır hayallerinin peşinden git
  • hocam madem taktik bilgin çok yüksek antrenör olsana o zaman? git besyo sınavlarına gir hem 4 yıllık üni bitirmiş olursun hem de antrenör olursun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.