Şimdi Ara

18Yaşın altındakilerin L-Carnitine alması zararlı mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a 2 haftalık düzenli diyet ve fitness salonunda gözetim altında spor dahilinde 100 gram kilo vermedim. Bunun üzerine fitness hocasının L-Carnitine önerisine kulak verdim. Ancak araştırmalarım doğrultusunda 18 yaş altının kullanımı yasaktır diye okudum. Sizce almalı mıyım zararı olur mu?

Kilo: 89
    Boy: 1.71

Orijinalden alıntı: Dehhani.

öyle pat diye veremezsin dur hele başta bi kilo alırsın ondan sonra vermeye başlarsın

Hocam ilacı kullanınca önce kilo mu aldırıyo? tam anlamadım.

Orijinalden alıntı: Knoxville

yağ yakıcının bir zararı olacağını düşünmüyorum hoş yağ yakıcı olmadan yağları eritmek pekte kolay değil

Hocam boyum biraz kısa kalıyor, uzama çalışmalarına başladım. 171 kalmayı istemem. O yüzden sordum. Şimdi herhangi bir zararı olmaz diyorsunuz?

Orijinalden alıntı: Meakka

quote:

öyle pat diye veremezsin dur hele başta bi kilo alırsın ondan sonra vermeye başlarsın

hayır hayırr spora yeni başlamışsın dur hemen ilaç falan alma diyorum bende senin gibi diyordum hocaya sorduğumda sabret biraz kilo alıcaksın sonra yavaş yavaş vericeksin dedi ve dediği doğru çıktı yani demek istediğim 1 ay falan sabret

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Meakka

quote:

hayır hayırr spora yeni başlamışsın dur hemen ilaç falan alma diyorum bende senin gibi diyordum hocaya sorduğumda sabret biraz kilo alıcaksın sonra yavaş yavaş vericeksin dedi ve dediği doğru çıktı yani demek istediğim 1 ay falan sabret

Nasıl spor? Ben öyle body falan değil. Sırf zayıflamaya yönelik. Kardiyo vs işte.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.