Şimdi Ara

188k ------------> 208k?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ea da bu kadar sarkar mı ? son tahminleri alalım. saygılarımla

• benimde 156k geçen seneye göre bu yıl 175k falan diyorum. Seninde 188k---> 200k veya 205k olur diyorum hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45D1DBC07 -- 26 Temmuz 2020; 17:4:40 >
  • İnşallah ikimiz de yanılmayız. Umut fakirin ekmeği...
  • say mısınız hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hermeno34 kullanıcısına yanıt
    tm hocam
  • Hocam sizin netler nasıldı Tyt , Ayt tabii bu sıralama aralığında Obp faktörüde çok önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömer_Hukuk Ö kullanıcısına yanıt
    55 tyt 33 ayt obp 85 hocam iyi değil ama idare eder
  • Hocam benim de bu civarlarda forum ahalisine kalırsa geçen seneye göre 140-150k gelen netlerimiz 230-250’den daha iyi gelmeyecek tabii çoğu troll olsa da Mat-2 ve Edb’ın kolay olması düşündürüyor. Geçen yıl 193 yapıp bir netle hukuk barajını kaçırmıştım bu sene de imkansız görünüyor. Esasen ilk başta yer alan sonra 2018’de sınava 1 ay kala değiştirilen her ik Sos1 ve Mat2’den 0.5 net kuralı kalkmasa idi Sos-1 çözmeyen binlerce Sayısal öğrencisi önümüzde yığılma yapmazdı. Nitekim bu sistem de Sos1 çözmeden Ea puanı ve sıralaması hesaplanıyor. Tyt’de 65-70+ ve Mat2’de 30+ yapan Mf’lerin birçoğu 125’lik baraj sıralamasına dahil oluyor hele bu sene Mat-2’nin kolay olması EA’da yığılmaları hayli arttıracak. Ne olursa biz TM’lere oluyor oysaki ne güzeldi Ygs-Lys sistemindeki puan türleri olsaydı hiç olmazsa Sos1 0.5 net şartı olsaydı ne güzel olurdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer_Hukuk -- 26 Temmuz 2020; 18:2:2 >
  • 220 den asagi beklemeyin

olsun dostum sonuçta önümüze geçen sayisallarin yüzde 85 90i falan tmden tercih yapmicak. Ben 180k civarı bi sıralama gelirse 140k 150k civarı bi siralamadan başlayarak yazicam sonuçta önümüzdeki tam kaç tane sayısal var bilemeyiz hatta 140k çok bile bazıları 100k 120k dan başlat diyorlar hayırlısı olsun

• Mühim mesele geçmemeleri değil bölüm barajı olan bölümlerde önümüzde yığılma oluşturmaları ve bizleri baraj dışı bırakmaları. Bu sebeple sıralaman 160k gelse bile baraj 125k olduğu ive bunların yarısının Mf’den oluştuğu için tercih vermemen. Asıl problem de burada ve Homojen sıralamaların olması

doğru diyorsun dostum baraj olayı sıkıntılı ben ybs istediğim için öyle bi baraj sıkıntım yok ama hak yeniyor burada doğru söylüyorsun genisletilse keşke barajlar

• 155kya 175k gelebilir tmde

• Metuid M kullanıcısına yanıt
    188e kaç gelir hocam ?
    dediğin orantıyla 213k oluyor.
  • Fenoksietanol kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 215k yapıyor ben yüzde 10-15kotu geleceğini düşünerek böyle bir tahmin yaptim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.