Şimdi Ara

187.5x63x63 cm'e buzdolabı önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    Istanbul'da bir ev tuttuk 1+1. Herşey ankastre ancak buzdolabı doğal olarak yok. Başlıkta da verdiğim gibi 187.5x63x63cm ölçülerinde garip bir alan ayırmışlar. Mevcut buzdolabım uymuyor. Yeni bir tane almak zorundayım. Sizlerden buzdolabı önerisi isteyeceğim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu ölçüye uygun Electrolux EN3450COX modelini önerebilirim. Çift soğutma sistemli olduğundan nemi muhafaza edip sebze ve meyveleri daha uzun süre saklıyor. Alttan donduruculu olduğundan kullanımı pratik. Bir de hacim olarak ölçülerine göre iç büyüklüğü iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62

    Bu ölçüye uygun Electrolux EN3450COX modelini önerebilirim. Çift soğutma sistemli olduğundan nemi muhafaza edip sebze ve meyveleri daha uzun süre saklıyor. Alttan donduruculu olduğundan kullanımı pratik. Bir de hacim olarak ölçülerine göre iç büyüklüğü iyi.

    Can bey öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Önerinizi dikkate alacağım.
    Bunun dışında mesajımda bahsetmeyi unutmuşum, benim bütçem aslın 1000-1200tl arasındaydı. Sizin önerdiğiniz ürün zannedersem 1500tlye yakın. Bu fiyat farkını vermeye değer mi? Hızlı bir araştırma sonra Arçelik 5007 gibi veya Bosch, Siemens hatta Electrolux'un diğer modelleri de var. Başka bütçem dahilinde önereceğiniz olur mu yoksa mevcut önerdiğiniz modelin en ucuzunu bulmaya mı çalışayım?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.