Şimdi Ara

184 cm boy kısaymış beyler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Saçlarım uzundu 3 gün önce kazıttım. Hazır kafa sıfırken bir de boyumu ölçeyim dedim saçlı hâlime göre 1 cm kısalma var yani daha doğrusu salt boyum 184 cm. Normalde ayakkabının topuğu ve saçtan dolayı boyum 190 cm civarında olduğundan boyumu belli etmiyorum. Zaten bizim memlekette herkes boyunu 5-10 cm uzun söylediğinden kimse inanmıyor. Yok yav sen 190 varsın ben bile 185 cm boyundayım laflarına maruz kalıyorum. Bunu diyen adamlar da burun hizama geliyor o ayrı mesele. Neyse geçen birkaç kız arkadaşla konusu açıldı 185 cm olduğumu söyledim hepsi eh işte falan demeye başladı. Beğenemedin mi diye sorduğumda erkek dediğin 190 cm olur dediler. Dedim çok özür dilerim. Oğlum bunlar kendini ne sanıyor lan hahahhahsjh. Bunlar kafalarında bir erkek modeli oturtmuş 190 cm boyunda, yakışıklı, zengin, zeki falan filan. Hani böyle değilsen bunların gözünde evlenmeye hatta sokağa çıkmaya hakkın yok. Resmen boyumla pazarlık ediyorum. 185 cm aşağısı kardeşlerim akıl sağlığınız için yabancı hanımlara yönelin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Hollanda'dan bahsediyorsak evet, orta boylu hatta ortanın altı biraz kısa sayılabilir. Utanmasalar aletin enini boyunu da soracaklar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 8 Kasım 2020; 17:22:3 >
  • Yok usta 22 yaşındayım benim akranlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Erkeğin boyu 1.84+ olsun, kaslı olsun, şöyle olsun böyle olsun diyen kızların 1.50 boylarında, bakımsız ve hayatında spor yapmamış olması kadar ironik bir şey yok :D fazlasıyla pozitif ayrımcılık var.

  • 1.50 boyu vardır goguslerıne kadar cektıgı kotuyla g.tü vardır sanıyodur kesın bahsettıgın kız FSM kadar gıren cıkan olduktan sonrada yuzune bakmadıgı tıplerın pesınden gıderler beynı var ama orayala USB baglantısı olmayan model bunlar :D Bole konuları goruncede aklıma hep Zamanında bı kız vardı banada ole demıstı ya kusura bakma ama senden daha ıyılerı var cevremde dıye tabı o zamanlar popı muhabbetı vardı kafelerde ucuyolar nıkon makınelerle pozlar falan sonra bı cocuga asık oldu asla tıp konusunda kımseyı yadırgamam ama madem bıgun bole bıseye evet dıcektın bana nıye o lafı ettın.Zamanında kafelerden baska yerde bulusmayan kız suan o cocukla parkta oturuyo falan :D

  • Dünya üzerinde başka hangi ülkede kadınlar 190 boy, araba olmazsa olmaz diye kendisini şartlıyordur acaba. Sosyal medya ve tv dizileri bizim kızlar üzerinde aşırı etkili oluyor 10 tane fake kız hesabı açıp biraz takipçi kastıktan sonra 1.50 erkek güzellemesi yapılsın bu sefer 1.50 altı olmazsa olmaz diye dolanırlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Erkek dediğin 180cm aşağısı olmaz diyene denk gelmiştimde 190 olmalı diyene denk gelmemiştim. Bunu diyen kızın boyu 180 falan olmalı. 155 ise ayağımın altında ezerdim onu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatta herkesin bir alıcısı vardır ve bir kadınla evleneceksiniz ve ondan çocuğunuz olacak. Çevrenizdeki 10 kadın sen bana göre değilsin dese ne fark edecek? Herkesi etkilemeye çalışmak yerine o bir kişiyi bulmaya çalışın

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.