Merhaba, elimdeki leovo yoga eskidi ve bana iyi dayandı. Keşke toshiba sony laptop pazarından çekilmeseydi işim daha kolay olurdu. MacOs’a alışamadığımdan macbook istemem dışında (eşimde yeni macbook pro var) tercihimi sınırlandıracak bir marka saplantım yok. Taşınabilir, pili jet gibi tükenmeyen, kaliteli ses çıkışı olan, oled ya da mini led ekranlı 15-16 inç ekran kartı en aşağı 5070ti ya da 4090 olan ve kasasısın en azından dışı metal olan laptop önerilerinize açığım. Ayrıca bellek 64 yerine 32 almam beni beş yıl darboğaza sokar mı bilgi almak isterim. Takribi üst limitim 180-190 bin bandındadır. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
180bin’e kadar hafif oled oyuncu laptop tavsiyesi

-
-
O kadar bütçeye çıkmana gerek yok cikacaksan 5090 ekran kartı modelli alabilirsiniz bu işinizi görecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Razer Blade 16 serisinin rtx 4090 ekran kartlısını ya da TR pazarında henüz yok AMD işlemcili 5090 (şahsen tercih etmem Intel alırım) düşünebilirsin.
-
Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Lenovo yoga pro 9i aura edition için beklemeye değer mi yoksa asus zephyrus ondan daha kaliteli midir?
O modelin 5080 kartlı olani çıkmayacak diye biliyorum. Laptop incelemerlerine bakin ona göre karar verin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 21 Mayıs 2025; 21:49:34 >
Zephyrus alındı, görüşleriniz için teşekkürler.
Bunuda önerebilirdim size 5090 ekran karti olmasına rağmen Asus dan daha uygun.
Lakin Asusun kasası daha kaliteli ve pil ömrü daha iyi ve daha hafif güle güle kullanın son derece güçlü donanımına rağmen ince,kaliteli kasası ve güçlü soğutması olan bir laptop aldiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 23 Mayıs 2025; 14:9:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkür ederim. O modelin oled ekranı olanını (B8SK8EA) düşünmüştüm ancak taşınabilirlik, ses ve malzme kalitesinden ötürü elemiştim.Bu arada dün akşam sipariş ettiğim ürün az önce elime ulaştı. Foruma deneyimlerimi aktarırım.
Hocam naptınız? şöyle bir sey buldum.
Buda baya övülüyor hatta hp omen max ve Asus rog zyrpus dan daha stabil çalışıyor diyen var. Eğer cihazınızdan memnun kalmadiysaniz iade edip bunu alabilirsiniz. Asusun kasası ince olduğu için Lenevo nin soğutması daha iyi olacaktır ve numpadi mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 25 Mayıs 2025; 4:11:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X