Şimdi Ara

1800TL ye Kamerası güzel Android telefon tavsiyesi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kamerası güzel yani optik odaklama ve görüntü sabitleme (video çekiminde) olan ve ekran boyutu mininmum 5.5" hızı malum bu fiyata göre güzel olacak telefon tavsiyesi istiyorum. Samsung C9 Pro almayı düşünüyordum. Onun kamera hariç herşey mükemmel ama bana da en önemli şey kamera. LG G4 kullandım daha önce çok güzel ama kronik sorunlu, LG almam hayatta :) Tavsiyelerinizi bekliyorum. maksimum 1800TL olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MGES38 -- 31 Mart 2017; 17:3:51 >

• Kamera konusunda sony z5 veya p9 ith. Alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei p9.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim değerli cevaplarınız için. An itibariyle şu 4 telefon arasındayım.

http://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/30523-52006-57478-61961/huawei-mate-8_samsung-galaxy-c7_huawei-p9-eva-l19_samsung-galaxy-c9-pro/

C7 1300TL iken diğerleri yaklaşık 1700TL. Şimdi benim için önemli olan 2 etken kamera ve ekran boyutu. Dolayısıyla Mate 8 de ikisi de var sanrıım ama P9 ile karşılaştırıldığında nasıl acaba? Yani P9 un kamerası Mate 8 e göre daha iyi sanrıım. Ekranı görmezden gelmemi sağlar mı acaba? C7 kullandım en son, güzel telefon, 5.7" tam istediğim boyut ama kamera yetersiz, çok kötü. O yüzden iade ettim. C9 Pro almanın da pek bir anlamı yok sanrıım. Yani kısaca Mate 8 ile P9 arasında kaldım :( Mate 8 in 64GB lık modeli pek yok Türkiyede sanrıım.

• MGES38 kullanıcısına yanıt
    Mate 8 pek Türkiye de tutulmadı hocam Huawei alan ve kullanan adam aldı kullandı onun dışında bayağı bir sönük kaldı P9 daha iyi bir cihaz bana göre Leica ile yapılan kamera modülünden sonra ve gerek ebat olarak P9 u önerebilirim aslında C9 Pro da benim aklımı karıştıran bir cihaz 6 GB ram Snapdragon 653 iyi bir cihaza benziyor fakat hem 6 inç hemde ithalat garantili olması düşündürüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi aynen. Mesela n11 de Mate 8 ilanı 2 adet iken Samsung C9 102 tane şu an ;) Samsung'un genel sıkıntısı kamera onun dışında pek fark göremiyorum. İthalatçı garantili olması sıkıntı değil aslında, herhangi bir sorun olduğunda hemen servise gönderip yasal haklarımızı aradıkça farkeden birşey yok. Geri Telpa da 3 günde yapılan arızanın aynısı Delta'da 20 günde yapılıyor ama artık ona da katlanmak gerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.