Şimdi Ara

1800 LİRAYA PANASONİC P42G15E Mİ YOKSA LG50PQ6000 Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar; ben oto forumundanım o rada da bazen aynı soru onlarca kez soruluyor en azından daha önce sorulmuş bir soryuya link veriyoruz soran kişye faydası olsun diye. umarım burada da hala sabrı tükenmemiş arkadaşlar mevcuttur:)

teknosa da panasoniv tx-p42g15 panasonic garantili olarak 1800 liraya düşmüş durumda 10 taksit.

tv genel olarak ; plasma,600 sub taramalı, full hd, dahili hd uydu alıcılı, dnla destekli, divx jpeg gösterebilen, panasonicin son plasma teknolojisi olan neopdp ye sahip ortalamanın üzerinde bir tv.

sorum şu olacak 3-4 metreden izlenmesi kaydı ile.

1800 liraya bu cihazmı alınmalı ( ben yavaş yavaş kendmi ikna ettim ama az daha desteğe ihtiyacım var)

yoksa gene 1800 liraya istanbul bilişimden lg 50pq6000 mi alınmalı ( biliyorum arada teknoloji farkı çok büyük, lg hd ready, dahili uydu alıcısı yok, 600 hz ama aslında 50 hz , garatinin ne kadar garanti olduğu tartışmalı vb vb vb)

yani soru büyüklük mü? yoksa teknolojimi.

3-4 metreden 42 de oldukça tatminkar olacaktır kanımca.

şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.

hayırlı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 31 Mart 2010; 15:09:35 >

• Dostum çok beğenilen bir ürün...

Sürekli aynı görüntünün ekranda taşınması ile Görüntü Kazınması sorunu ve parlaklık sorunu hariç bir problemi yok.

SD yayınlarda en başarılı tercihlerden biri olarak lanse ediliyor...

42" için 3.6m izleme mesafesi ideal, 2099TL ile bir ara kapıştılar diye biliyorum...

Hafif kaytarmışsın ama forumu P42G15E diye aradığında bir çok paylaşım olduğunu göreceksin ..

50pq6000 Hakkında bir bilgim yok üzgünüm...

3-4 aydan araba için kapını çalacağım bana borcun olsun diye yazayım istedim...

Umarım ihtiyaç duyduğun ürünü hayırlısıyla edinir güle güle kullanırsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 31 Mart 2010; 15:33:38 >

• Ben de plazma lcd arasında tercih yaptığım esnada plazmada tercihim g15 idi lcd ye karar verdiğim için vazgeçtim. Teknosada detaylı olmasa da inceleme fırsatım oldu f/p olarak alınabilecek en iyi panellerden biri
  • @tasshelhoff
    Hayatımda tek seferde harcadığım 2. büyük paraya plazma aldım. Panasonic 42G15E (1799/10)
    1.si Colt'tu; Allah'a şükür 4 yıldır hiç pişman olmadım. 2. de 42G15e hiç pişman olunabilecek gibi bir plazma değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARlŞ -- 31 Mart 2010; 16:45:36 >

bende kısmet ise alacağım.

tv de yok yok.

arkasındaki uydu alıcının bildiğimiz uydu alıcıdan farkı yok sanırım.

peki bu uydu alıcının tv out özelliği varmı? yani söz gelimi bir dvd recordere çıkış verebiliyormu?

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 31 Mart 2010; 17:07:58 >

Orijinalden alıntı: T-una

Dostum çok beğenilen bir ürün...

Sürekli aynı görüntünün ekranda taşınması ile Görüntü Kazınması sorunu ve parlaklık sorunu hariç bir problemi yok.

SD yayınlarda en başarılı tercihlerden biri olarak lanse ediliyor...

42" için 3.6m izleme mesafesi ideal, 2099TL ile bir ara kapıştılar diye biliyorum...

Hafif kaytarmışsın ama forumu P42G15E diye aradığında bir çok paylaşım olduğunu göreceksin ..

50pq6000 Hakkında bir bilgim yok üzgünüm...

3-4 aydan araba için kapını çalacağım bana borcun olsun diye yazayım istedim...

Umarım ihtiyaç duyduğun ürünü hayırlısıyla edinir güle güle kullanırsın...

ne demek mitsubishi hakkında her tür soruyu sorabilirsiniz.

teşekkürler ilginize.

• arkadaşlar 1800tl ye hangi teknosada var?
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

teşekkürler arkadaşlar.

bende kısmet ise alacağım.

tv de yok yok.

arkasındaki uydu alıcının bildiğimiz uydu alıcıdan farkı yok sanırım.

peki bu uydu alıcının tv out özelliği varmı? yani söz gelimi bir dvd recordere çıkış verebiliyormu?

hayırlı günler.

Bildiğimiz HD uydu alıcısı gibi, modüllü üyelikle Dsmart da seyredilebilir.
    Scart ve HDMI dan çıkış alınabiliyor.
     1800 LİRAYA PANASONİC P42G15E Mİ YOKSA LG50PQ6000 Mİ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.