Şimdi Ara

180 BİN TL CİVARI SEDAN DİZEL ARAÇ ÖNERİSİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bmw 3 serisi düşünüyorduk 2 sene sonra kasasını değiştireceği için artık düşünmüyoruz. yoksa test sürüşlerine felan çıkıldı parada anlaşıldı ama kasası değişicek.

audi a4 yeni kasasına baktık aşırı abez fiyatları var. satış temsilcisi aralık ayına doğru ucuzlucak yeni çıktığı için fiyatlar bu seviyede dedi.

c200d bayide incelendi ama test sürüşüne çıkamadık pazar günü saat 4 de bayimi kapanır? bu arabanın performansını merak ediyorum yardımcı olabilcek varsa sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ara-otomotivden-2015-c200-d-amg-7g-tronic-bluetec-amg-242210448/detay

bu araç boş bir araçmı yoksa doluluğu tatmin edermi.

• Bu kadar paran varsa gider tek tek incelersin araçları, test sürüşlerine çıkar inciğini cinciğine bakarsın. Buradaki liselilerin önerileri ile araç almazsın umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M. K. ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

Bu kadar paran varsa gider tek tek incelersin araçları, test sürüşlerine çıkar inciğini cinciğine bakarsın. Buradaki liselilerin önerileri ile araç almazsın umarım.

konuyu okuyunca tam aklıma gelen cevabı yazmışsınız hocam

• _____________________________

• öncelikle benzinli mi yoksa dizel mi onu anlayamadım ama a4 benim beğendiğim bir model. benzinli istersen neredeyse fulle yakın bir araç alabilirsin 180 bin TL. yok dşzel dersen 192 bin liste fiyatı indirimle onuda alabilirsin. abest dediğin fiyatlar hangisi bilemiyorum. ayrıca 2 yıl sonra değişecek dediğin bmw kasa değişsede değişmesede alınır. şuan piyasada firmalar neredeyse 5 yılda bir kasa değiştiriyor. hani 5 ay desen tamamda 2 yıl demek gerçekten uzun zaman demek...

Tamam böyle konulara açabilirsin ama o fiyatlarda gezdiğin araçları bir kere bile bayiye gidip donanım, motor, şanzıman seçeneklerine bakmıyor musun ?

Bu forumda deneyimli tecrübeli insan sayısı çok az, genelde yaşları küçük araba meraklısı insan sayısı fazla...O sebeple bu forumdan beklentin nedir merak ettim ?

Ayni sekilde 1.6 dci c180 gereksiz pahali emre.Ben olsam o paraya acirim

320d kasa degistirecek.

Ben olsam babami benzinliye ikna ederdim.
    E serisi ya da 520 i alirdim.

Ikna olmazsa,2. El a5 olabilir,177 hp.

A6 olabilir,belki 520d

Benim tercihim 2. El a5 olurdu

Edit:320 dizelin kasa degisimi olayini siz dediniz diye yazdim,yoksa ben dert etmezdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResenHareketEdenSAVCI -- 28 Mart 2016; 14:20:49 >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

Bu kadar paran varsa gider tek tek incelersin araçları, test sürüşlerine çıkar inciğini cinciğine bakarsın. Buradaki liselilerin önerileri ile araç almazsın umarım.

merhaba hocam öncelikle yaklaşık 1 aydır haftasonları babamla inceliyoruz benimde yaşım 18 bu arada.

bence herkesin fikirleri önemli akıl yaşta değil baştadır saygılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Hocam 2 ay önce 100 binlik arabayı yarın almaya gidiyoruz diye konu açmışsın, bugün 180 binlik araba soruyorsun.

Tamam böyle konulara açabilirsin ama o fiyatlarda gezdiğin araçları bir kere bile bayiye gidip donanım, motor, şanzıman seçeneklerine bakmıyor musun ?

Bu forumda deneyimli tecrübeli insan sayısı çok az, genelde yaşları küçük araba meraklısı insan sayısı fazla...O sebeple bu forumdan beklentin nedir merak ettim ?

merhaba hocam öncelikle evet 2 ay önce öyle bir konu açtım.

şimdi hocam iş gereği biraz prestij gerekiyor. yıllarca babam ev arsa gibi şeyler alarak birikim yaptı şimdi yaşı 55 yaklaştığı için artık güzel bir arabaya bineyim diyor. yaklaşık 2 senede rahat rahat bu arabanın parasını ödücek. onun için bu 3 büyük firma arasında kararsız kaldık. şimdi siz yıllarca çalışsanız mal mülk alsanız aylık 15 20 arası kazancınız olsa güzel bir arabaya binmek istemezmisiniz ?

evet yaklaşık 1 aydır audi bmw mercedes bayilerini geziyoruz.

bu forumdan beklentim c200d amg alındığında konfor bakımından ne gibi paketler eklenebilir gibi mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: isAudi_52

A4 alma kesinlikle.
    Cok sevmeme ragmen karsiyim,2.0 150 bg olani 2014 de cc ile beraber 127.500 e almistik simdi 190 falan istiyorlar cok fazla.

Ayni sekilde 1.6 dci c180 gereksiz pahali emre.Ben olsam o paraya acirim

320d kasa degistirecek.

Ben olsam babami benzinliye ikna ederdim.
    E serisi ya da 520 i alirdim.

Ikna olmazsa,2. El a5 olabilir,177 hp.

A6 olabilir,belki 520d

Benim tercihim 2. El a5 olurdu

Edit:320 dizelin kasa degisimi olayini siz dediniz diye yazdim,yoksa ben dert etmezdim

isa şimdi baktım a5'e güzel aklıma yazdım acaba bunun kasası nezaman değişicek.

ya babam araba alıp satma işini sevmez aldımı en az 5 yıl biner şimdi arabayı alıp 2 sene sonra eski kasa olması insanın canını sıkar.

• _____________________________

• C180 alın yada 320 i benzinliler daha ucuz ve mercedeste dizel farkı çok fazla, c180 alıp doldurucaksın yada 320i alıp doldurucaksın, şuan alıcağın bir çok araç 2-3 seneye zaten kasa değiştirir, ki bmw grçen sene sonlarına doğru makyaj yedi.

Bu mesaja eklenen görseller:

180 BİN TL CİVARI SEDAN DİZEL ARAÇ ÖNERİSİ ?

180'e çok rahat makyajlı 190'lık 320d bulursunuz.Sahibinden.com'da Kocaeli bayisinde vardı Türkiye paketli.Bahsettiğiniz arabaların hepsini gömer.

• babana söyle süperb baksın 50 binde fazladan cebinde kalır...... oturaklı, ağırbaşlı gayet güzel araç.. ha dersen ki ben arada kaçırırım aracı, arabayla sahil turu, kız tavlama, hava atma turları yaparım o zaman mercedes, bmw harici senin işini görmez....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thormentor -- 28 Mart 2016; 15:03:07 >

Orijinalden alıntı: EmreKaanYksl

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Hocam 2 ay önce 100 binlik arabayı yarın almaya gidiyoruz diye konu açmışsın, bugün 180 binlik araba soruyorsun.

merhaba hocam öncelikle evet 2 ay önce öyle bir konu açtım.

şimdi hocam iş gereği biraz prestij gerekiyor. yıllarca babam ev arsa gibi şeyler alarak birikim yaptı şimdi yaşı 55 yaklaştığı için artık güzel bir arabaya bineyim diyor. yaklaşık 2 senede rahat rahat bu arabanın parasını ödücek. onun için bu 3 büyük firma arasında kararsız kaldık. şimdi siz yıllarca çalışsanız mal mülk alsanız aylık 15 20 arası kazancınız olsa güzel bir arabaya binmek istemezmisiniz ?

evet yaklaşık 1 aydır audi bmw mercedes bayilerini geziyoruz.

bu forumdan beklentim c200d amg alındığında konfor bakımından ne gibi paketler eklenebilir gibi mesela.

Bak güzel kardeşim, çok iyi yapıyorsunuz. Allah dahada güzellerine bindirmeyi nasip etsin...Akıl yaşta elbette değildir fakat tecrübe ve deneyim zamanla kazanılır. Ben sana buraya araçların teknik verileriyle öyle aldatmacalar yaparım ki o arabadan soğursun, yada tam tersini yaparım.

O yüzden mercedes, bmw ve audi forumlarında takılmanı araçları oralarda daha iyi tanıyacağını düşünüyorum. Benim şahsi aracım b8 passat ve bu forumda passat için konu açsaydım beni taşlayanlar çok olurdu. Fakat passat ın forumlarını gezdim, hem sorunlarını hemde makul donanım paketine karar verdim ve son olarak test sürüşü ve bayilerdeki deneyim ile aldım.

Aynı şekilde babamda 520d var, ondan önce de bmw araçlar kullanmasına rağmen neredeyse aracı yeniden tanıyıp araştırıp bakıp aldık. Demek istediğim bu forum belki arada dipnot kıvamında bir şeyler katabilir sana fakat, bu araçların kullanıcılarının takıldığı forumlara bak ve oradaki görüşlerle arabayı tanı, onlar fikir sahibi olmanı sağlar. Sonra bayilerden test sürüşü talep et, genelde bayiler aracı satmadan önce teklif etme durumu vardır fakat es geçerler uğraşmamak adına siz kesinlikle talep edin... Zaten müşteri memnuniyeti için geri dönüşlerde sorarlar test sürüşü talep edildi mi diye :)

Uzun lafın kısası madem bu kadar alıcı bir gözle bakıyorsun, araçları test et bayiye gidip aracın içine oturmaktan ibaret bakma olaya

• c200 çok güzelmiş tasarım olarak ama 136 hp bence çok zayıf, mercedesin 7 ileri lanzımanı da bmw ye oranla biraz ağır. performans olarak tatmin etmez.

Ben olsaydım kesinlikle bmw 320d alırdım, hem tasarım hem performans olarak çok iyi, 2 sene sonra kasa değişsin ne olucak böyle şeyi dert etmeye deymez hem radikal bir değişiklik yapacaklarını zannetmiyorum.
    2. el m paket dolu 320d almanı önerirdim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.