Şimdi Ara

180.000-TL Civari Arac Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar. Bu rakamalara arac almak hic icimden gelmesede 1 yil sonra ev alma isine girecegimden kredi odemesi yuzunden araba almam mumkun olmayacak. Onumdeki 1 yilda kira-kredi gibi bir derdim olmayacagindan hali hazirda da aracim olmadigindan 0 yada 1-2 yasinda bir arac almak niyetindeyim.

    Daha cok esim kullanacagindan cok buyuk bir arac dusunmuyorum, bir de uzun yillar kullanacagiz gibi gozuktugunden dolu bir arac bakiyorum. Bu son faiz indirimi sonrasi araclara bakayim dedim (yine fiyatlari gorunce icim acidi) en mantikli civic geldi (1 yasinda ikinci el de olabilir). Alternatif olarak da ikinci el 3008 mantikli geldi. Dizel benzinli gibi bir takintim yok.

    Dedigim gibi belli ki uzun yillar kullanacagiz o yuzden keyif alabilecegimiz iyi bir arac olsun diyoruz. Farkli alternatif onerebilecek olan var mi cunku 2 yildir yurtdisinda oldugumdan hic takip etmedim piyasayi. Simdiden herkese tesekkurler.



  • Ateca öneririm şiddetle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şimdi ne istediğiniz önemli büyük bi araç istemem demişsiniz ama 3008 gayet büyük bi araç ayrıca elinizde ki paraya ikinci el değil sıfır civic de alınır otomatik mi manuel mi hangi segment araç olucak gibi şeyleri yazarsanız yardımcı olmaya çalışalım yoksa elinizdeki parayla bir sürü araç sayılabilir
    Ayrıca yurtdışı ile burası hiç bir değil maalesef burda 130 a clio satılıyor maalesef piyasa bu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haksızlığa gelemeyen adam -- 1 Ekim 2019; 12:33:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dogru soyluyorsunuz eksik belirtmisim. Otomatik dusunuyoruz. 3008 cok buyuk degil diye dusundum bilemiyorum. Egitim amaciyla ABD`deyiz burada eski bir Mazda cx-9 vardi onunla kiyaslamis olabilirim kafamda.

    0 icin baktim Civic`e bu faiz kampanyasi sonra ama dedigim gibi 1-2 yasinda arac da olabilir. Faiz kampanyasindan yararlanmak sart degil bu arada. Sadece muhtemelen en az 8 yil binecegimiz bir arac olacagindan sadece yeni olsun bu sure zarfinda elimizde kalmasin istiyorum.
  • Uzun yıllar bineceğiz demişsiniz.Benzin dizel farketmez diyorsanız s60 t3 advance öneririm.Gayet dolu ve modelli bir araç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.