< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St.claus -- 18 Ocak 2018; 20:24:15 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St.claus -- 18 Ocak 2018; 20:24:15 > |
Helal olsun takdir ettim
Bu yaşta başkası yumurtalıklarıyla oynarken sen işe atılıp yumurtadan para kazanıyorsun tebrikler ![]() |
Tanesi 16 dan 18 haftalıkken aldım
12 sini 10 a satıyorum. Orta ve yüksek gelirli kesime hitap ediyor daha çok. Kümes İzmir Kemalpaşada Bakımını arkadaşın babası ilgileniyor. 600 lira yem 100 lira talaş ve vitamin parası var aylık. Ayda 3600-4000 yumurtda arası çıkıyor. Tavuklar Lohman Brown. |
Bu benim için bedava bi tecrübe. Kaybetsem 5bin liram yanar. İnsanlar 5bin liraya telefon alıyor. Ben iş kurmayı seçtim. Ayrıca şuanda yetiştiremiyoruz yumurta. Yinede iyi dilekleriniz için teşekkürler.
|
Helal olsun kanka.
|
Bir yandan üniversite okudum işsizim diyen boş insanlar
Bir yandan da kendi işini yumurtadan kuran sen. Helal olsun dostum ben 22 yim sen 18 takdir ettim. Burda forumdan çıkmayan, kendilerini eleştirince de bloklayan insanlar yerine senin gibilerin karşımıza çıkması çok güzel. Allah bereket versin bereketine bereket katsın :) |
İnşaallah gelişerek ilerlemeye devam edersiniz. Tebrik ederim.
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|