Şimdi Ara

18 Yaş Altı Kredi Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben 15 yaşındayım.Kredi kartı almak istiyorum.Aslında kullanım amacım İnternetten alışveriş olacak.EFT ve PayPal kullanmak istiyorum.Vakıfbank banka kartı çıkartmıştım fakat onunla olmuyor.Sanal kart denilen bir şey varmış.Sizce hangi bankadan hangi kartı almalıyım öneriniz nedir?

iPhone 13 Pro Max / 256 GB Sierra
  • garanti ExtraGenç kesinlikle bn bayadır kullanıyorum öğrenci için cok güzel..
    extragenç banka kartını alıyorsun internet bankacılığı ile sanal kart alıyorsun kendine paran kadar harcıyorsun... kredi kartına simdiden bulaşma bnce garanti extra genç güzeldir.
  • garanti extra genç iyide 1. yıl kart aidatı 5 lira iken 2. yıl 30 liraya çıkıyor
  • Teşekkür ederim.Merak etmeyin kredi kartı zaten kullanmak istemiyorumda ya zaten bir sürü çalıştığımızı banka var fakat ben bilgi almak istedim.Zaten o kredi kartını kullanan cahil çocuklardan değilim :) Ama dediğim gibi kredi kartı tarzı değilde içine yüklediğim kadar kullanmak istiyorum o şekilde.Garantiye bakacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woozie -- 16 Kasım 2012; 20:35:47 >

• Yalnız ben 15 yaşındayım.Extra genç 18-23 yaş arası kişiler içinmiş.

• Sımdı al yasın tutuyodur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.