Şimdi Ara

18 yaş altı burun ameliyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba herkese. 5 yıl önce bayır yolda düşmüştüm. Burnum eğrilmişti. O günden beri özgüven diye bir şey yok bende. Dış görünüşü geçtim hayatımı bitirdi. Tek delikten nefes alabiliyorum. Diğer delik işlevsiz. Grip olduğum da ne olduğunu siz düşünün. Şimdi ben özel hastane de doktora gitsem, yalvarsam yakarsam beni ameliyat eder mi? Estetikten bahsetmiyorum burnumda eğrilik var ve bunu düzeltmek istiyorum. İleride tekrardan ameliyatlık durum olursa tekrardan olurum o sorun değil, ancak şuan kesinlikle olmak istiyorum. Bu durum hakkında görüşü yada bilgisi olan var mı?

• Kemik gelisimin bittigi an ameliyat olabilirsin illa 18 diye bir sey yok bu 16 da olabilir, ben 17 yasinda olmustum mesela. Bu arada seni anliyorum cok zor gercekten ol kurtul. Yasin kac ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet hastanesiyse 18 olmadan yapmıyorlar istersen gelisimini dogarken tamamla yinede o yaş 18e basacak

• Hocam Çorlu'da olsaydınız doktor ismi verebilirdim kendisi beni hiç bir uyarıda bulunmadan 16 yaşımda direkt ameliyat edicekti.Evrakları 1 saat ara ile tamamlayamadım araya haftasonu tatili girdi ve kendisi diğer hafta yıllık izine çıktı.Farklı bir doktora gittim 18 yaşından önce yapmayacağını söyledi.

Şuan yaş 18 oldu fakat ben yaptırmak istemiyorum.
  • Seninki sağlık ile ilgili bu yüzden olmalısın. Benim 3 kuzenim sırf şeklini beğenmedigi için ameliyat oldu. Bir tanesininki şişti falan daha kötü oldu tekrar ameliyata girdi. Sana tavsiyem iyi bir yerde ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkantuncer

quote:

Orijinalden alıntı: Fakirİnsan

Devlet hastanesiyse 18 olmadan yapmıyorlar istersen gelisimini dogarken tamamla yinede o yaş 18e basacak

17 ye bastıktan 2ay sonra oldum antalya da devlet hastanesinde.
     18 yaş altı burun ameliyatı

Allah rahmet eylesin hocam

• Ben 17 yaşımda 2 defa oldum devlette ilkinde lokal değil tamamen uyuttular hiç hissetmedim ancak ameliyattan hemen sonra taktıkları tamponlar insana cinnet geçirtiyor 3 gün burnunda kalıyor 10 15 cm uzunluğunda tamponlar uyuyamıyorsun yemek yiyemiyorsun her çiğnediğinde tamponlar dayanılmaz acı veriyor , 2. Ameliyat birkaç ay sonra oldu bu sefer eti radyofrekans ile erittiler ilkinde kıkırdaklarda sorun vardı lokal anestezi yaptılar uyuşturmak için iğneyi burun etine vurdu ta en dibine hayatımda Yaşadığım en büyük acıydı sonra yaktı etleri bu sefer tampon takmadılar aynı gün taburcu oldum . Benim burun yamuktu kıkırdaklar çökmüştü ve et şişiği vardı tek delikten nefes alıyordum ameliyatlardan sonra burnum hala yamuk bu normal çünkü estetik olmadım ama şu an her iki burun deliğinden de rahat nefes alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Seninki sağlık ile ilgili bu yüzden olmalısın. Benim 3 kuzenim sırf şeklini beğenmedigi için ameliyat oldu. Bir tanesininki şişti falan daha kötü oldu tekrar ameliyata girdi. Sana tavsiyem iyi bir yerde ol.

Trabzonda özel medical parkta uzman doktora olmayı düşünüyorum. Yaş 16 olabilir miyim sizce. Çatlak var burnumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: İplenemeyen Adam

quote:

Seninki sağlık ile ilgili bu yüzden olmalısın. Benim 3 kuzenim sırf şeklini beğenmedigi için ameliyat oldu. Bir tanesininki şişti falan daha kötü oldu tekrar ameliyata girdi. Sana tavsiyem iyi bir yerde ol.

Trabzonda özel medical parkta uzman doktora olmayı düşünüyorum. Yaş 16 olabilir miyim sizce. Çatlak var burnumda.

Gelişimin tamamlandıktan sonra olmak zorunda ameliyat. Bunun testi vs. var mı bilmiyorum ancak doktora bir danış. En iyi bilgiyi o verir. Allah yardım etsin umarım istediğin gibi bir burna kavuşursun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İplenemeyen Adam

quote:

Gelişimin tamamlandıktan sonra olmak zorunda ameliyat. Bunun testi vs. var mı bilmiyorum ancak doktora bir danış. En iyi bilgiyi o verir. Allah yardım etsin umarım istediğin gibi bir burna kavuşursun

Teşekkür ediyorum her şey için. İyi akşamlar :)

• kırık varsa sıkıntı yok yapıyorlar keyfi yapmıyorlar diye biliyorum
  • Valla zor iş ya Allah kolaylık versin
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.