Şimdi Ara

18 seçim kaybeden adamın rakipsiz oluşu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
11.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
228 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir gün CHP içinde dönen olaylar, tehditler, gebelikler ortaya çıkacak ve Türkiye kaybettiği 20 yıla yanacak. Artık alternatiflere destek vermek lazım. Aklınızı başınıza alın. Holigancılık yapmayın. Yapılan saçmalıkları görmeye başlayın lütfen. Yeni alternatifler de var. CHP'nin ne yapmaya çalıştığını, kimlerin kuklası olduğunu görün biraz. Nasıl bir millet bu kadar kör olabiliyor, nasıl insanlar bile bile kendilerini kandırmaya devam ediyorlar?

  • Yanlış yorumlanıyor. Sorun Kılıçdaroğlu değil, sorun muhazafakar insanın fazlalığı. Muharrem İnce de seçilse değişmez.


    AKP iktidara geldiğinden beri insanlar din ile devlet işlerine alıştılar, çoğunun hoşuna gitti. Zamanla akp kendi sistemini oturttu derken bir çok olay seçmenlerini kenetleyip safları sıkılaştirdi.. MHP nin burada rolü ise kritik. MHP şuan olmasa akp olmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiyede muhalefet olmak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruzgarnufel -- 30 Temmuz 2020; 23:35:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkes kendi iktidarının dikdatörüdür. Yoksa sizin, hükümet değişince Danimarka olacağız gibi bir düşünceniz mi vardı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Muhalif partiler(partililer demiyorum dikkat ettiyseniz) hallerinden memnunken rte ve akp daha çok seçim kazanır. Birde üzerine kılıçdaroğlu yenilgiye doymak bilmedi 2 3 5 seçim kaybettin bırak yani 18 seçim kaybedene kadar ne zorluyosun yaşını başını almışsın sal siyaseti gençlerin önü açılsın. Ama yok milletvekilliği maaşı ve dokunulmazlığı cezbedici geliyor yoksa ülkeyi düşünen kim.

  • ø kullanıcısına yanıt

    Neden öyle olmayacak mı =?


    2023 sabah kalkacaz CHP iktidar ve dolar birden 1 TL olacak Euro düşecek vergiler düşecek. ÖTV KDV düşecek. Sıfır araba sıfır telefon çok ucuz olacak Tüm işsizlere iş bulunacak. Asgari ücret zamlanacak Tüm öğretmenler atacak. Emeklilikte yaşa takılanların hepsi emekli edilecek. Ülkede ki 4 milyon Suriyeli geri gönderilecek. Çifçiye destekleme verilecek Üreticiye yardım edilecek. Kimse yatağa aç girmeyecek uçacaz kaçacaz olacak olanlar bunlar değil mi =? Üstüne hapisteki bütün suçsuz insanlar serbest kalacak dışarda gezen suçlular tutuklanacak. Bir parmak şaklatılacak her şey düzelecek bunlar çok kolay işler AKP bilmiyor. Yoksa CHP iktidar olsun tüm ülkelerle barışacaz. Yunanistan İsrail Suriye Mısır hatta Ermenistan ile bile barışabilir. Neden olsa YPG - PYD'de terör örgütü değil onlar ile bile barışırız...


    Bildiğiniz üzere Kemal Kılıçtaroğlu hesap adamı hesap benim işim diyor... ( Ama 10 senedir tutmayan bir hesap :D ) En son Ekmek İçin Ekmelettin hesabı çok iyidi aslında :P Ama halk bilinçsiz ve onları tabiri ile cahil makarnacı olduğu için seçmiyor yoksa şimdiye Amerika yanımızda alt etmişti. hep halk suçlu.





  • Siz çok yanlış gelmişsiniz. Rakip oldu da ne oldu? İçerde derin adamları kimi isterse o gelir. Deniz Baykal'ın sözü geçer. Yarın bir gün Mansur Yavaş adayım derse o da seçilmez, keza imamoğlu'da öyle. Canı kimi isterse onu başkan yaparlar içerdekiler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer ki Muharrem İnce şu an CHP nin başında olsaydı eminim CHP nin iktidara yürüyüş ihtimali şimdikinin iki katı falan olurdu. Oysa onlar ne yaptı. Cbaşkanlığı seçiminde Muharrem İnce için hiç ama hiç çalışmadı en azından bulunduğum il için öyleydi. Bütün muhaliflerin kollarını kanatlarını kırıp yalnız bıraktılar. Örnekleri çok fazla. Neymiş muhalifmiş. CHP içinde güç anlamında etkisizleştirilmiş muhaliflerden bahsediyorsunuz sanırım. Kılıçtaroğlu da diğer tüm partiler gibi partisinin diktatörüdür. Her partinin koyunu çobanını savunur eleştiri kabul etmez. Kurt atlar uçurumdan koyunlarda atlar. Türkiye'de maalesef durum buna döndü. Ya şuncusun ya buncu. Yav arkadaş bırakın şu koltukları artık Türkiye Cumhuriye'tini seven sayan onurlu liderler lazım. Oysa bunlar için koltuk sıcaktır. Çok şeyler vardır. Güç paylaşımı vardır. Bırakmazlar koltuklarını. Ya ölüm ayırır ya hastalık. Hadi Cumhurbaşkanı yıllarca seçim kazandı. Kalkmadı koltuğundan. Ya kılıçtaroğlu ya bahçeli. Büyük bir çoğunluk CHP yi ülkemizi kurtaracak düzgün liderleri var diye oy vermiyor. İktidarın uzunca bir listesi olan yanlışları için oy veriyor. Yani temelde bu insanlar CHP ye bile oy vermiyor. AKP dışında bir partiye oy veriyorlar. Bunu onlarca insanlar konuştum. Sevmiyorsanız vermeyin vermeyelim bir parti bulalım çalışalım iktidara taşımaya çalışalım dedimse de ikna edemedim bu insanları. Oyları boşa gidermiş. Şu seçim barajı komple kalksa da insanlar artık oyum boşa gider korkusu olmadan istedikleri partilere oy verse de o zaman hangi partinin ne kadar saf oyu varsa görsek. İşte o zaman anlardık KK ne kadar başarılı Cbaşkanı RTE ne kadar başarılı ne kadar oyu var.





  • Yok artık biraz saçma olmuş. Akp li değilim ama CHP deki sorunu görmezden mi gelecek yani.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haklısın kardeşim kesinlikle haklisin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • macsimust kullanıcısına yanıt

    Hangi alternatifler?

    İyi parti eski ülkücülerin doluştuğu bir parti.

    Deva partisi eski akplilerin partisi.Üstelik hiiiiiiiiç güven vermiyor bazı konularda.

    Gençlik partisi Davutoğlu beyin partisi. Başa gelirse Allah muhafaza yeni bir Arap baharı ortaya çıkabilir.

    Saadet bildiğimiz Saadet. Maraşa katliam diyemeyen bir parti.

    Vatan Partisi = Peri Doğumçek. Başka söze ferek yok.

    Seçenekler bunlar. Seç beğen al. İçlerinden en iyisi İyi Parti. Ha ayrıca hepsi düzen partisi. Hiçbiri çalışan hakları, vergiler, iş güvenliği, sosyal haklar konusunda bir adım dahi atmaz. Ama o kadar kötü durumdayız ki kötünün iyisini seçmek zorundayız. Her zaman olduğu gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi kendinizi yıllardır kandırıyorsunuz. Muhafeleti güçlü kursalar zaten malum parti iktidar olamaz. Sistem kurulu siz anca birbirinizi yiyorsunuz. İktidar sizin oylarınızla değişiyor sanıyorsunuz. Yıllardır CHP nin başında Baykal vardı.Adam yıllardır 20-25 oy alıp yerinde sayıyordu.Kılıçdaroğluda aynı. Zaten CHP de potansiyeli olan adamları indiriyorlar ve pasifize ediyorlar(Gürsel Tekin, M. İnce gibi ve niceleri). CHP hiçbir zaman iktidar olamayacak ta ki onlar izin vermedikçe kendi adamlarını geçirirler o zaman CHP ilk seçimde iktidar olur...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 31 Temmuz 2020; 5:57:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıçdaroğlu ana muhalefette olduğu süreçte iktidar akp olur .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakiki Osmanlı Torunu

    İlhan Cihaner eski kafa CHP lidir.

    Kemal Kılıçdaroğlu ise CHP nin yönünü merkeze kaydırmaya çalışıyor.

    Fakat mevzu o değil.

    Mevzu şu,

    CHP de isteyen Kılıçdaroğlunu istediği gibi eleştirebilme hakkına sahipken,

    AKPde tayyibin gölgesine bile basmak suç.


    Aynı kefeye koyamazsınız bu iki partiyi.

    Hocam evet chp içinde Kılıçtaroğlu eleştirilebiliyor, fakat bu eleştirenler akp ve mehpde olduğu gibi partiden ihraç edilmese bile en azından parti yönetiminde yer almasının önü engelleniyor, bence bu da bir ayıp ve saygısızlıktır.

  • Kılıştar'da şehirlerarası dinlenme tesisinde tuvalete giderken ceket bile emanet edilemeyecek ezik bir tip var. Peşmerge canan ve müteahhit ekremden de nefret ediyorum. İnce ve Yavaş dışında oy verilebilecek aday yok koca ülkede.

  • Ve hala İstanbul ile Ankara belediye seçimlerinin gılışdar sayesinde kazanıldığını sanan toz pembe arkadaşlar var

    Allah akıl fikir versin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 31 Temmuz 2020; 10:25:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mitolojiden Biri

    Kılıştar'da şehirlerarası dinlenme tesisinde tuvalete giderken ceket bile emanet edilemeyecek ezik bir tip var. Peşmerge canan ve müteahhit ekremden de nefret ediyorum. İnce ve Yavaş dışında oy verilebilecek aday yok koca ülkede.

    Daha çok çıkarda yukselmelerini engelliyorlar.Bakiyorlar bu adam memlekete faydali olacak hemen önünü keselim.Düşman bu kadar yapmaz her partide var bu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 31 Temmuz 2020; 10:50:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsinde para desen var mal mülk desen var lan bırakın gidin bir emekli beldesine oturun evinizde abi o koltukta ne varsa bir oturan daha ölene kadar bırakmak istemiyor , dert ne amaç ne onuda çözemiyorum , o makamların amacı zaten ülkeye hizmet , ülkesini seven zaten bırakır o görevi başka birileri daha iyi yapar bu işi diye


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakın ben akp ye oy veriyorum ama inanin konu cok dikkatimi cekti, gercekten mansur yavas gibi birisi chp basina gecsin chp ye vermek icin can atarim. Chp ye parti bazinda bakinca oy vermek istiyorum ama basindaki adam yuzunden her seferinde basiyorum akp ye Allah affetsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ince oy bölme projesi hizmet ettiği yer saray.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.