Şimdi Ara

~~~18+ / 30- Diablo III Oyuncuları Kulübü~~~ (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
6
Favori
25.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha öncede söylemiştim sınavlar bittiği an oradayım ve benim gibi finalleri olan kişi sayısının grupta çok olduğunu düşünüyorum 18-30 yaş aralığı olunca doğal olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derwish34 -- 6 Haziran 2012; 13:05:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eklerseniz Sevinirim
    Tag : SplashM#2120
  • merhaba internet cafede oynamak mümkünmü bu oyunu bazı müşteriler soruyorda
  • 30- komikmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silphatos

30- komikmiş

eyvallah
  • sarcasm idi ama neyse :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silphatos

sarcasm idi ama neyse :)

Anladım hocam merak etmeyin benimki de öyleydi aslında :) Buradaki arkadaşlara 30- yazdıranlar utansın diyeyim ne diyeyim.
  • Benide eklermisin 93 doğumluyum

Dream#2903
  • Ortam güzele benziyor
  • Arkadaşlar hepimiz oyuna daldık sanırım, genel olarak paylaşım göremiyoruz. Şöyle bir muhabbet açalım mı?

Oynadığınız karakteriniz hangisi? Lvl kaçsınız? Stat ve skilllerini silahlarınız neler? İnferno için önerileriniz tecrübeleriniz?

Şahsen ben Barbar Lvl 60 47HP 12K DPS 8.5K ARMOR olarak devam ediyorum. İnferno çok zorluyor. Resistler 250 civarı, barbar için resist çok önemli. Fiyatlar da ateş pahası, tıkandık kaldık bir bakıma. Şimdilik Hell Farm yapıyoruz.
  • Eklerseniz sevinirim 92 liyim BATTLETAG : AfrOoo#2847

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afr0oo -- 12 Haziran 2012; 15:22:23 >
  • Arkadaşlar hepimiz oyuna daldık sanırım, genel olarak paylaşım göremiyoruz. Şöyle bir muhabbet açalım mı?

Oynadığınız karakteriniz hangisi? Lvl kaçsınız? Stat ve skilllerini silahlarınız neler? İnferno için önerileriniz tecrübeleriniz?

Şahsen ben Barbar Lvl 60 47HP 12K DPS 8.5K ARMOR olarak devam ediyorum. İnferno çok zorluyor. Resistler 250 civarı, barbar için resist çok önemli. Fiyatlar da ateş pahası, tıkandık kaldık bir bakıma. Şimdilik Hell Farm yapıyoruz.
  • Hocam pc e format atmıştım yeniden indirdim TS i kanala eklermisin TS deyim şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fazer0464

Arkadaşlar hepimiz oyuna daldık sanırım, genel olarak paylaşım göremiyoruz. Şöyle bir muhabbet açalım mı?

Benim 60lvl monk'ta 37HP 14DPS 5k ARMOR var . Son 3-4 gündür inferno act2 de bir yerde takıldığımdan oynamıyordum, dün öylesine bir public game'e gireyim dedim ve act2'nin yarısını kolaylıkla geçtim bir barbar ve dh yardımıyla. Adamlar da çok iyi değildi onlar da bana teşekkür etti yardım ettiğim için çünkü aynen onlar da geçememişler tek başlarına.

Yani infernoyu grup olarak yapmak en matıklısı görünüyor.

Ben resistleri 500'e çekerek rahatladım biraz. Senin de AH'dan 1-2 milyon harcaman gerekecek sanırım.
    Müsait olduğunda haberleşelim beraber gitmeye çalışalım bakalım nasıl olacak. Yanımıza bir de dh ya da wizard alırsak baya rahatlarız gibime geliyor.

• Tamamdır İlker, blizzarda da zaten inferno nun co-op için daha uygun olduğunu söylemişti. Solo olarak eziyet çekmeye gerek yok

Ben gerçi daha act1 başındayım ama olmadı beraber bir SK keseriz.

Görüşmek üzere.

Arkadaşlar sizin de katılımınızı bekliyoruz
  • D3ü indirdim kurdum ve download yaparken şu yazı çıktı ne yapmalıyım arkadaşlar
    please log in to batle.net and install diablo3 dijitaly
     ~~~18+ / 30- Diablo III Oyuncuları Kulübü~~~
  • hata yazısı okunmuyor ustad
  • Lvl 60 Barbarian 75k damage, 25k hp, 5k armor, 400 all resist, %9 life steal şeklinde tank monk arkadaşımla beraber act3 siegebreaker farmlıyoruz. Berserker dolduğunda elite mobları pull layarak rahat kesiyoruz. Öl veya öldür mantığı ile farmlıyorum.

Bir adet de demon hunterim var ondada 100k dps var aynı yeri onlada farmlanabiliyor.
  • pardon yanlış yazmışım Ellehsar#2684
  • merhaba benide eklerseniz sevinirim. Adım atakan Aydın 24 yaşındayım.Nigthmare de wizard ımla tek takılıyorum canım sıkılmıyor değil arada, güzel bir coop yapsak fena olmaz.

battle tag im : oTTo#2198

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.