Şimdi Ara

~~~18+ / 30- Diablo III Oyuncuları Kulübü~~~ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
6
Favori
25.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 1986 doğumluyum 52 lvl monk karakterim var birkaç güne 60 olurum heralde. şuan hell difficultdayım ilerler baya zor tek başına geçilcek gibi değil. battletag aşağıda ekleyin yardımlaşalım

BATTLETAG : daywalker#1431
  • diablo dolu bir hafta sonundan sonra yine iş herkese günaydın
  • Günaydınlar, proje savunmamı da yaptım bugün ve artık rahat rahat inferno moda geçebilirim
  • Başvuranlar eklendi, hoşgeldiniz arkadaşlar
  • Evet arkadaşlar Haftaya carşamba-perşembe günü saat 14.00-23.00 a kadar oyuna girecek arkadaş arıyorum sonko arkadaşımız ile beraber gireceğiz gelmek isteyen olursa pm veya buraya yazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GnyMade -- 21 Mayıs 2012; 23:30:17 >
  • Benide eklersen sevinirim, Chenk#2116
  • slm

tag: minikhunter#2622

82 doğumluyum yazmıştım.

ayrıca isteyen arkadaşlar ekleyebilir.

uygun item varsa elimde çekinmeden veririm

(nasıl verileceğini bilmesem de)
  • günaydınlar millet...dün gece rockelnes ile hell seviyesine ulaştık ama nightmare takılıyoruz hala
  • Biz 4 kişi oynurouz ınferno gectık battletag:Mirachetz#2296 katılmak isteyen eklesin bırbırımıze yardımcı oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: altairEzio

günaydınlar millet...dün gece rockelnes ile hell seviyesine ulaştık ama nightmare takılıyoruz hala

HELL YEAH nightmare 2 gün enfazla sonra hell deyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockelnes

quote:

Orijinalden alıntı: altairEzio

günaydınlar millet...dün gece rockelnes ile hell seviyesine ulaştık ama nightmare takılıyoruz hala

HELL YEAH nightmare 2 gün enfazla sonra hell deyiz

Nightmare candır

Not : İnferno Battle For Heaven taktiği veya videosu gören arkadaslar bana ulaşırsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coolbady -- 22 Mayıs 2012; 14:21:04 >

• 1993 doğumluyum.

battletag: SlayerPIN#2487
  • benide ekleyin lütfen .
    88 liyim Battletag - Kakashi53#1497
  • finallere rağmen aldım oyunu benide eklersen sevinirim

Battletag :RedKid#2139
    1990
  • Ekle hocam ekle uğraşırız biraz
  • hocam slmlar; ya ben ve ev arkadaşım 30- 'yiz amma, tam bir "casual" oyuncuyuz... bize e yer var mı, iş-güç derken günde de taş çatlasa 3 hadi taş bi daha çatlasa 4 saat oynayabiliyoruz. bizi de alır mısınız?

- Ger0nim0 (86)
    - Faksu (86)

numaraları akşam ekleyim evde bilmiyorum şimdi... düşünün o derece casual'ız yalnız, bildiğiniz gibi değil...
  • selamlar diablo 3 gamer'ları

beni de eklerseniz sevinirim daha başlardayım ağır ağır oynuyorum normal mod deamon hunter act I bitmek üzere finallerden sonra daha da asılıcam bi atlatabilseydim şu sınavları neyse ts kullanıyorum daha önce ki oyunlar sebebiyle grubun kanalına katılıp sizlere birlikte oynamayı da çok isterim

battle tag : slither#2918

• Ben oyunu aldım yaş 29 83'lüyüm. Laki oyun 6 hazirandan sonra gelecek o zaman tekrar söylerim eklersiniz. Tüm şartları sağlıyorum kısacası Battletag hesabı yazamıyorum daha açmadım haliyle.
  • battletag = aslans#1750

1990 :) Nightmare'ye yeni geldim, alalı 1,5 gün oldu. Demon Hunter :)
  • Yaklaşık 4 saatlik denemelerimizin ardından ki bundan 2 gün önce deneme şansımız olsaydı en fazla 1 saatimizi alırdı. Çünkü Blizzard Demon Hunterların Smoke Screen skilline nerf getirip 3 saniyeden 1.5 saniyeye düşürdü..Bizde 2 Demon hunter olarak kesmiş bulunmaktayız.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.