Merhabalar, ben öğrenciyim. çalışarak 17bin civarı bir birikim yaptım. Bu civarda bir araba almak istiyorum. Ehliyetim var, ancak henüz hiç trafiğe çıkmadım. Haliyle de bu ilk arabam olacak. Büyük ihtimal H. Getz alacağım. Ancak araba piyasasını pek bilmiyorum. Bu fiyata ideal Getz nasıl olmalı, km, model vs. bilgilendirirseniz sevinirim. Daha ilk araçtan kazık yemeyelim :)
Hocam öncelikli kriterleriniz neler? Az yaksın, performanslı olsun, güvenli olsun, yedek parça-servis ucuz olsun, oto-manuel vites... daha gider
Getz iyidir ilk araba için ama aklınızda başka modeller de varsa burada masaya yatıralım en uygununu bulalım.
SS10
kullanıcısına yanıt
Büyük oranda Getze karar verdim, en çok aklıma yatan o şu an. Manuel düşünüyorum. 1.3 veya 1.4. Sağlam, hasar çıkarmayacak, hasar kaydı olmayan bi araç düşünüyorum. Ancak Bu araç için bu fiyata en ideal km, model yılı vs. ne olmalı onu öğrenmek istiyorum. Örneğin; o fiyata ideali 120000 km. 2006 model gibi. Bir de özellikle nerelerde boya olmamalı, nerelerde olursa tolere edilebilir bunlar hakkında da bilgi verirseniz sevinirim :)
2004 veya 2005 ti yanılmıyorsam 125.000 de 17.100 tl. ye aldı arkadaşım. Kazasız değişensiz LPG'li...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme