Şimdi Ara

17 Mart'da Sony'de 99 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
1
Favori
13.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Durun hele ya herkes fiyat veriyor kafasına göre çıksın her şey belli olur.
  • konuyu açan kişi sağlam maytap geçti. Tebrik ediyorum kendisini
  • sony turkiye kadar embesil bir şirket hakkaten yok herhalde adamlar tel acıyorum gow 3 fiyatı nedir diye aralı aramanız lazım diyalogu icinde kalıyorum diyorumki sony nin oyunu aral degil sony kendi satacak bu oyunu bi saniye bekleteyim araştırayım diyor sonra aaa evet 17 martta cıkacak ama fiyat bilgisi yok diyor oha ya yuh ya cuş ya arkadaşlar satış fiyatı 120 olur spotcular ile aynı fiyat hepsi şerefsiz bu spotcuların bir tanesi fiyatını 129 a cıkardı
  • hemen almak zorundamısınız ? Bekleyin biraz zamanla düşer fiyatı 99 da sabitlletirler 6-12 ay . Sonrada dahada düşer zaten ama kesinlikle 59 Tl. altına düşmez 3 yıl geçsede düşmez
  • ben kanyondaki yetkili sony centerla konuştum sony resmi olarak 129 tl diye fiyat geçti dedi kendisi.
  • yalanmı yani 99tl ya olması gereken fiyat o ama gerçekten bıktım artık bu ülkeden 60 dolar 90tl para yapıo hadi 10tlde tayyibe gitsin 100e satılsın artık şu lanet oyunlar
  • Hürriyet'in Kelebek adlı ekinde de 120 TL den satışa sunulacağı yazıyordu.
  • Yazıcıoğlu'nda ve Tahtakale'de bazı yerlere oyun gelmiş ve hepsinin fiyatı 130TL. Eğer Sony mağazalarında vs. de de fiyatı aynı ise spot almaya gerek yok bence her türlü 130 vereceksek mağazadan alalım vatana millete vergisi yarasın en azından.

    Teknosa'nın teklifide gayet güzel kol 90-100TL arası 199 a ikisini birden alırsak oyun da 100tl ye herkesin istediği fiyata gelmiş oluyor :)
  • Az önce Sony müşteri hizmetlerini aradım. Şaun için tavsiye edilen satış fiyatının 129TL olacağını ve 99TL ile ilgili bir bilgilerinin olmadığını ama o gün geldiğinde fiyatın net olarak belli olacağını söylediler. Sonuçta oyunun fiyatının Sony mağazalarında en fazla 129TL olacağı kesin. Bence spotçular yasal versiyonun fiyatı ile aynı fiyata satamayacaklar bekleyin 100TL ve belkide altına inecek fiyatları şuan daha çıkmadığı için fırsattan yararlanıyorlar.
  • zaten şu anda almak ahmeklıktan başka degil adam durduk yerde duran oyuna 119 du 5 dk once diyorum şerefsiz toptancı bole yaptı 129 oldu diyor birinede diyorum ki heavy raine 40 tl odeyip adlım şimdi 20 gun sonra gow 50 istiyosun ban dioki resmi cıksın ozaman 30 a takas ederis a.q diyorum
  • resmi alalım arkadaşlar.ben 129 tl ye taksitle alacağım.
  • Arkadaşlar spotçulara fazla yüklenmemek lazım diye düşünüyorum. Bu işin ticaretini yapıp da yutdışı fiyatın 10-20TL üzerinden satış yapmak normal bence. Verilen emek, kargo, masraflar vb de var.

    GoW3 için aylardır beklemede olan ve 1 hafta daha sabretmek istemeyen kesime de birileri bir şekilde 120-130TL aralığından satacaktır, arz talep meselesi. Bekleyenler bir haftanın sonunda fiyat muhtemelen 109TL'ye alır, en kötü ihtimalle de ilk ayın sonunda 99TL'ye oturur diye düşünüyorum.

    Asıl kızılması gereken ise Aral firması ve devletin lüks tüketim vergisi. Aral'ın 'gamer' diyeceğim kitleye satış yaptığını düşünmüyorum. Parası olan ve oyundan fazla anlamayan bir kesime satış yapıyorlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: erayu

    Yazıcıoğlu'nda ve Tahtakale'de bazı yerlere oyun gelmiş ve hepsinin fiyatı 130TL. Eğer Sony mağazalarında vs. de de fiyatı aynı ise spot almaya gerek yok bence her türlü 130 vereceksek mağazadan alalım vatana millete vergisi yarasın en azından.

    Teknosa'nın teklifide gayet güzel kol 90-100TL arası 199 a ikisini birden alırsak oyun da 100tl ye herkesin istediği fiyata gelmiş oluyor :)


    Sanırım piyasadaki resmi en iyi teklif teknosadan. bu oyun dualshock la mutlaka daha üst düzey gerilim ve macera hissi vericektir+bandröllü oyun
    bende kesinlikle bekleyip resmi den alma taraftarıyım.Bence bi şans verelim maddi olarak hiçbir kaybımız yok.Baktık olmadı biz bu filmi daha önce
    izlemiştik deriz




  • millet aç gibi atlayınca fiyatlar yükseldi tabii ki
    17 martı bekliyorum,99tl iddası eğer palavra çıkarsa shopto dan geçerim siparişi
    sokağa atılcak param yok
  • Arkadaşlar şimdi tekrar aradım Sony shop'u 120 - 129 Tl arasında olacağını söyledi. 99 TL yi sordum ilk etapda o şekilde bir mail geldiğini ve daha sonra iptal eldildiğini söyledi. Yeni fiyatlar dün mail olarak gelmiş. 99 Tl ile ilgili bir kampanya yapılacağını ve ayrıntı veremeyeceğini söyledi. Bu arada mağaza ADANA Sony Center.

    Ayrıca teknosanın kampanyası çok ideal görünüyor DS ihtiyacı olan için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtbki -- 12 Mart 2010; 17:45:57 >
  • 99TL'ye satılmazsa ben de shopto'dan sipariş vereceğim oyun 4-7 gün içinde elime ulaşıyor zaten oturup bekleriz ne yapalım.
  • spotçular 130 liradan satıyor.ilk 2 partileri tükenmiş.ben sony nin yerinde olsam 180 liradan aşağı sattırmam .haktır bunlara çünkü.sonrada burada spotçulara ileri geri konuşmasın kimse peynir ekmek gibi satıyor adamlar.tek suçlu spotçularmı şimdi?zorlamı satıyorlar hayır.sony çok bile yaptı bu zamana kadar ne tr psn ne tr altyazı hiçbirşeyi haketmiyoruz kimse kusura bakmasın.ki zaten tr psn miz ve tr altyazımız olmasada her yeni çıkan oyuna 120 -130 lira bayılacağımız için sony nin yerinde olsam hiçbirinizi tınlamam bile ki tınlamıyor zaten iyide yapıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 12 Mart 2010; 17:54:56 >
  • http://www.morfare.com/asp/product/3972/Sony-GODOFWAR-PS3-Oyunu

    Sony Yetkili satıcısında fiyat 113 liradır. Bilgilerinize. :)
  • bence bu fiyatların nedeni spotçular deil, aramızdaki bazı boşboğazlar..
    daha öncede yazdım yine yazıyorum "120-130 da olsa alıcaz artık yapıcak bişey yok" diyenlerin eseri bu fiyatlar!!!!
  • Az önce Historia'daki Sony'i aradım,sordum.129 TL'den oyun satışa sunulacak dedi.99 TL olayını sordum,yok öyle bişi dedi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.