Şimdi Ara

17 Eylül'de %50'ye varan Turuncu İndirim Fırsatları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
0
Favori
19.574
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar samsung 37d6000 tv için boşuna gidipte vaktinizi harcamayın. dün öğrendiğime göre ankara ankamall teknosa extraya 4 adet, mesa teknosa 3 adet gelmiş yani sınırlı sayıda. onu almak içinde akşamdan sıraya girip orada sabahlamanız lazım. sabah içeri giriştede bi kavga, gürültü, kargaşa olsa boşu boşuna bi gece beklemiş olursunuz. dün gece 10 da oğlum gitti mesa teknosaya, 3 adet stok varmış, 2. sıradaymış. sabaha kadar beklemesi gerek. bende boşuna bekleme gel dedim. yazık, resmen insanlarla dalga geçiyorlar. koysanıza 50 stok, o zaman göreyim ben sizi. aslında bu duruma sanayi ve ticaret bakanlığının bir el atması gerek.
  • boşu boşuna sabahın köründe gittim kayda deger indirim yok...
  • abi 18 stok yazıyor zaten, şube başına değilse 1-2 taneden daha fazla satılmayacağı belli.

    notebook kalmış mıdır acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ft19

    arkadaşlar samsung 37d6000 tv için boşuna gidipte vaktinizi harcamayın. dün öğrendiğime göre ankara ankamall teknosa extraya 4 adet, mesa teknosa 3 adet gelmiş yani sınırlı sayıda. onu almak içinde akşamdan sıraya girip orada sabahlamanız lazım. sabah içeri giriştede bi kavga, gürültü, kargaşa olsa boşu boşuna bi gece beklemiş olursunuz. dün gece 10 da oğlum gitti mesa teknosaya, 3 adet stok varmış, 2. sıradaymış. sabaha kadar beklemesi gerek. bende boşuna bekleme gel dedim. yazık, resmen insanlarla dalga geçiyorlar. koysanıza 50 stok, o zaman göreyim ben sizi. aslında bu duruma sanayi ve ticaret bakanlığının bir el atması gerek.


    Yaptıkları gayet yasal. Çünkü fiyat indirimi yanında stok bilgisi de veriyor ve bu bilgide yanıltıcı bir unsur yok.
  • ben o açıdan demiyorum. mağaza başı 2-3 ürünle indirimmi olur. madem indirim yapacaksın stoğu fazla tut. insanlarda mağdur olmasın. veya hiç indirim yapma, insanlar geceden sabaha kadar bekleyip rezil olmasın, birbirine girmesin, birbirini ezmesin. maalesef butür görüntüler bizim ülkemize ve insanımıza hiç yakışmıyor. ne diyeyim, insanları bu duruma düşürenler utansın.
  • Dün gece 2'de gittim Forum Bornova'ya büyük mağazada 25-30 kişi küçük olan mağazada 15 kişi bekleyen vardı stok durumunuda öğrenince vazgeçip eve döndüm.
  • katologlardaki fiyatlarla sitedeki fiyatları dün karşılaştırmıştım.atıyorum katalogta ürün 1500 den 1000e düşmüş.sitede dünki fiyat indirimsiz 1300 gibi.üç kurulluk indirim 5 kuruş gibi göstermişler üstelik nette bazı ürünlerde stok olmasına rağmen ya hiç indirim yoktu yada katologtaki indirilmiş fiyatın üstünde kalan bir fiyat var.ilk defa teknosanın indirim kampanyasını duymuştum burdaki mağaza kampanyaya katılmıyor diye üzülmüştüm.netten baktım sonra iyikide burda yoktu sabahın köründe yollara düşmedik rezil olmadık dedim.foto çekmekte neyin nesi yaptıkları rezilliği birde utanmadan çekiyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VirtualFrog

    GW30 için indirim yansıtılmış.

    Not : şimdi baktım teknosa internet mağazasındada indirim var sanırım GW30 1519 TL

    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011831&CS_Category=_SBA_854_1662_827_3882&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_PLAZMA_TV854

    1519 tl




    Gw30 kullanıyorum ve memnunum. Fiyat çok iyi.
  • arkadaş istediğim telefonu tam alacaktım worldcarda 5 taksit yaptıgını öğrendim alamadım ben de bütün kartlara 12 taksit worlde 5 taksit.. hayret bişey ya. o kadar az taksiti kaldıramam ki ben



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcurse -- 17 Eylül 2011; 12:16:26 >
  • Birde şöyle düşünün...Bence o geceden gidip sıraya giren veya gidip 100 kişi varken 101. olarak sıraya girip bekleyenlere herşey mübah...

    İnsan da biraz gurur olur....Almaya çalıştıkları ekmek, su değil....Elektronik v.s. yani olmaz sa ölmezsin....
  • Arkadaslar acil birşey soracağım, Philips 47Pfl7696 ile LG 47LW650S arasında kararsız kaldım. Philips ağır basıyor. Lütfen karar konusunda yardımcı olun da birini alayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • philips tek geçerim. ambilight özelliği bile almaya yeter. 32pfl7605 kullanıyorum 1 yıldır. sorunsuz ve çok memnunum.
  • Local Dimming meselesi kafamı karıştırıyor. Bu durum yazilimsal bir eksik mi donanimsal mı ?
  • Teknosa müşteri hattından panasonic 50gw30 siparişi verdim. Fiyatı oldukça iyi seviyeye çekilmiş. Umarım hayırlı olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sezersunar

    Arkadaslar acil birşey soracağım, Philips 47Pfl7696 ile LG 47LW650S arasında kararsız kaldım. Philips ağır basıyor. Lütfen karar konusunda yardımcı olun da birini alayım.


    Dostum ben LG yi öneririm kesinlikle. 3 boyut konusunda aşmış durumda LG 2D görüntü kalitesinde Samsung kadar iyi olmasada DTS ses formatını destekliyor olmamasına rağmen ben LG 650s serisini öneririm
  • Ben 46D7000 i geçen ay ki turuncu indirimde 3840 a almıştım şimdi 3439 a indirmişler gerçekten harika bir indirim olmuş hiç düşünmeden alın bence almayı düşünenler. 46D8000 de 4100 e inmişti son indirimde o da 3600 lere inmiş gayet iyi fiyatlar vatana iyi karşılık vermiş teknosa Tv fiyatları konusunda
  • philips 32pfl4606 lcd tv aldım 879 tl fhd 100 hz goruntusu hosuma gıttı acılıyet vardı tv almak ıcın bole bır secım yaptım.tv hakkında bılgısı olan varmı.
  • Saat 08:00 ? Anlamadım,tüm gün mü ?
  • Telefonla aradım. Samsung 55D7000 hiçbir mağazada stokta yok. Onun yerinde 55D6000 + 2 adet gözlük 3.759TL önerdiler.
  • bursa zafer plaza mağazası resmen rezalet hepsiyle kavga ettim personel güvenlik kim varsa stok adetleri belli notebooktan 10 adet vardı 22 sıradaydım herkes tv için gelmiş laptop kesin alacağım gözüyle bakarken güvenlik 15er kişi içeri aldı tamam dedim içeri bir girdim tanımadıgın yüzler 20kişi sıraya geçmiş tamamen persone akrabası güvenlik akrabası v.s büyük ihtimal kadının biri laptop alıyordu siz hangi sıradaydınız diyorum gülerek gece geldim ben diyor biz gece 3.30dan beri bekliyoruz ilk 25kişide bayan yoktu birkere tamamen kendi personelleri akrabalarını içeri sokmuş onlara veriyorlardı sinirden ortalıgı dağıttım.neden sinirleniyorsunuz diyorlar birde gece 3.30da sen geç kuyruga sonra anlarsın tamamen sahtekarlıkdır teknosa genel müdürlüğü zafer plaza avm güvenliği gelen özel güvenlik şirketi sorumlulurı kimlerse hepsini şikayet edicem.insanları resmen enayi yerine koyuyarlar.bu kadarda olmaz....
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.